Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

Labas rytelis 4u.gif Kas kavytės mirksiukas.gif Kokia nuostabi diena wub.gif Ryt jau mūsų tetukas grįžta wub.gif
sauluciukas smagaus Jums laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 03 27, 19:28)
Ir kurgi buvot dingusios? mirksiukas.gif Aš vis pagalvodavau,kad Fabula nebepasirodo 4u.gif

na užsikasiau kažkokiais darbais , tada praita savaite gulejom alergologiniam stacionare, tyre mus del alergijos . smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,
Nezinau ka daryt, ryt grista Musu tetukas, bet as to bijau, jis kazkaip keistai bendravo sia savaite...Arba as prisigalvoju, arba....nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Otuxe @ 2013 03 28, 11:05)
Sveikos mergytes,
Nezinau ka daryt, ryt grista Musu tetukas, bet as to bijau, jis kazkaip keistai bendravo sia savaite...Arba as prisigalvoju, arba....nezinau...

O kodėl keistai bendravo, ir tik šią savaitę? g.gif Man atrodo tu čia iš jaudulio prisigalvoji, kai grįš matysi viskas dings ir bus kaip buvę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 28, 09:19)
Kokia nuostabi diena wub.gif Ryt jau mūsų tetukas grįžta wub.gif
sauluciukas smagaus Jums laiko 4u.gif

Man atrodo mes visos atsigaunam, kai saulytė išlenda ir tėtukai šventėms parvažiuoja wub.gif - mes savojo poryt laukiam 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 03 28, 12:01)
Man atrodo mes visos atsigaunam, kai saulytė išlenda ir tėtukai šventėms parvažiuoja  wub.gif  - mes savojo poryt laukiam  4u.gif

Labas rytas  4u.gif

Tai mes irgi saviškio šeštadienį laukėme, bet jis vakar netyčia prasitarė kad grįš ryt, kadangi ten penktadienis nedarbo diena tai kelionę atkėlė, o žadėjo šelmis nepranešęs grįžt lotuliukas.gif
Duodu šiandien po namus kaip vijurkas, pasimarinavau mėsą, reiks baltos mišrainės dar pagaminti, išsilyginau kalną skalbinių, ką planavau pasidaryti per dvi dienas turiu spėt dabar per vieną doh.gif
Atsakyti
Visoms kuriu tetukai gryzo ar dar tik grysta 4u.gif

O as atejau saviskiu apsidejuot. Taip noris kam nors pasipasakot.... ax.gif
Tai va, kai jis dvi dienas sirgo ir is lovos nepakilo sokinejau apie ji visaip, o siandien as apsirgau. Temperaturos kaip ir nebuvo atrodo, bet tokia sumauta savijauta, kaulus visus skauda, sloga didziule, gerkle skauda, karstis musa, prie zemes traukia ir pns. Ir ka, is vyro jokios pagalbos nesulaukiau visiskai doh.gif Is ryto dar turejau vaziuoti pati vaikui vaistu nupirkt,nes matai jis nezino kokiu doh.gif po to is vis isvare ale masinos remontuot (jau kita diena negalejo, butinai siandien). Tai turejau pasikviest viena sese, kuri siuo metu priziuri kitos seses vaika, kad ateitu ir pabutu su mano vaiku, nes buvau prizadejus mamai torta iskept.
Tai kai jau gryzo vyrelis ir sese isejo dar turejau kambarius sutvarkyt, vaiku pasirupint, ir dar uz bloga nuotaika buvau apsaukta doh.gif Jam matai atrodo jei as temperaturos neturiu, tai as nesergu doh.gif
Tikejaus bent kiek pailset kai jis grys, bet sulaukiau tik dvigubai didesnio vargo.... Kartais atrodo, kad galejo isvis negryst.
Ar as cia gal per smarkiai ir per jautriai i viska reaguoju?
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 03 28, 21:40)

Pavargai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 03 28, 22:40)

Taip, pavargai.
Aš iš savojo kažkokios pagalbos seniai nebesitikiu, pripratau tvarkytis viena, yra ar nėra jis. Nebeprašau seniai, tai būna malonu, kad padeda. Užtat nesinervoju, kad nepadeda biggrin.gif . Gal kažko nesuprantu. Juk reikalai, mašinos ir etc.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 29, 07:14)
Taip, pavargai.
Aš iš savojo kažkokios pagalbos seniai nebesitikiu, pripratau tvarkytis viena, yra ar nėra jis. Nebeprašau seniai, tai būna malonu, kad padeda. Užtat nesinervoju, kad nepadeda  biggrin.gif . Gal kažko nesuprantu. Juk reikalai, mašinos ir etc.

O kada jau ateina tas laikas kai nebepadeda? g.gif Gal pačios kažkur kažką pražiūrime blush2.gif
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 29, 09:36)
O kada jau ateina tas laikas kai nebepadeda? g.gif Gal pačios kažkur kažką pražiūrime blush2.gif
Labas rytas mirksiukas.gif

Neateina tas laikas. Matyt supratimo nėra, kad ištisai prašyt turi. Gal auklėjimas toks. Man tiesiog atsibodo prašynėt, tikėtis ir nusivilti. Supratau, kad jo nepakeisiu. Tai va. Liko du keliai: keistis pačiai ir keisti požiūrį arba skirtis.
Atsakyti
As bandau keist poziuri ,bet kaskart nusiviliu vel ir vel,ypac atradau paskuti karta atradima ,kad mano vyras yra mazas berniukas kuriam tevai nera nupirke zaislines masinytes todel dabar labai pasimate ,kad jis sugryzo i laikus kai jam buvo 7 metai verysad.gif Aisku as protinga -nurijau karteli ir judu tolyn,bet kita moteris susirastu kita dieda ir pasiustu ji ... cool.gif
Atsakyti