QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 25, 23:17)
spindulele, sveikinimai
o tel tv - nieko gero ten nerodo, svarbiausia SM kad veikia
oksaniuxxs - jeigu gydymo tikslais reikia, galetum ir pamastyt apie maitinimo nutraukima, isivaizduoju, kaip tau sunku...o verkiancios mamos pienukas tai irgi nieko gero...man dabar su AD visai kita gyvenimo kokybe
galejau ir anksciau kreiptis pagalbos...

oksaniuxxs - jeigu gydymo tikslais reikia, galetum ir pamastyt apie maitinimo nutraukima, isivaizduoju, kaip tau sunku...o verkiancios mamos pienukas tai irgi nieko gero...man dabar su AD visai kita gyvenimo kokybe

Kazkaip mane veikia stoka saules labai ,manau pakentesiu dar pora savaiciu,o tada ziuresiu kokia savijauta ,as esu is tu zmoniu kuriems ypatingai reikia vienatves ,o cia buvo tiek ivykiu paskutinem dienom ,zmoniu ,persibendravau ,dar suzinojau ypac baisu dalyka apie brolio mirty -tai ismuse is veziu galutinai

Katik gryzau su mazike is gyd.pakosejam truputi tai sirupuko israse ,o ir uzdege zalia sviesa supazindinimui su primaitinimu ,nes vaikas griebia jau man is ranku kai valgau,o anadien obuoliuka pagrandziau ir daviau ,nu prisijuokem iki asaru vos ne sauksteli prarijo ,drebet pradejo is skanumo ,o paskui ir bliaut ,kad nebedaviau