Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 25, 23:17)
spindulele, sveikinimai  4u.gif  o tel tv - nieko gero ten nerodo, svarbiausia SM kad veikia  lotuliukas.gif
oksaniuxxs - jeigu gydymo tikslais reikia, galetum ir pamastyt apie maitinimo nutraukima, isivaizduoju, kaip tau sunku...o verkiancios mamos pienukas tai irgi nieko gero...man dabar su AD visai kita gyvenimo kokybe  thumbup.gif galejau ir anksciau kreiptis pagalbos...

Kazkaip mane veikia stoka saules labai ,manau pakentesiu dar pora savaiciu,o tada ziuresiu kokia savijauta ,as esu is tu zmoniu kuriems ypatingai reikia vienatves ,o cia buvo tiek ivykiu paskutinem dienom ,zmoniu ,persibendravau ,dar suzinojau ypac baisu dalyka apie brolio mirty -tai ismuse is veziu galutinai verysad.gif
Katik gryzau su mazike is gyd.pakosejam truputi tai sirupuko israse ,o ir uzdege zalia sviesa supazindinimui su primaitinimu ,nes vaikas griebia jau man is ranku kai valgau,o anadien obuoliuka pagrandziau ir daviau ,nu prisijuokem iki asaru vos ne sauksteli prarijo ,drebet pradejo is skanumo ,o paskui ir bliaut ,kad nebedaviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 26 kovo 2013 - 13:34
Ačiū, mergiliukai už sveikinimus.
Užtat vakare paskaitau, jau 10 lovoj, o ryte atsikėliau be 15 min. šešios doh.gif
Pasikabinau laikinas užuolaidas, o dabar stebiu kaip durininkai dulkina mano triobas bash.gif
Oksaniukau, kas tau dabar, vaikeli? Nusiraminkm, saulutė tuoj bus, mesk viską ir eik su maže su vežimu. Viena pati su savim pabūsi. Aš irgi nuo žmonių kartais pavargstu. Ir pati su savim galiu pakalbėt.
Atsakyti
Klausyk spindulele,tai tavo suo isprotes nuo laisves biggrin.gif paleidi ir bega laukais,ar aplinkui yra salia kaimynu?
Atsakyti
nu ka mamukai, isvaziuojam i teviske mano, po to i Druskininkus dviese su MB wub.gif laikykites, neliudekit, grysiu prisiduosiu...liudna bus be jusu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 26, 22:55)
nu ka mamukai, isvaziuojam i teviske mano, po to i Druskininkus dviese su MB  wub.gif  laikykites, neliudekit, grysiu prisiduosiu...liudna bus be jusu  lotuliukas.gif

Gerų atostogų mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ech uzpavydejau Sauluciukui blush2.gif
Rinnan,tu ruosiesi krikstynoms,klausyk ar dovanosi ka simboliskai kriksto tevams?Gal turi kokiu ideju g.gif
Radau rangdarbiuose pas viena nu nuostabias suknytes nertas ir kartu su linu,nu neatraso kazkur dingusi teks ieskot kitos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 27, 10:44)
Ech uzpavydejau Sauluciukui blush2.gif
Rinnan,tu ruosiesi krikstynoms,klausyk ar dovanosi ka simboliskai kriksto tevams?Gal turi kokiu ideju  g.gif
Radau rangdarbiuose pas viena nu nuostabias suknytes nertas ir kartu su linu,nu neatraso kazkur dingusi teks ieskot kitos  unsure.gif

Didžiojo krikšto tėvams tai buvau padarius marškinėlius su krikštasūnio nuotrauka ir užrašu:Aš esu Nojaus krikšto tėtis ir krikšto mama. O dabar irgi ką nors dovanosiu,tik dar nesugalvojau ką,gal rankšluosčius išsiuvinėsiu ar ant puodelio ką nors parašysiu,bet kad būtų praktiška ir naudojama dovana.
Kada jūs ruošiatės krikštyti? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pas mus irgi šventėms tėtukas atvažiuoja thumbup.gif - kad ir trims dienelėms - bus atgaiva merginoms wub.gif
Atsakyti
Mes ruosiames liepa ,nieko ipatinga -pasikrikstijam,pasidarom foto ,ir i sodeli linksmai pasedet ..O del tu dovanu zinau ,kad puodeliu tikrai nedovanosiu blush2.gif man nepatinka tas dalykas-dazniausiai jie buna sunkus ,prastas stiklas ,podidoki ir tikrai as is ju negerciau ,o rinkt dulkem nedeciau kaip suvenyro lotuliukas.gif O va ranksluosciai visai kas kita ,bet kazko norisi dar ypatingesnio tik nesugalvoju ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 27, 13:54)
Mes ruosiames liepa ,nieko ipatinga -pasikrikstijam,pasidarom foto ,ir i sodeli linksmai pasedet ..O del tu dovanu zinau ,kad puodeliu tikrai nedovanosiu blush2.gif man nepatinka tas dalykas-dazniausiai jie buna sunkus ,prastas stiklas ,podidoki ir tikrai as is ju negerciau ,o rinkt dulkem nedeciau kaip suvenyro  lotuliukas.gif O va ranksluosciai visai kas kita ,bet kazko norisi dar ypatingesnio tik nesugalvoju ko g.gif

Tai jau kai sugalvosi ir man pašnibždėk mirksiukas.gif 4u.gif Gal ir aš ką pritaikysiu ax.gif Pas mus ir nieko ypatingo nebus,4 valanda ceremonija,paskui i fotoatelje,gal prie jūros dar ir vakarienė.Tai dabar ieškau kur,kokios smagios vietelės kur pasėdėt.Nors mūsų krikšto mama sako,kad išvis nereikia jokiu vakarienių; bažnyčia,prie jūros pasifotkint,balionus paleist ir namo.Nu bet aš vistiek noriu pabaliavot,nors pora valandikių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Prisiduodam viskas ok mums buvom siek tiek pradingusios blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2013 03 27, 18:23)
Sveikos mergaites smile.gif Prisiduodam viskas ok mums buvom siek tiek pradingusios  blush2.gif  smile.gif

Ir kurgi buvot dingusios? mirksiukas.gif Aš vis pagalvodavau,kad Fabula nebepasirodo 4u.gif
Atsakyti