Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(editaite @ 2013 02 27, 21:12)
mano vyresnėliui laaaabai reikia balsų, PADĖKIT, norim žaisti rinktinėje Žvaigždžių dienose

http://www.facebook....51487470092629/
einu skaityti ką prirašėt smile.gif

pabalsuota pioneer.gif

QUOTE(ninkute @ 2013 02 28, 17:41)
Bet jau tiek dabar tėvai išmanantys, kad mokytoja bijok ką nors dėl vaikų ir padaryti, nes kitaip supras. Na tegu jos vaikas nežiūri filmukų, tegu siunta po koridorius, o kiti lai žiūri. Reikėtų tokias mamytes nuraminti, nes jos galvoja, kad tik jų vaikas yra aukselis mokykloje ir tik viskas daroma dėl jo.

Taip. Labai sudėtinga tampa, kai tėvai klausosi tik savo vaikų. Jie vaikas neišgirdo, vadinasi mokytoja nesakė.
Turiu tokį vieną "saldainiuką". Net nusibodo mamytės skambučiai. Bet pakenčiu... bijau, kad kur toliau nesugalvotų pasiskųst, kad vaikui niekas nieko neaiškina, tik liepia savarankiškai išmokt...

QUOTE(janiku @ 2013 02 28, 18:02)
bausti nenubaudė tik perspėjo kad negalima jkia forma skirti namų darbų

O kaži, kaip vaikai gali išmokt skaityt, jei namie neskaitys?... g.gif
Atsakyti

Ir antroje klasėje pusmetį užduot "negalima"... schmoll.gif Nu įkalta nuo nežinau kokių laikų. doh.gif
Bet apeinam... "Ups, nespėjom, teks pabaigt namie" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 02 28, 13:50)
Yra tokia dainele BEBRAS GROJA GITARA, maniskiai dainavo improivizavimo, patiko jiems si dainele.

QUOTE(kusju @ 2013 02 28, 21:25)
4u.gif Gal būtų galima kaip nors gauti šią dainelę?
blush2.gif

Labutis smile.gif Į muzikinį paštą nusiunčiau dainelę apie bebrą, grojantį gitara. Gal tiks smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 02 28, 21:00)
Turiu irasyta kompakte daina, o kaip tau ja perduot? Pabandysiu ryt darbe kompe paziuret.

Dėkui už pastangas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sypsenele04 @ 2013 02 28, 23:19)
Labutis smile.gif Į muzikinį paštą nusiunčiau dainelę apie bebrą, grojantį gitara. Gal tiks smile.gif  4u.gif

labai labai ačiū 4u.gif Ką be Jūsų daryčiau?... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2013 02 28, 20:23)
turiu atskirai 1-2 klasei ir 3-4 klasei, bet parengta notebook programa. Jei galėsi pasinaudoti atsiųsiu.

gaila, bet notebooko neturiu... 4u.gif

QUOTE(ninkute @ 2013 02 28, 21:03)
Ar dar reikia kelio ženklų? Turiu, bet čia ne mano, sakyčiau, kad kažkada buvo pašte, tai gal nesupyks pradinukės.

jau kazka radau, gal tiks 4u.gif
aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2013 02 28, 22:19)
Labutis smile.gif Į muzikinį paštą nusiunčiau dainelę apie bebrą, grojantį gitara. Gal tiks smile.gif  4u.gif

Einu paziureti, jei ta pati, tai as nebeieskosiu. biggrin.gif
Papildyta:
Oi, kad knisuosi po abu pastus, o kad issiusta i muzikini doh.gif Bet as jo adreso nezinau, bet tikrai manau, kad ten butent ta dainele. biggrin.gif
Atsakyti
Labai noriu iPad - prabalsuokit, prašau smile.gif Ačiūūū!!!

http://www.elektroma...lt/News/Item/68
Atsakyti
Sveikos mergaitės, sėdžiu namuose. Man kūrybinės atostogos. biggrin.gif Taip gražiai pavadinau nedarbingumo lapelį biggrin.gif Kartais išlenda ligos, kurių nei lauki, nei tikiesi. Kadangi esu toks ligonis, kuriam reikia namuose sėdėti tik todėl, kad negalima dirbti jokio fizinio darbo, tai ėmiausi pačio sunkiausio darbo - skenuoju nebaigtą skenuoti knygą... biggrin.gif O paskui pasidėjusi turiu dar kelis puslapius nuskenuoti iš kitų knygų mums naudingos informacijos. Turėsiu laiko pasiruošti konferencijoms. lotuliukas.gif Taip kad gal ir visai nieko tokios atostogos. Tik jau piniginė tai oi oi oi kaip palengvės. doh.gif Bet ką padarysi, negi su medikais pešiosies. Jau ir taip eisiu prašytis, kad leistų eiti dirbti greičiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 03 01, 11:09)
Sveikos mergaitės, sėdžiu namuose. Man kūrybinės atostogos. biggrin.gif Taip gražiai pavadinau nedarbingumo lapelį 

O as manau kad tokias atostogas reik isnaudot ir pailsinti smegenis nuo darbo. Nors pati grizau sian po Kaziuko muges tokia visa ielektrinta, kad nebezinau kaip isjungti smegenyse mintis apie darba, juk savaitgalis

Juk pagaliau lauktas pavasaris sugrizo.
Su pavasariu visas
Atsakyti
Visas su kalendoriniu pavasariu user posted image
Atsakyti
Sveikos,
SU PAVASARIU! Nors žiema priešinasi ir niekaip nenori užleisti pozicijų pavasariui.

QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 28, 21:04)
Daug yra prieštaravimų, bet jei  kas, tai nepasiteisinsi - mokytoja visada ir visur liks kalta... kalbėkim ką tik norim  verysad.gif ...

Man tegul duria pirštu konkrečiai, kad aš pažeidžiu tokį tai punktą tada sutiksiu ir atsiprašysiu, kad buvau neteisi.

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 02 28, 22:09)
Ir antroje klasėje pusmetį užduot "negalima"...  schmoll.gif Nu įkalta nuo nežinau kokių laikų.  doh.gif
Bet apeinam... "Ups, nespėjom, teks pabaigt namie" smile.gif

Tai va čia ir bėda yra visų, kad įkalta ir neskaitom kas parašyta naujuose dokumentuose.
Nu gal aš neteisi, bet kai man atversit ir parodysit kokiu dokumentu jūs vadovaujatės, tai tada nurimsiu, bet kol man nieks neparodė aš sakau, kad 1-2 klasių mokiniams galima užduoti namų darbus. Nebent jūsų mokyklos ugdymo plane mepakeistas šis punktas.

O ŠIAIP ŠIRDY MAN PAVASARIS. EISIU PIRTELĖN, ĮLĮSIU EKETĖN IR UŽMIRŠIU VISAS ŽIEMOS NEGANDAS. NORS IR VĖL NEĮVYKDŽIAU SAVO ŽIEMOS PAŽADO - ŽVEJYBOS ANT LEDO.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 01 kovo 2013 - 17:08
QUOTE(simba3 @ 2013 03 01, 08:57)
Einu paziureti, jei ta pati, tai as nebeieskosiu. biggrin.gif
Papildyta:
Oi, kad knisuosi po abu pastus, o kad issiusta i muzikini doh.gif Bet as jo adreso nezinau, bet tikrai manau, kad ten butent ta dainele. biggrin.gif

Simba ir Šypsenėle, labai Jums dėkui už dainelės idėją ir pačią dainelę. 4u.gif Šiandien jau pradėjom mokytis, vaikams labai patiko. thumbup.gif Ir judesius priderint nesunku buvo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 01 kovo 2013 - 17:18