Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(gabija4 @ 2013 03 01, 12:09)
Sveikos mergaitės, sėdžiu namuose. Man kūrybinės atostogos. biggrin.gif Taip gražiai pavadinau nedarbingumo lapelį  biggrin.gif Kartais išlenda ligos, kurių nei lauki, nei tikiesi.

sveikatos bigsmile.gif

QUOTE(Mergelė @ 2013 03 01, 19:02)
Sveikos,
SU PAVASARIU!
O ŠIAIP ŠIRDY MAN PAVASARIS. EISIU PIRTELĖN, ĮLĮSIU EKETĖN IR UŽMIRŠIU VISAS ŽIEMOS NEGANDAS. NORS IR VĖL NEĮVYKDŽIAU SAVO ŽIEMOS PAŽADO - ŽVEJYBOS ANT LEDO.
user posted image

oi, kiap pavydžiu tokiems žmonėms. doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš jau po kaziuko mugės wub.gif
Smagus turgelis mokykloj buvo, visko prisipirkom, bet tik namo parėjus pajutau- jėgų nebeturiu unsure.gif
Gerai, kad savaitgalis- atsigausiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 02 28, 17:58)
Balsuokite už Luka dar labai nedauk balsų turi

QUOTE(Aurute @ 2013 02 28, 21:38)
pabalsuota pioneer.gif

dėkui visoms merginoms, bet jau šansų nebeliko unsure.gif nieko tokio, galės kitą kartą sudalyvaut
Atsakyti
Gal kartais kas turit šitos dainoos įrašą ir karaoke? Taip pat reiktų ir žodžių...
A-aguona
B-burokas
č-čigonas
d-dėlė ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 01, 22:41)
Gal kartais kas turit šitos dainoos įrašą ir karaoke? Taip pat reiktų ir žodžių...
A-aguona
B-burokas
č-čigonas
d-dėlė ir t.t.

Kažką panašaus turiu, bet...darbe. g.gif Be pirmadienio niekaip...
Atsakyti
Pas mus pirmadienį kaziuko mugė, vaikai žadėjo namie kažką pasigamint ir prekiaut. Ta proga bus pamokos sutrumpintos. Pirmąkart dalyvausim, tai nežinau, kaip seksis. Reiks barankų pripirkt, kad pasipuoštume savo stalą.
Atsakyti
Sveikutės,
Gal kas turite matematikos respublikinės olimpiados 4 kl. uždavinių pernykščių ar ankstesnių metų ir galite pasidalinti, būčiau dėkinga. Labai įdomu pažiūrėti kokio lygio uždaviniai.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 01, 21:41)
A-aguona
B-burokas
č-čigonas
d-dėlė ir t.t.

zuzanele, esu nusiuntusi į paštą (bet nebežinau kurį) pirmokų abėcėlės šventei visas dainele kiekvienai raidei. O ši buvo finalinė, apie visas raides. Pasižvalgyk.
Radau muzikos pašte - 2012-12-03 d. dainelė ABĖCĖLĖ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 03 kovo 2013 - 14:09
QUOTE(b.s @ 2013 03 03, 14:03)
zuzanele, esu nusiuntusi į paštą (bet nebežinau kurį) pirmokų abėcėlės šventei visas dainele kiekvienai raidei. O ši buvo finalinė, apie visas raides. Pasižvalgyk.
Radau muzikos pašte - 2012-12-03 d. dainelė ABĖCĖLĖ

Ačiū 4u.gif Dabar jau radau, prieš tai- niekaip blush2.gif
Bet, man atrodo, čia kita dainelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 03, 15:38)
Ačiū 4u.gif Dabar jau radau, prieš tai- niekaip blush2.gif
Bet, man atrodo, čia kita dainelė  g.gif

Šiek tiek kitokia, bet labai smagi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėjau paklaust tų, kurios draugavot su TEAM Up'u , ar galima ten įkelt nuotraukytes, ar būtina fotografuotis?

Dar gal kas patartų, kaip Audacity sujungt įrašytą vaiko balsą ir muzikinį foną, kad skambėtų vienu metu.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 03 03, 20:15)
Sveikutės  4u.gif
Norėjau paklaust tų, kurios draugavot su TEAM Up'u , ar galima ten įkelt nuotraukytes,  ar būtina fotografuotis?

Kuriant grupes TeamUp įrankio pagalba, būtina vaikus nufotografuoti kompiuterio kamera.
Atsakyti