QUOTE(Dziurgita @ 2010 12 09, 13:54)
Juk tam yra bendros temos. O cia skaitytojas tikisi paskaityti apie konkretu kluba.
O kodel jus sakote, kad Stimulus nelabai graziais budais reklamuojasi? Galite konkreciau? Nes jei neturite faktu - geriau apie tokius dalykus nerasyti. O is Jusu pranesimu, galima pamatyti, kad turite asmeniniu nuoskaudu...
Yra bendros temos, yra temų, kur kalba pakrypsta apie šiek tiek kitus su tema susijusius dalykus - ta yra normalu šiame forume, taip seniai visi čia bendraujam ir tuo nesiskundžiam. O jei grįšim prie negražios reklamos - tai pirmiau pasistenkite paaiškinti, kodėl mano postas buvo pavadintas konkurentų reklama? Gal Jūs pati čia tendencingai atėjote į temą tik tam, kad pareklamuoti klubą, nors sporto temoje niedada nediskutuojate. Tai akivaizdu - užmačius kitokią nuomonę, sureagavo ir klubas, ir paskatinti klientai

Bet, deja, neįdomu, nes visi jau šiais laikais puikiai žino užslėptą reklamą. Žinote klubą Double latino? Jo trenerius? Bet pasidomėkit dėl visa ko - labai jau juokingai atrodo jiems klijuojama konkurentų etiketė

Tai puikus šokių klubas, puikūs treneriai ir nuostabios pilates treniruotės

Jei turite asmeninių nuoskaudų dėl to, kad mano nuomonė nesutampa su Jūsiške apie šitą kubą - labai gaila, bet tai yra mano nuomonė. Be to, aš Jūsų nepažįstu, todėl galite taip asmeniškai skaudžiai nereaguoti.
Geros dienos ir smagaus sporto