Įkraunama...
Įkraunama...

Studija Stimulus

QUOTE(AurelijaX @ 2010 11 17, 14:55)
O gal jau žinote alternatyvias vietas?

Tų alternatyvių vietų - begalė, tik rinktis reikia pačiai mirksiukas.gif Kas patinka vienai, gali visai netikti kitai ax.gif
O panaši tema jau yra - pasivartyk mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=661169
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 11 17, 16:06)
Tų alternatyvių vietų - begalė, tik rinktis reikia pačiai mirksiukas.gif Kas patinka vienai, gali visai netikti kitai ax.gif
O panaši tema jau yra - pasivartyk mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=661169

Dėkui labai. Pažiūrėjau RAIDO - alia ten tik rusiškai informacija, spėju, kad ir užsiėmimai vyksta rusų kalba sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AurelijaX @ 2010 11 17, 15:57)
Dėkui labai. Pažiūrėjau RAIDO - alia ten tik rusiškai informacija, spėju, kad ir užsiėmimai vyksta rusų kalba sad.gif

Joga -taip, pas Liudmilą - rusų kalba, Body balance pas Mariną - berods, lietuviškai, pilvo šokis - irgi - jei dar vyksta - nežinau
Atsakyti
Stimulus - puiki treniruociu studija smile.gif Lankau ten kalanetika, esu dar tik "pazengusios" statuse, bet judu i prieki ir tikiu, kad dar labai ilgai lankysiuosi ten smile.gif Gal kaina kiek ir brangoka, bet atmosfera, treneriai, administracija atperka branguma, o galbut ateity padarys ir dar didesne nuolaida sistema 4u.gif Anksciau nesisekdavo susidraugauti su sportu, o dabar MB sako, jog gavo rimta konkurenta - kalanetika lotuliukas.gif atradau tai, ko ieskojau. Egle ir Jolanta super treneres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(letmebe1 @ 2010 11 17, 17:34)
Stimulus - puiki treniruociu studija smile.gif Lankau ten kalanetika, esu dar tik "pazengusios" statuse, bet judu i prieki ir tikiu, kad dar labai ilgai lankysiuosi ten smile.gif Gal kaina kiek ir brangoka, bet atmosfera, treneriai, administracija atperka branguma, o galbut ateity padarys ir dar didesne nuolaida sistema  4u.gif  Anksciau nesisekdavo susidraugauti su sportu, o dabar MB sako, jog gavo rimta konkurenta - kalanetika  lotuliukas.gif atradau tai, ko ieskojau. Egle ir Jolanta super treneres  4u.gif

Nu joooo, jau šitą kažkas rašė po Stimulo komentarų apie SM savo Facebook'e - jau žinom nail.gif tongue.gif
Atsakyti
Sportavau, sportuoju ir sportuosiu ( keik sveikata ir galimybes leis ) smile.gif

Man patinka viskas, o ypac rezervacija - privercia vykdyti savo isipareigojimus smile.gif

Treneres puikios - vienos patinka labiau, kitos maziau - bet niekas nera idealus, turim kiekviena atrasti savo. Labai gerai, kad ne visiems sis klubas tinka ir patinka, kaip man, nes tokiu atveju, rezervuotis i treniruotes reiketu pries menesi.
Jei kam trukdo maikutes, blauzdines, seminarai - tai nepirkite, manes tai niekas neverte, manau ir jusu nevercia. Beto kiekviename klube rasite dalyku, kuriuos vienaip ar kitaip siulys nusipirkti. O cia geriamas vanduo ir arbata tikrai nemokamai.

Visoms linkiu atrasti savo kluba ir pasiekti norimu rezultatu, o tuo paciu puikiai praleisti laika!
As tai jau radau wub.gif
Atsakyti
labai sudomino raido joga
bet tinklapyje matau prie uzsiemimu tik Dinamine joga ir tai, tikriausiai, ne tas pats. taip? ir kainu neradau

gal turite atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(g.a.j.a @ 2010 11 19, 15:50)
Tik Pilates gerbėjoms, pagal profesionalumą ši studija būtų Toji analogiškoji. 1 mėnuo/ kartas per savaitę - 120lt. 1 mėnuo/2 kartai per savaitę - 180lt

O pagal ką nustatai profesionalumą g.gif Ir kaip, galų gale, suvoki profesionalumo sąvoką?
Jei teigtum, kad tai skirtingų pilates mokyklų atstovai - dar galėčiau sutikti biggrin.gif
Tikrai negalėčiau visų Stimulus pilates instruktorių pavadindi Body control pilates mokyklos pasekėjais biggrin.gif
Greičiau analogiškesnė studija yra Body lounge, kur dirba dalis tų pačių Stimulus trenerių smile.gif Tiesa, jie dar tik po truputį pradeda dirbti.
Atsakyti
Man labai patinka ši studija, patinka, kad galiu daugiau- mažiau atlikti visus pratimus, nereikia skubėti, nėra raginimų "daugiau", "greičiau". thumbup.gif Man patinka, kad tai moterims skirta studija, ir visai netrukdo aliejukai, blauzdinės, obuoliukai ir kiti mieli moteriški niekučiai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita @ 2010 12 09, 13:54)
Juk tam yra bendros temos. O cia skaitytojas tikisi paskaityti apie konkretu kluba.
O kodel jus sakote, kad Stimulus nelabai graziais budais reklamuojasi? Galite konkreciau? Nes jei neturite faktu - geriau apie tokius dalykus nerasyti. O is  Jusu pranesimu, galima pamatyti, kad turite asmeniniu nuoskaudu...

Yra bendros temos, yra temų, kur kalba pakrypsta apie šiek tiek kitus su tema susijusius dalykus - ta yra normalu šiame forume, taip seniai visi čia bendraujam ir tuo nesiskundžiam. O jei grįšim prie negražios reklamos - tai pirmiau pasistenkite paaiškinti, kodėl mano postas buvo pavadintas konkurentų reklama? Gal Jūs pati čia tendencingai atėjote į temą tik tam, kad pareklamuoti klubą, nors sporto temoje niedada nediskutuojate. Tai akivaizdu - užmačius kitokią nuomonę, sureagavo ir klubas, ir paskatinti klientai lotuliukas.gif Bet, deja, neįdomu, nes visi jau šiais laikais puikiai žino užslėptą reklamą. Žinote klubą Double latino? Jo trenerius? Bet pasidomėkit dėl visa ko - labai jau juokingai atrodo jiems klijuojama konkurentų etiketė doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif Tai puikus šokių klubas, puikūs treneriai ir nuostabios pilates treniruotės smile.gif
Jei turite asmeninių nuoskaudų dėl to, kad mano nuomonė nesutampa su Jūsiške apie šitą kubą - labai gaila, bet tai yra mano nuomonė. Be to, aš Jūsų nepažįstu, todėl galite taip asmeniškai skaudžiai nereaguoti.
Geros dienos ir smagaus sporto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2011 02 19, 09:11)
Šiaip būtų įdomu - gal kas bandė pilates Žvėryne pas Svetlaną? Šiuo metu man ten daug geriau būtų dėl susisiekimo ax.gif Nors ir labai nesinori palikti treniruotes Jakšto g.  schmoll.gif

Čia body lounge?
jei ta pati Svetlana, tai ji anksčiau ir Stimuluse buvau.
esu buvusi keliose šios trenerės treniruotėse - man patiko, išaiškina, kaip teisingai atlikti pratimus, kaip kvėpuoti reikia.
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2011 02 28, 17:17)
Čia body lounge?
jei ta pati Svetlana, tai ji anksčiau ir Stimuluse buvau.
esu buvusi keliose šios trenerės treniruotėse - man patiko, išaiškina, kaip teisingai atlikti pratimus, kaip kvėpuoti reikia.

Būtent pas Svetlana sužinojau Pilates kvėpavimo metodika ir kaip taisyklingai atlikti pratimus!
Atsakyti