QUOTE(vasara_ @ 2013 03 05, 08:16)
Klausykit, o tos kurios ilgą laiką sportuojat, kaip suderinat laisvalaikį su sportu? Tarkim mano atveju, po darbo grįžusi pavalgau, tada užsiimu kitais reikalais ir po poros valandų einu sportuoti. Po sporto į dušą ir į lovą. Čia yra darbo dienos rutina. Kartais draugai pas mus atvažiuoja, kartais mes pas juos vykstam ir jau sportui skaityk ate ate

O taip nesinori praleidinėti, nes sunku grįžti į tas vėžes paskui

Ir vis tiek artėja šiltas metas, kada daug laiko norėsis būti lauke. Kaip suderinat tokius dalykus?
Labas rytas,
iš šios pusės pagalvojus, tai sunku išties, maždaug kas antra, kartais jau nepavyksta ir kas trečia diena užimta. Bet tai nu galvoji žmogus. Nebe tie laikai, kad tavimi pasirūpins, kad tau suteiks darbą pagal specialybę, tau tikrai išmokės tokius invalidumus ar pan., kad normaliai gyventum. Kur dėsies susirietęs, nesveikuojantis luošiukas? Ir geriausi draugai nepadės, jei bus sveiki, tai nubėgs savais keliais

Mes sveikatą statome aukščiausiu prioritetu gyvenime, nes suprantame, kad žmonės yra tik žmonės ir po to nelabai kam būsi reikalingas ir nelabai kur pritiksi

Geriau mažiau tuščių kalbų, mažiau kvailų teliko laidų ir t.t. Netgi vaikštant pamiškėje žymiai daugiau jauti, kad gyveni, nei kad teliką žiūrėdamas ar šiaip ką kito nereikšmingo veikdamas.
Papildyta:
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 05, 08:33)
MB ant to kanto kitoks...jis nesakys i akis, kad ziurek kaip atrodai, bet ir komplimentai visi dingsta

ir jei pradedavau verkslenti, kad baisiai atrodau, isgirsdavau- tai susiimk tada, o ne kalbas, kad mane visokia myli
Maniškis irgi toks, bet ir aš tokia

Aš irgi nepasakysiu, kad tu mano gražiausias diedulis, jei pilvai jam lys ar pan. Man visuomet stori vyrai ir kitaip nesusitvarkę yra šlykščiau, nes moteris dar galima pateisinti, kad kažkas sutriko pagimdžius ir t.t. Baisiausi man vaizdeliai gyvenime, kai eina pajūryje gal kiek ir apkūnoka (nes jau ne 20 metų), bet pasitempusi, susitvarkiusi moterytė, matosi, kad pasportuojanti, šalia eina du paaugliai vaikai ir iš paskos velkasi diedas: amžinai nėščias, maždaug 8 mėnesyje, iš papų regis tuoj pienas bėgs, apžėlęs visas ir t.t. Fuuuiii