Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(MO @ 2013 03 04, 22:29)
aš tai manau, kad 30 dienų neužtenka smile.gif dėl to žmonės ir suklumpa.

Man tiek patingeti uztenka, kad priprasciau tingeti, o va iprociui sportuoti reikia kazko daugiau. g.gif Galiu varyt kelis menesius ar net metus is eiles ir vel mest ir pradet tinget doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 04, 23:40)
Man tiek patingeti uztenka, kad priprasciau tingeti, o va iprociui sportuoti reikia kazko daugiau.  g.gif Galiu  varyt kelis menesius ar net metus is eiles ir vel mest ir pradet tinget  doh.gif

Tingėt visada lengviausia smile.gif

O aš vėl be sporto, vis dar darbe sėdžiu sad.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif

Klausimas del JM Body revoliution programos, kas ja darot/daret ar daret ta pirma savaite pagal "kickstart your metabolism" programa kur 2k. dienoj reikia ar tiesiog paprastai nuo 1savaites programos pradejote ir tiek?
QUOTE(erikae @ 2013 03 04, 22:06)
Sveika sugryzus, prisijungus  4u.gif  ax.gif
O sita ... pati ..... O KODEL ZMONES PASIDUODA  ?  g.gif

Laba smile.gif I si klausima tinka visos Vasaros isvardintos priezastys. Kalbant apie mane, dazniausiai buna kelios priezastys susidejusios i viena kruva.

QUOTE(erikae @ 2013 03 04, 22:59)
Bet ar negeda paciam pries save.. pries draugus kurie mate ... Hmm...
Sako viskas ka darom daugiau negu 30 dienu tampa iprociu .. tas pats liecia ir sporta manau ..

Butent kad geda, bet matyt vien gedos jausmo nepakanka. Ypac kai vyras vis sako: tu man grazi ir tokia, man tu patinki kokia esi. Aisku is dalies gerai, kad neprievartauja mesti svori ar pan., bet kai taip uzliuliuoja tai vel visi sportai nuplaukia.

As tiesa sakant jau stengiuosi nebeziureti i veidrodi, na tik veida, kai reikia dazytis, sukuotis ar pan... Aisku kartais reikia pasiziureti ar gerai apsirengus, bet kaip anksciau ziuredavau i veidrodi su apatiniais apsirengus ir galvodavau, kad "visai nieko" atrodau tik reikia si bei ta pataisyti, tai dabar taip nebera schmoll.gif Dabar jau reikia taisyti viska nuo koju pirstuku iki kaktos lotuliukas.gif labiausiai aisku nervina minksta pilvo ir nugaros sritis, bet kojos ir rankos neatsilieka. Prie sporto programos labai noreciau ir pagaliau mesti rukyti bei pasiziureti maista. Iki kaledu dar valdziausi, na bet zinokit nuo kaledu vadeles visai atleistos ir namie pastoviai kepami pyragai, daromi visokie riebus patiekalai, ko turejau atsisakyti visiskai beveik, nes lapkriti dar ir paoperavo mane ir iseme tulzies pusle. Is pradziu dziaugiausi, kad va pagal rekomendacijas, nieko kepto, riebaus, daug saldaus, astraus ir t.t., taciau greitai smalsumas nugalejo ir vis po truputi pragaudavau tu blogybiu. Pamaciau kad niekas blogai nesidaro ir grizau prie senos mitybos doh.gif O tokia lengva ir taip gerai jauciausi, kai laikiausi to rezimo. Zodziu, labai jau cia issipleciau, bet vis tik tikiuosi, kad su jusu palaikymu, spyriais siknon, patarimais ir t.t. as pasieksiu tikslo.
Atsakyti
Man irgi labai sunku prisiversti, ypac dar kai vyras sako, kad as jam grazi visokia. Bet paciai nesmagu, kai jau i dzinsus nebeilendu... doh.gif Sia ziema visai buvau vadzias atpalaidavus. Kasdien bandeles, saldumynai...Ir rezultatas akivaizdziai matosi... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, užvedė čia temą, tai dar pasisakysiu. 30 dienų manau yra riba, kad arba metu arba darau toliau, o kiek ilgai - čia jau paslaptis, kurios neatskleidžiu net aš. Mano klaida, kurią darydavau anksčiau tai visiems prisišnekėdavau, kad sportuoju/-siu konkretų terminą, ten 30 ar 60 dienų. Ir visada mesdavau po +- 2 savaičių. O dabar kai MB juokdamasis paklausė kiek aš čia ruošiuosi užsiimti sportais pasakiau taip "Kad ir savaitę, kad ir dvi savaites, koks skirtumas, tiek kiek norėsis ir jausiuosi gerai". Ir šį kartą esu neįsipareigojusi net sau. Darau su malonumu ir laiko neskaičiuoju, tik tvarkaraštį pasiimu ir nustembu pamačiusi kiek varnelių jau užžymėta wub.gif
Klausykit, o tos kurios ilgą laiką sportuojat, kaip suderinat laisvalaikį su sportu? Tarkim mano atveju, po darbo grįžusi pavalgau, tada užsiimu kitais reikalais ir po poros valandų einu sportuoti. Po sporto į dušą ir į lovą. Čia yra darbo dienos rutina. Kartais draugai pas mus atvažiuoja, kartais mes pas juos vykstam ir jau sportui skaityk ate ate g.gif O taip nesinori praleidinėti, nes sunku grįžti į tas vėžes paskui unsure.gif Ir vis tiek artėja šiltas metas, kada daug laiko norėsis būti lauke. Kaip suderinat tokius dalykus? smile.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 06:57)
+++Dabar jau reikia taisyti viska nuo koju pirstuku iki kaktos lotuliukas.gif  lapkriti dar ir
+++paoperavo mane ir iseme tulzies pusle.

+++prajuokinai biggrin.gif
+++o kas buvo? tu su kept nejuokauk, kad paskui blogai nebutu g.gif
QUOTE(Jugile @ 2013 03 05, 07:55)
Man irgi labai sunku prisiversti, ypac dar kai vyras sako, kad as jam grazi visokia.

MB ant to kanto kitoks...jis nesakys i akis, kad ziurek kaip atrodai, bet ir komplimentai visi dingsta biggrin.gif ir jei pradedavau verkslenti, kad baisiai atrodau, isgirsdavau- tai susiimk tada, o ne kalbas, kad mane visokia myli blush2.gif
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 05, 08:16)
Ir vis tiek artėja šiltas metas, kada daug laiko norėsis būti lauke. Kaip suderinat tokius dalykus? smile.gif

o rytais sportuoti be sansu? ta prasme pries darba? as gryzusi i darba rudeni ta pacia beda turesiu.. tai kuriu minti rytais kilti pusvalandziu anksciau.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 05 kovo 2013 - 08:34
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 05, 08:33)
o rytais sportuoti be sansu? ta prasme pries darba? as gryzusi i darba  rudeni ta pacia beda turesiu.. tai kuriu minti rytais kilti pusvalandziu anksciau.. smile.gif

na, nebent keltis 5 val ir su trenksmais žadinti MB g.gif nelabai blush2.gif be to atšilus orams rytais bėgioti norėčiau. Tai va, kad galiu tik po darbo. Galėčiau iškart grįžusi pasportuoti ir eiti valgyti, darbuotis ir t.t. bet grįžtu alkana, treniruotės metu nualpčiau turbūt doh.gif
Atsakyti

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 05, 09:33)
labukas  4u.gif
+++prajuokinai biggrin.gif
+++o kas buvo? tu su kept nejuokauk, kad paskui blogai nebutu  g.gif

MB ant to kanto kitoks...jis nesakys i akis, kad ziurek kaip atrodai, bet ir komplimentai visi dingsta  biggrin.gif ir jei pradedavau verkslenti, kad baisiai atrodau, isgirsdavau- tai susiimk tada, o ne  kalbas, kad mane visokia myli  blush2.gif

Saunu kad linksma lotuliukas.gif o buvo tai kad jau nuo praejusio pavasario uzeidavo nerealaus skausmo priepoliai, bet gastro pareiske kad cia negali buti tulzies akmenys, nes neva jie per dideli kad uzkimstu latakus, tipo cia siaip kazkas kitas mane kankina. Labai bijojau, kad nebutu per vestuves tu skausmu, bet prasisukau, galiausiai, kai lapkricio pirma pradejo skaudet taip ir nebenustojo, tad 2 pasiprasiau i ligonine nakti, o 3-ios ryta isoperavo. Dabar viskas liuks. Galiu valgyt ir keepta riebesni, nieko neskauda, tik po tokio maisto sunkumo jausmas apninka. Atsiprasau kad taip ne i tema, bet kad uzklause tai atsakiau blush2.gif
dabar susimasciau, kad komplimentu ir as senokai sulaukiau. Na kai pradedu dejuoti tai is pradziu sako kad viskas ok, o matyt kai jau uzknisu tai sako tai eik sportuoti:-D

p.s. Kaip del tos body revolution programos? Kaip daret ta 1savaite? Ar k( per diena kur 2kartas visad buna kardio ar tik 1k per diena?
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 05, 08:16)
Klausykit, o tos kurios ilgą laiką sportuojat, kaip suderinat laisvalaikį su sportu? Tarkim mano atveju, po darbo grįžusi pavalgau, tada užsiimu kitais reikalais ir po poros valandų einu sportuoti. Po sporto į dušą ir į lovą. Čia yra darbo dienos rutina. Kartais draugai pas mus atvažiuoja, kartais mes pas juos vykstam ir jau sportui skaityk ate ate g.gif O taip nesinori praleidinėti, nes sunku grįžti į tas vėžes paskui unsure.gif Ir vis tiek artėja šiltas metas, kada daug laiko norėsis būti lauke. Kaip suderinat tokius dalykus? smile.gif

Labas rytas,
iš šios pusės pagalvojus, tai sunku išties, maždaug kas antra, kartais jau nepavyksta ir kas trečia diena užimta. Bet tai nu galvoji žmogus. Nebe tie laikai, kad tavimi pasirūpins, kad tau suteiks darbą pagal specialybę, tau tikrai išmokės tokius invalidumus ar pan., kad normaliai gyventum. Kur dėsies susirietęs, nesveikuojantis luošiukas? Ir geriausi draugai nepadės, jei bus sveiki, tai nubėgs savais keliais g.gif Mes sveikatą statome aukščiausiu prioritetu gyvenime, nes suprantame, kad žmonės yra tik žmonės ir po to nelabai kam būsi reikalingas ir nelabai kur pritiksi g.gif Geriau mažiau tuščių kalbų, mažiau kvailų teliko laidų ir t.t. Netgi vaikštant pamiškėje žymiai daugiau jauti, kad gyveni, nei kad teliką žiūrėdamas ar šiaip ką kito nereikšmingo veikdamas.
Papildyta:
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 05, 08:33)
MB ant to kanto kitoks...jis nesakys i akis, kad ziurek kaip atrodai, bet ir komplimentai visi dingsta  biggrin.gif ir jei pradedavau verkslenti, kad baisiai atrodau, isgirsdavau- tai susiimk tada, o ne  kalbas, kad mane visokia myli  blush2.gif

Maniškis irgi toks, bet ir aš tokia biggrin.gif Aš irgi nepasakysiu, kad tu mano gražiausias diedulis, jei pilvai jam lys ar pan. Man visuomet stori vyrai ir kitaip nesusitvarkę yra šlykščiau, nes moteris dar galima pateisinti, kad kažkas sutriko pagimdžius ir t.t. Baisiausi man vaizdeliai gyvenime, kai eina pajūryje gal kiek ir apkūnoka (nes jau ne 20 metų), bet pasitempusi, susitvarkiusi moterytė, matosi, kad pasportuojanti, šalia eina du paaugliai vaikai ir iš paskos velkasi diedas: amžinai nėščias, maždaug 8 mėnesyje, iš papų regis tuoj pienas bėgs, apžėlęs visas ir t.t. Fuuuiii fart.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 09:10)
Galiu valgyt ir keepta riebesni, nieko neskauda, tik po tokio maisto sunkumo jausmas apninka.

p.s. Kaip del tos body revolution programos? Kaip daret ta 1savaite? Ar k( per diena kur 2kartas visad buna kardio ar tik 1k per diena?

svarbiausia, kad gerai jautiesi 4u.gif o iki body revoliution, as dar nedaaugau biggrin.gif pirma baigsiu kita Jillian programa, o tada pradesiu sita smile.gif bet kai as rasiau , kad programa 90 dienu, gavau atsakyma, kad siek tiek ilgiau, butent del tos pirmos savaites, vadinasi merginos daro ja 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 05, 09:17)
amžinai nėščias, maždaug 8 mėnesyje, iš papų regis tuoj pienas bėgs, apžėlęs visas ir t.t. Fuuuiii fart.gif

mano ex vyra aprasei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visi kas pamato, klausia, kaip as gyvenau su juo blink.gif o as sakau, kad jis toooooks nebuvo , kol gyveno su manim schmoll.gif tongue.gif visada budavo stambesnis, bet dabar jau visai xana.. o MB tai is prigimties labai atletiskas, niekada nebuvo storas ir nebus, valgo viska ka nori, bet kunas jo kaip nulietas...tai ir as privalau prie tokio vyro pasitempti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 05, 09:17)
Labas rytas,
iš šios pusės pagalvojus, tai sunku išties, maždaug kas antra, kartais jau nepavyksta ir kas trečia diena užimta. Bet tai nu galvoji žmogus. Nebe tie laikai, kad tavimi pasirūpins, kad tau suteiks darbą pagal specialybę, tau tikrai išmokės tokius invalidumus ar pan., kad normaliai gyventum. Kur dėsies susirietęs, nesveikuojantis luošiukas? Ir geriausi draugai nepadės, jei bus sveiki, tai nubėgs savais keliais g.gif Mes sveikatą statome aukščiausiu prioritetu gyvenime, nes suprantame, kad žmonės yra tik žmonės ir po to nelabai kam būsi reikalingas ir nelabai kur pritiksi g.gif Geriau mažiau tuščių kalbų, mažiau kvailų teliko laidų ir t.t. Netgi vaikštant pamiškėje žymiai daugiau jauti, kad gyveni, nei kad teliką žiūrėdamas ar šiaip ką kito nereikšmingo veikdamas.

Niekas nepasirūpins, tas tiesa, bet iš kitos pusės pagalvojus visą gyvenimą nusimuliavus nesinori staiga visus pasiųsti tolyn, nes aš dabar va nusprendžiau sportuoti, norisi suderinti viską ax.gif
O tik dabar susimąsčiau, kad teliką žiūriu laaabai mažai, praktiškai tik jau atsigulusi į lovą kol užmiegu bigsmile.gif O už namo upė teka, miškelis, palei upę naujai dviračių ir pėsčiųjų takai nutiesti, nu tik geresnių orų laukiu wub.gif Ir išvis kai gyvenu name daugiau laiko praleidžiu lauke, tai terasą susitvarkyt reikia, tai kiemą, tai gėlyną pakrapštyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Aš parvažiavau atgal į Vokietiją, tai su Insanity teko atsisveikinti dėl šuoliukų. Bet toliau sportuoju, po vakar vos užpakalį šįryt iš lovos pakėliau biggrin.gif Šiandien laukia treniruotė rankoms.

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 04, 18:58)
svorio nebeprisiduodame. nors gal reikėtų, ar būtų norinčių?
Aš neprisiduočiau, nebėra ką mesti (pagaliau biggrin.gif)

vasara, taip nerealiai sugundei su tais amerikietiškais blyneliais, net seilės skiriasi bežiūrint į juos doh.gif Bėgsiu šiandien kefyro pirkti ax.gif
Atsakyti