Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

As turbut siandien nepradesiu vis tik sportintis, nes eilini karta grizus is kliniku norisi tik griuti i lova ir verkti verkti verkti. Arba gyvai sulysti i zeme, kad daugiau nebeskaudetu taip sirdutes verysad.gif
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 05, 14:00)
Koki plana- chuligana sugalvojau, MB turbut numirs is laimes  lotuliukas.gif 

Kas cia per planas jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 13:50)
As turbut siandien nepradesiu vis tik sportintis, nes eilini karta grizus is kliniku norisi tik griuti i lova ir verkti verkti verkti. Arba gyvai sulysti i zeme, kad daugiau nebeskaudetu taip sirdutes verysad.gif

O tai kas dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 05, 15:02)
O tai kas dabar? 4u.gif

ai... senos problemos, skaudi diagnoze ir niekas nepasitaisys. Vaistus geriu tik del savijautos pacios, bet jau nebeatstatys niekas nieko. Tik pas gyd kai nueinu tai kiekviena karta ta pati pasako ir vis kaip su peiliu per sirdi. Atrodo zinau visa situacija, jau lyg is susitaikau su ta mintim, bet tik nueinu pas gyd ir vel viskas is naujo. Na bet cia ne i tema.

Ziuresiu kaip vakare jausiuos, gal vistik prisiversiu pasportuoti, nors ir labai tuo abejoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 13:50)

Kas cia per planas jei ne paslaptis? ax.gif

kas nutiko unsure.gif unsure.gif vel su sveikata negerai? unsure.gif
o planas paprastas: uzsideti sexy apatinius ir susokti pagal ta daina kur idejau linka taip, kad MB stalcius atsidarytu biggrin.gif bet kad tai pavyktu, turiu pasitiketi savimi, o tam reikia grazaus kuna, todel dabar dar didesne motyvacioja lieti kasdien prakaita 4u.gif

Hanteliukus jau atsiunte bigsmile.gif jau laukiu kad rytojau, kada galesiu isbandyti assa.gif
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 14:09)
Tik pas gyd kai nueinu tai kiekviena karta ta pati pasako ir vis kaip su peiliu per sirdi.

console.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 05, 15:22)
o planas paprastas

Panasaus plano ir tikejausi thumbup.gif as kazkada buvau sugalvojus kitoki bairiuka, bet tam irgi reikia grazaus kuno ir graziu apatiniu lotuliukas.gif o nei to nei to neturiu (bent jau mano matavimo skaleje).

Del mano sveikatos bedu nesijaudinkit, su tuo gyventi galima, zmones gyvenima ilgai, gal tik nevisi laimingi, nuolat kovoja, iesko budu nauju, kisa simtatukstantines sumas, kad sulauktu stebuklo, bet ne visiems pavyksta. Is esmes cia daugiau psichologine problema pasidaro su tokiom diagnozem kaip mano, nes gyvenimui netrukdo. Na vaistus reikia gerti, kad kokybe pageretu, bet siaip viskas kaip ir ok butu.

Va pazliumbiau geras kelias valandas tai miegas nerealiai sueme, bet po truputi taisosi nuotaika. Ziuresiu kaip vakare ta nuotaika bus, gal ir sportams rasiu laiko ir jegu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 05 kovo 2013 - 14:36
Just Me, kažkodėl apie tai ir pagalvojau kai atsidariau nuorodą thumbup.gif Man pačiai stalčius atsidarytų, jeigu sugebėčiau taip raitytis, esu baisiai nelanksti, šokiai ne man ax.gif
doviem, mes su tavimi 4u.gif o sportuoti tu gali dėl sveikatos? nelabai įsivaizduoju kas galėtų tau būti, sunku kažką pasakyti. Bet jeigu sportuodama jautiesi gerai, tai kodėl tau šiandien nepaplušėjus? Išsikrautum emociškai, palengvėtų gal šiek tiek. Kaip pati sakai nuo to nepabėgsi, tiesiog tą akimirką viskas vėl atrodo prastai iki kol susigyvensi su mintimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 05, 15:37)
doviem, mes su tavimi 4u.gif o sportuoti tu gali dėl sveikatos? nelabai įsivaizduoju kas galėtų tau būti, sunku kažką pasakyti. Bet jeigu sportuodama jautiesi gerai, tai kodėl tau šiandien nepaplušėjus? Išsikrautum emociškai, palengvėtų gal šiek tiek. Kaip pati sakai nuo to nepabėgsi, tiesiog tą akimirką viskas vėl atrodo prastai iki kol susigyvensi su mintimi 4u.gif

tikrai galiu sportuoti, sveikata cia ne prie ko schmoll.gif tiesiog niekada negalesiu buti mama ir tai jau nuspresta ne vieno gydytojo del to ir sakau, kad kiekviena karta tiesiog psichologiskai labai sunku buna, o visa kita tai neturi itakos galejimui/negalejimui sportuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 14:46)
tikrai galiu sportuoti, sveikata cia ne prie ko schmoll.gif tiesiog niekada negalesiu buti mama ir tai jau nuspresta ne vieno gydytojo del to ir sakau, kad kiekviena karta tiesiog psichologiskai labai sunku buna, o visa kita tai neturi itakos galejimui/negalejimui sportuoti rolleyes.gif

vajeeee verysad.gif numanau, kad kaskart ši žinia kaip peilis į krūtinę, nes viltis miršta paskutinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 14:46)

Laikykis 4u.gif Bet iš kitos pusės pagalvok, kad vaikai labai daug iš žmogaus atima, ypač iš moters, o tu tai viską sau turėsi ir išlaikysi tik sau tongue.gif Aš kol kas irgi gyvenu tik sau ir man tai patinka bigsmile.gif
Atsakyti

doviem, labai stipriai apkabinu 4u.gif nera cia ka ir besakyti...sudas ir tiek verysad.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 05, 15:06)
kad vaikai labai daug iš žmogaus atima,

tiukiu, kad viena diena pamatysi ir kiek daug duoda wub.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš jau po sportų smile.gif
Gal galit parekomenduot efektyvų išbandytą kremuką odai stangrinti. Kai svoris nukrito, vietom atsirado truputį laisvumų biggrin.gif (ant pilvo). Kad ir sportuodama, numečiau, ale nebe ta žalia jaunystė jau (tik 36 biggrin.gif ), nelabai tikiuosi, kad susitrauks oda... Atsistojus tiesiai nesimato, bet kai pasilenkiu schmoll.gif nieko gero... Atrodo ir viršsvorio nebuvo labai daug...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 05, 16:06)
Laikykis 4u.gif Bet iš kitos pusės pagalvok, kad vaikai labai daug iš žmogaus atima, ypač iš moters, o tu tai viską sau turėsi ir išlaikysi tik sau tongue.gif Aš kol kas irgi gyvenu tik sau ir man tai patinka bigsmile.gif

Kiekvienas masto savaip, pvz man vaikai yra gyvenimo saule,prasme, tikslas, bet kas is to?

Pamiegojau pietu miegelio, tai dabar dar labiau norisi miego doh.gif visai jau isklerus as lotuliukas.gif
Atsakyti