Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

Labas rytas, a6 jau po sportų. ZWOW#2 2 ratai (3-io nebepajegiau, realiai rankos atsisakė daryti atsispaudimus doh.gif ) Nieko, čia dar tik antra treniruotė po ilgos pertraukos. Toliau bus vis geriau.

Dėl to natūralaus skonio jogurto, jei jau nesigaminat namie pačios, tai bent jau parduotuvėj nepirkit to pačio liesiausio, kur berods 0 procentų riebalų, nes ten nieko gero nėra: http://tv.lrytas.lt/...580341348633173
. Aš po šio filmuko, jei perku jogurtą, tai 2proc. riebumo (Dobilo natūralaus skonio). Bet svajoju pati pasidaryti, tik rankos nedaeina.
Atsakyti
Laba diena,

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 09, 09:06)
Labas rytas  smile.gif Nickas naujas ir aš pati pas jus nauja  biggrin.gif  Tik tiek, kad savarankiškai sportuodavau, dabar norisi draugijos. O iš nicko nesijuokit  tongue.gif  čia, kad būčiau įsipareigojus pateisint jį ir tapčiau tikrai fit  biggrin.gif
Del jogurto aš irgi tik natūralų perku. Nes nebūna pridėta cukraus, dirbtinių dažiklių ir jokių ten krakmolų. Ir labai gerai, nes jei nori saldžiai gali prisidėt šaldytų naminių uogų ar bananą +cinamonas, riešutai, arba gali naudot kaip ir minėjo vietoj grietinės gaminant. Dabar į kitokį net nežiūriu  schmoll.gif

nesijuokiam tikrai drinks_cheers.gif
aš visgi paranojikė gal, netikiu, kad ten nieko nepridėta, o rašo tai ''natūralus'' doh.gif blush2.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2013 03 09, 11:04)
. Aš po šio filmuko, jei perku jogurtą, tai 2proc. riebumo (Dobilo natūralaus skonio). Bet svajoju pati pasidaryti, tik rankos nedaeina.

tai kad ten juokų darbas pasidaryt drinks_cheers.gif
Atsakyti
vakar susiemiau su maistu ir va puse kilo ner thumbup.gif

siandien maciau si filmuka, yra kur tobuleti, super showoff.gif

http://www.youtube.c...h?v=POdzasJklxw
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 09, 12:31)

wow bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif as labai negraziai parasysiu. bet- axujenai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 09 kovo 2013 - 13:03
QUOTE(MO @ 2013 03 09, 13:04)
Laba diena,
nesijuokiam tikrai  drinks_cheers.gif
aš visgi paranojikė gal, netikiu, kad ten nieko nepridėta, o rašo tai ''natūralus''  doh.gif  blush2.gif

Faktas, kad tai ką pasidarai pats yra geriausia. Žinai kas kaip ir iš ko. O ir kokybė atitinkama smile.gif Tik tas tingumas ar laiko trūkumas pakiša koją tokiuose dalykuose ax.gif

Video nesveikas tikrai, tik tiek, kad labiau viršutinei kūno daliai pratimai. Anyway aš tik kelis sugebu padaryt iš šitų biggrin.gif Bet jo tricas užtat kokio didumo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 09, 12:31)
vakar susiemiau su maistu ir va puse kilo ner thumbup.gif

siandien maciau si filmuka, yra kur tobuleti, super showoff.gif

http://www.youtube.c...h?v=POdzasJklxw

super muper thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau šiandien po treniruotės. Dariau apatinei kūno daliai, tai vos į dušą įlipau po visko biggrin.gif Dabar taip maloniai viską jaučiu wub.gif

QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 09, 11:31)

Oho swoon.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai mėgstu women's crossfit pažiūrėt, į geležines moteras rolleyes.gif
Atsakyti
Aš šiandien visai ištežus, visą rytą prastūmiau nieko neveikdama.. Paskui prisėdau diplominio rašyt, tai taip ir nepasijudinu nė kiek, dar čirvinių blynų prikirtau.. doh.gif O saulė šviečia pro langą, į lauką kviečia, bet diplominis pats nepasirašys kogero biggrin.gif
Bent smagu, kad jūs energingos, jei kuri parašo kad pasportavo tai ir mano sąžinę pažadinat. O ji vis grauža, kad tinginiauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 09, 15:26)
Aš šiandien visai ištežus, visą rytą prastūmiau nieko neveikdama.. Paskui prisėdau diplominio rašyt, tai taip ir nepasijudinu nė kiek, dar čirvinių blynų prikirtau..  doh.gif O saulė šviečia pro langą, į lauką kviečia, bet diplominis pats nepasirašys kogero  biggrin.gif 
Bent smagu, kad jūs energingos, jei kuri parašo kad pasportavo tai ir mano sąžinę pažadinat. O ji vis grauža, kad tinginiauju  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif o galėtų pasirašyt biggrin.gif
iš kokios operos diplominis?
aš irgi tingiu tingiu šiand, griūčiau ten pat, kur stoviu, ir miegočiau dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 09, 14:26)
Bent smagu, kad jūs energingos, jei kuri parašo kad pasportavo tai ir mano sąžinę pažadinat. O ji vis grauža, kad tinginiauju
O tu tiesiog imk ir negalvojant eik ir pasportuok. Pamatysi, iškart ir energijos atsiras, ir diplominis lengviau rašysis mirksiukas.gif Aš irgi šiandien tokia apsnūdus buvau, o dar oras tragiškas. Bet susiimiau ir va, sėdžiu dabar laiminga ir energijos pasikrovusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 08, 15:56)

Beje norėjau paklaust merginų su kokiais svoriais daro body revoliution ? Nes aš bandau su 2,5 tai vieni pratimai per lengvi, kiti per sunkūs.. Įdomu kaip jūs.  smile.gif
Doviem, raganosis žiauriai mielas  wub.gif

Aš sportuoju su 2 kg ir 1 kg. Pati pasirenku su kuriais man geriau. Jaučiu bicepsams galėčiau imti ir 3 kg, bet tokių dar nenusipirkau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(immer @ 2013 03 09, 19:53)
O tu tiesiog imk ir negalvojant eik ir pasportuok. Pamatysi, iškart ir energijos atsiras, ir diplominis lengviau rašysis mirksiukas.gif Aš irgi šiandien tokia apsnūdus buvau, o dar oras tragiškas. Bet susiimiau ir va, sėdžiu dabar laiminga ir energijos pasikrovusi biggrin.gif

drinks_cheers.gif
O aš šiandien labai lengvai kėliausi, saulutė švietė, nuotaika gera, su dviračiu numyniau 15 km ir į darbą išvažiavau biggrin.gif
Atsakyti