Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 09, 14:31)

Nesveikai gerai thumbup.gif Kai kur atrodo virš žmogaus galimybių ribų, kaip robocopas blink.gif
Pagyvėjimas koks temoj pavasariui atėjus biggrin.gif Galvojau tik sporto klubuose taip būna smile.gif
Manęs šiandien laukia Insanity, pradedu antrą mėnesį. Truputį tingėjau, bet pažiūrėjus video lekiu sportuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 10 kovo 2013 - 10:20
Labas rytas, šįryt baisiai tingėdama ir bandydama rasti priežasčių išsisukti, vis dėlto padariau ZWOW#3. Vakar peržiūrėjusi ir susiplanavusi šios dienos treniruotę iš dalies bijojau pradėti, nes pagrindinis krūvis turėjo tekti kojom. Net po apšilimo kipšas ant peties vis šnekino, kad gal šiandien užteks ir tokio pasimakštinimo, juk iš po vakar tau dar viršutinė kūno dalis skaudanti. Bet sąžinė vis aiškino, kad šiandien daugiau kojos dirbs ax.gif . Tai vienu žodžiu, sąžinė nugalėjo.
Tik aš turiu bėdą, kad aš labai greitai padustu, ta prasme, kad labai greitai mano pulsas smarkiai šokteli. Aš tų pratimų nedarau laikui, nes šiuo metu nematau prasmės, kol nesu pakankamai stipri. Bet vistiek g.gif Gal seniau sportuojančios galėtų man ką patarti g.gif Dagiau su kardio dirbti? Ar tiesiog ir toliau taip sportuoti ir su laiku bus geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 10 kovo 2013 - 11:38
Aš jau po sporto. Gerai, kad nedariau fit testo prieš treniruotę, nes būčiau neištvėrus smile.gif Treniruotė sunki, bet superinė thumbup.gif Nemėgstu šuoliukų, bet viską atperka tai, kad buvo daug jėgos pratimų ir taebo elementų wub.gif
Atsakyti
Sveikos/i, vakar sąžiningai vykdžiau savo planą, tai pašokau zumbą prieš tv drinks_cheers.gif pasukau lanka ir vakare dar į klubą išmovėm thumbup.gif Prisišokom, tai šiandien taip maloniai kojas skauda ax.gif beje alkoholio atsisakiau, bent jau pakolkas, tai taip buvo vakar įdomu žiūrėt į girtus ir nebesiorentuojančius veidus unsure.gif Dbr mausim iki anytos, tai grįžus vėl eisiu pastrikinėt, as tiesiog laukiu kada galėsiu zumba šokt blush2.gif
Atsakyti
O aš dariau fit testą "iš dūšios" pradedant antrą mėnesį, užtat ir treniruotės tik pusę ištvėriau. koma buvo biggrin.gif Vakar pasisvėriau, taip maloniai skaičiukai nuteikė, nes svėriausi pavalgiusi pusryčius ir su drabužiais blush2.gif Atsirado dar daugiau ugnelės thumbup.gif Einu MB kepti pyragą obuolių, kol ausų neišūžė, o sau išsiėmiau karšioką, pasidarysiu salotų prie jo bigsmile.gif
Laba diena visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 10, 13:37)
Vakar pasisvėriau, taip maloniai skaičiukai nuteikė, nes svėriausi pavalgiusi pusryčius ir su drabužiais

dziaugiuis del to 4u.gif o pas mane auga wacko.gif

Patarkit, visai pasimeciau, vienur vienaip raso, kitur kitaip unsure.gif As kasdien sportuot galiu tik ryte , treniruote visada buna tuo metu, 7.30-8:30 +/- 10min. Keliuosi 7val..tai kada man valgyti? unsure.gif atsikeliu ne alkana.. mano pusryciai budavo 9 val. , po sporto ir po duso.. kiek zinau geriausia pusryciams koses, bet juk po sporto baltymus reikia valgyti.. tai gal tomis savo kosemis ir pradejau mase auginti ? doh.gif Tai ka ir kada valgyt rytais? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Kristute97 @ 2013 03 10, 11:35)
Ar tiesiog ir toliau taip sportuoti ir su laiku bus geriau?

Ištvermė su laiku padidės... nebūna visko iš karto smile.gif todėl krūvį, tempą reikia pasirinkti pagal savo galimybes.
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 10, 14:12)
dziaugiuis del to  4u.gif  o pas mane auga wacko.gif

Patarkit, visai pasimeciau, vienur vienaip raso, kitur kitaip  unsure.gif  As kasdien sportuot galiu tik ryte , treniruote visada buna tuo metu,  7.30-8:30 +/- 10min. Keliuosi 7val..tai kada man valgyti?  unsure.gif atsikeliu ne alkana..  mano pusryciai  budavo 9 val. , po sporto ir po duso.. kiek zinau geriausia pusryciams koses, bet juk po sporto baltymus reikia valgyti.. tai gal tomis savo kosemis ir pradejau mase auginti ?  doh.gif  Tai ka ir kada valgyt rytais?  unsure.gif

Nežinau ar būna viena griežta riba g.gif Šiaip manyčiau, kad galima valgyti viską, nes net spec. sporto maistas būna įvairus: tik proteinas, po to tik angliavandeniai, taip pat maišytas variantas vietoje įprasto maisto, jei neturi laiko gaminti ar sporto salė per toli nuo namų ir t.t.
Taip pat yra šūkiai: užsidirk sau angliavandenius prieš tai pasportuodamas.
Galbūt keisk kas kartą. Kartą košė, sekantį kartą jogurtas su priedais, vėl sekantį kiaušiniai su kuo nors, vėl košė, mėsa su kuo nors ir pan. Nes mano nuomone, jei sportuoji rytais, tai tau visai netinka mano valgymo planas, kuris pasiteisina man. Aš pirmoje dienos pusėje tik lesu galima sakyti, nes aš sportuoju vakarais ir tada daugiau valgau. Rytais aš darausi šalinimo procesus iki dvyliktos praktiškai vien tik vaisius ir kitas lengvybes valgydama.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 10, 15:58)
Nežinau ar būna viena griežta riba g.gif Šiaip manyčiau, kad galima valgyti viską, nes net spec. sporto maistas būna įvairus: tik proteinas, po to tik angliavandeniai, taip pat maišytas variantas vietoje įprasto maisto, jei neturi laiko gaminti ar sporto salė per toli nuo namų ir t.t.
Taip pat yra šūkiai: užsidirk sau angliavandenius prieš tai pasportuodamas.
Galbūt keisk kas kartą. Kartą košė, sekantį kartą jogurtas su priedais, vėl sekantį kiaušiniai su kuo nors, vėl košė, mėsa su kuo nors ir pan. Nes mano nuomone, jei sportuoji rytais, tai tau visai netinka mano valgymo planas, kuris pasiteisina man. Aš pirmoje dienos pusėje tik lesu galima sakyti, nes aš sportuoju vakarais ir tada daugiau valgau. Rytais aš darausi šalinimo procesus iki dvyliktos praktiškai vien tik vaisius ir kitas lengvybes valgydama.

aciu 4u.gif bandysiu kazkaip derinti, rasytis viska ir ziureti, ar kokiu pakitimu yra..
Atsakyti
Prieš treniruotę ryte reikia kompleksinių angliavandenių, t.y. galima šiek tiek avižinės košės, bananą, obuolį, sulčių stiklinė.. Rekomenduojama apie 100kcal suvartot.. Kadangi sportuojant sunaudojamas glikogenas (jis skyla į gliukozę, kai raumenims reikalinga energija), todel po treniruotės reikia ir angliavandenių, ne tik baltymų. Taigi po trefkės gerai jogurtas su uogom, kiaušinis su šiek tiek duonos, musliai su pienu, jei nėra apetito gal užteks ir kelių riešutų ir natūralių sulčių. Reikia užkasti bent 15min. prieš treniruotę ir nepamiršt gert vandens daug, nes iš po nakties jo ir taip trūksta. Nors kai kur ir prieš treniruotę rekomenduoja šiek tiek baltymų, tai manau reikia pačiam jaust, ko norisi ir ar apetitas iš viso yra smile.gif
Aš vis galvoju kodėl mano svoris nė iš vietos nesijudina, o ir kalorijas bandau skaičiuotis ir sportuoju. Bet tikėkimės, kad kogero tos dienos kaltos.. rolleyes.gif
Šiandien ėjau pasivaikščiot prie upės, tai įsijungiau appsa tokį, galvoju reikia paskaičiuot kiek nueisiu. Tai per 45min. 3,12km, sako, kad sudeginau apie 190kcal biggrin.gif Dar pedometrą parsisiunčiau ir sugalvojau irgi įsijungt, bet jau nuėjus buvau pusę kelio, tai ~2700 žingsnių per 20min. Per dieną lyg reikia 10tūkst žingsnių nueit bent. Žodžiu pažaidimui čia tokie skaičiavimai.. Bet įdomu biggrin.gif
Kristute97, aš dabar daug skaičiau apie geležies trūkumo simptomus, nes nujaučiu, jog man pačiai trūksta, tai vienas iš simptomų yra, kad greitai pavargstama nuo fizinės veiklos, šiaip nuovargis ir silpnumas. Tai gali būt, kad trūksta kažko organizmui. Pavasaris visgi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fit Missy: 10 kovo 2013 - 17:54
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 10, 17:47)
Reikia užkasti bent 15min. prieš treniruotę
Žodžiu pažaidimui čia tokie skaičiavimai.. Bet įdomu  biggrin.gif

na, bent jau aš stengiuosi bent valandą būt nieko nevalgiusi, nes paskui nekoks jausmas unsure.gif
aha,įdomu bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai manau valanda yra optimaliausias variantas, bet jei ryte sportas, nesinorės valanda anksčiau keltis. Kažką lengvai užkandus, tai ir 15min. gana. Juk toks obuolys pvz. tai skrandyje neužsilaiko biggrin.gif
Atsakyti