Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Burts Bees belly butter - geras pasirinkimas thumbup.gif bent jau aš jo dėka tikrai išvengiau striju ant pilvuko smile.gif
Atsakyti
kaip patinka tas pats dešiniausias Sigmos šepetėlis, ir kam jį naudoji? 4u.gif

P.S.: jei netingi, tai gali sukelti mėginukus į ebay, kad ir visus krūvoj - aš taip saviškių atsikratau ax.gif (aišku knisimasis,- fotografuoti, aprašyti, po to išsiųsti..bet aj, vis keli eurai biggrin.gif )
Atsakyti
zbitka, perleiskit man mėginukus už simbolinę kainą, a? ax.gif blush2.gif kam pas jus stovi ir vietą užima blush2.gif
kokie atsiliepimai apie phyto serumą? g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif rodau ir as savo , jau gerokai 'suoptimizuota' krepsiuka
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Is cia visa kita , retai naudojama
user posted image
Atsakyti
zbitkos ir vaidilutes krepseliai labai puikus, grazu ziureti smile.gif
Atsakyti
Labai patiko paskutinis smile.gif domina atsiliepimai apie kerastase serumą ir kaukę...Kokie jūsų plaukai? Ir kokios ten ROC priemonės veidui, ar patinka? Kaip gražiai atrodo toks nedidelis dekoratyvinės kosmetikos kiekis, aš irgi stengiuosi optimizuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 14 kovo 2013 - 21:53
Vaidilute, koks grožis thumbup.gif Prašau pakomentuoti šepetėlius 4u.gif
Atsakyti
Vaidilute wub.gif
Kvepalynas gausus thumbup.gif
Kas ten iš DIOR ir CHANEL dekoratyvinėje?
O lūpų dažų, blizgių nenaudojate?
Atsakyti
VAIDILUTE~, kvepalai tai tikrai kad wub.gif
Atsakyti

Kerastase seruma naudoju jau 3 bt. suploja ir patiesina truputi biggrin.gif , Kauke garbanotiems, suminkstina, ir suteikia purumo, atskiria garbanas
mano plaukai standus megsta netvarkingai suktis, galai linke sauset..

ROC kremai drekinantys, su ginkmedziu berods, atseit salina nuovargio zymes, pagerina kraujotaka, man jie patinka , nes neriebina, ir pakankamai drekina, toks komfotas jaucias panaudojus smile.gif

Sepeteliai Loreal'io , kazkokie limituoto leidimo,, kokybe patenkinama.

Dior -Iluminatorius Flower blassom veido svitejimui
Chanel -skaistalai

Lupu dazu dar nesu naudojusi.. blush2.gif blizgi naudoju kartais bet dazniausiai Carmex vazelina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDILUTE~: 14 kovo 2013 - 22:56
kokie dailus paskutiniai krepseliai 4u.gif tikiuosi ir as kazkada sistema savajame tureti doh.gif
Atsakyti
Labai patiko paskutinis krepselis wub.gif Labai grazios nuotraukos thumbup.gif
Kaip patinka vichy dermablend maskuojamosios priemones?
Atsakyti