Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

oho kiek krepseliu uzderejo thumbup.gif
Atsakyti
Flo., man patiko Jūsų krepšiukas 4u.gif Domina atsiliepimas apie Himalaya veidui 4u.gif
Atsakyti
Flo., kaip patinka Loreal youth code ir Lirene city matt pudra?
Atsakyti
QUOTE(Champagne Diamond @ 2013 03 11, 18:42)
Flo., man patiko Jūsų krepšiukas  4u.gif Domina atsiliepimas apie Himalaya veidui  4u.gif

ačiū 4u.gif

Himalaya antispuogius (tas mažiukas) man labai patinka, jeigu pajuntu, kad koks nenaudėlis planuoja kaltis, užtepu storai, palieju nakčiai ir po kelių dieno nė ženklo nelieka. Tiesa, šiek tiek sausina

Kaukei jau paskutinioji, nelabai man ji patiko, naudoju tik probleminėse vietose

QUOTE(*Mieloji* @ 2013 03 11, 18:48)
Flo., kaip patinka Loreal youth code ir Lirene city matt pudra?

Youth code naudojau vasarą ir ankstyvą rudenį, paskui žiemą man per silpnas buvo. Per tą naudojimo laiką nepastebėjau kažkokių pokyčių, toks joks. Kaip nors pabaigsiu pavasarį...

City matt labai patinka bigsmile.gif Liko nedaug, tai taupau, naudoju, kai einu kur nors, ir reikia didesnio maskavimo ir laikymosi. Kaip už tokią kainą, tai puiki pudra
Atsakyti
Flo., puikus krepšelis bigsmile.gif wub.gif
kaip jums e.l.f. tone correcting powder? rolleyes.gif
ir neįmatau, koks ten veido šepetėlis, clarisonic? kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
Flo, mielas krepšiukas mirksiukas.gif

Kaip Sonic clean aparatas?
Kaip Garnier Ultra doux šampūnas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 12, 09:00)
Flo., puikus krepšelis  bigsmile.gif  wub.gif
kaip jums e.l.f. tone correcting powder?  rolleyes.gif
ir neįmatau, koks ten veido šepetėlis, clarisonic? kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif

Tą pudrą naudoju laaabai retai, nes ji man baltai miltuotą veidą padaro ph34r.gif Tai kartais geltoną spalvą po akim panaudoju
Ten Sonic Clean, pigesnis Clarisinico variantas biggrin.gif Man labai patinka, švariai nuvalo, išmasažuoja, ir labai patinka oda po plovimo. Tokia švelni bigsmile.gif Kaip ten padeda kovot su spuogeliais nežinau, bet bent žinau, kad neinu miegot su pudros liekanomis ant odos

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 03 12, 09:40)
Flo, mielas krepšiukas  mirksiukas.gif

Kaip Sonic clean aparatas?
Kaip Garnier Ultra doux šampūnas?  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Dėl Sonic atsakiau ankščiau, ir esu dar palikus ilgą atsiliepimą Veido aparatų temoj

Garnier nuostabiai kvepia wub.gif Pirkau jį, kad būtų sporto krepšy, nes naminis yra didelis bambalis. Nu išplauna plaukus, švelnūs palieka, tik man blizgesio trūksta bišk rolleyes.gif Pabaigsiu ir nekartosiu
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 04, 20:08)
apsitvarkiau pries pavasari, tai keliu savo neypatinga krepsa  ax.gif gal kam bus idomu pasicekavint  biggrin.gif

kunui: avon senses tropical duske, isana kremine braskine-jogurtine duske, eveline slim 3D anticeliulitinis sveitiklis-duske ir serumas, planeta organica taukmedzio kremas rankoms, avon planet spa kremas kojoms, himalaya antiseptinis kremas, bepantenas, kuno sviestai
user posted image

labas, kur pirkote I love.. kuno sviesta? ar jo yra pirkti LT? 4u.gif
Atsakyti
Idedu tik savo veido prieziuros priemones
Veido prausimas -valymas Bioderma valiklis vienintelis tinkantis mano akims, Helan ypac svelnus bio prausiklis, Sanoflore rugiageliu hodrolatas, Dr. Hauscka prausiklis
user posted image

Kremai, tonikas, jojobos aliejus, M. Gebhardt paakiu kremas
user posted image

Alva veido aliejus, apsauga nuo saules
user posted image

Meginukai
user posted image
Atsakyti
Zbitka, o kodėl tik veido priemonės, kur kitos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 03 13, 20:42)
Idedu tik savo veido prieziuros priemones

Dailus veido priemonių krepšelis. Kaip Jums patinka Dr. Hauschka tonikas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 03 13, 19:14)
labas, kur pirkote I  love.. kuno sviesta? ar jo yra pirkti LT? 4u.gif

konkreciai sita dovanu gavau, bet esu macius ar tai eurokos, ar gal maximoj pardavinejamus 4u.gif o gal douglase g.gif bet tikrai maciau biggrin.gif
Atsakyti