Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(_Pandora_ @ 2013 05 02, 19:30)
O nuo to priklauso ar lakas greiciau dziusta? g.gif  ax.gif

Bent jau aš tokią teoriją susikūrus esu biggrin.gif kai lakai paguldyti, tai lakas pribėga į kakliuką, ir vėliau atidarinėjant, jo lieka ant kakliuko daugiau ir daugiau, kaupiasi, ir ko pasekoje, ne visiškai sandariai užsidaro lakas, pakliūna oras ir dėl to greičiau džiūsta smile.gif
Atsakyti
imeskit dar kas nors krepsa paspoksot 4u.gif
Atsakyti
Tingisi darbus darytis, tai gal reikes man saviski mest... Tik, kad nelabai kas pasikeite - nagu laku padaugeje, veido/kuno prieziura pasikeitus kazkiek, o visa kita taip pat....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 05 04, 15:56)
Tingisi darbus darytis, tai gal reikes man saviski mest... Tik, kad nelabai kas pasikeite - nagu laku padaugeje, veido/kuno prieziura pasikeitus kazkiek, o visa kita taip pat....

Meskit, meskit laukiuuuuuuuuuuu biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif Savo nedėsiu niekada gėda prieš jus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Shopingai, pasirodykit 4u.gif Jau senokai naturalu krepsiuka kas bebuvo ideje!
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2013 05 04, 12:21)
imeskit dar kas nors krepsa paspoksot 4u.gif

Galėtum ir tu savo įmesti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 04, 16:26)
Savo nedėsiu niekada gėda prieš jus  doh.gif  lotuliukas.gif

O ko gedintis? Juk cia ivairius krepselius dedam - ir mazesnius, ir didesnius, ir brangesnem, ir pigesnem priemonem. Gedintis reiketu tik jei viskas baisiai netvarkingai ir neestetiskai atrodo, o kitu atveju, tai tik dekit wink.gif
Atsakyti
Nedaug pasikeitimu mano krepselyje, bet dedu 4u.gif Iskart atsiprasau uz seseliu vaizda blush2.gif Nelabai estetiskai foto atrodo, nes iskabinus esu nenaudojamas spalvas, kad nesimaisytu ir lengviau sepeteliu paimt butu (t.y. kad neuzkabinciau nereikalingos spalvos, nes gana siauros tos juosteles), o kitos labiausiai naudojamos i pabaiga, tai tikrai nekaip atrodo doh.gif

Prausikliai-sveitikliai-kaukes bei makiazo valymo serveteles
user posted image

Paakiams ir veidui (arbatmedi siaip idejau, nes neturejau kur kitur idet)
user posted image

Kunui - taip taip, Dove itin stiprus dezodorantas ir su mano naturalumu neturetu jo but, bet turiu ji ekstra atvejams kai butina garantija
user posted image

Kunui - aliejai, kremai, losjonai ir tt
user posted image

Plaukams
user posted image

Dekoratyvine veidui:
user posted image
user posted image

Akims
user posted image
user posted image

Papildyta:
Lupoms
user posted image
user posted image

Nagams:
user posted image

Essie
user posted image

Priti NYC
user posted image

Coach ir L'oreal
user posted image

Nails Inc, Golden Rose ir NYC
user posted image

Zoya
user posted image

Milani
user posted image

Mineral Fusion ir Mavala
user posted image

Papildyta:
Revlon
user posted image

OPI
user posted image

Sephora by OPI
user posted image
user posted image

China Glaze
user posted image

H&M
user posted image

Pavieniai blizguciai
user posted image

Kvepalai
user posted image

Visko po truputi - cia kas stovejo aplink kompa ir patingejau destyt prie tinkamu kategoriju, tai sudejau i viena foto rolleyes.gif
user posted image

Papildyta:
Pamirstukai:
Emily 'skin soother' balzamas
user posted image

Beskonis ir 'mystery' skonio Crazy Rumours balzamai lupoms
user posted image

Tik dabar pamaciau, kad nenufotografavau sepeteliu, bet ten pasikeitimu jokiu, tai nedesiu (nebent kazkam labai noresis pamatyt) 4u.gif
Atsakyti
shopingas, labai įdomu buvo pasižvalgyti po Jūsų turtą bigsmile.gif Keletas klausimų:
Kaip patinka 100% Pure prausiklis-kaukė?
Ką galite pasakyti apie Madre Labs šampūną ir kondicionierių?
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 05 04, 19:22)
shopingas, labai įdomu buvo pasižvalgyti po Jūsų turtą bigsmile.gif Keletas klausimų:
Kaip patinka 100% Pure prausiklis-kaukė?
Ką galite pasakyti apie Madre Labs šampūną ir kondicionierių?

100% Pure prausikli-kauke dazniau vyras naudoja - kazkada pabande, tai ziuriu kasdien pradejo naudot, tai jau as uzbliovus buvau, kad ir kitus prausiklius naudotu (na taupiai jis naudoja, bet pastebejau greitai kaip eme mazet jam panaudojus) biggrin.gif Nors is tikro, tai as retokai juo prausiuosiu, dazniau kaip kauke panaudoju, bet irgi ne per daznai - mano oda sausa, jautri, o jis su meta, tai pagrauzia truputi, bet oda nesujautreja, neparausta. Siaip nepastebejau ypatingesnio odos pravalymo ar dar kazko, bet net nezinau ar kazkoki didesni poveiki ir galiu matyt su savo oda.

O Madre Labs man labai labai patinka thumbup.gif Cia jau antras sampunas ir kondicionierius (pries tai 'strawberry oasis' turejau) - gerai isplauna, neissausina/nesuriebina plauku, ilgai isleika grazus plaukai po plovimo. Bent man sis rinkinukas labai tinka. Nors pvz siaip Madre Labs produktai manes nesuzavejo, bet plaukams tikrai bus kartojami ir ateityje.
Atsakyti
Shopingas, lakų kolekcija thumbup.gif
Turi kelis klausimus.
1. Kas ten kaip pieštukas baltas prie shimeriukų guli?
2. Kaip Revlon tie pieštukai - blizgikliai lūpoms?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 05 04, 19:36)
Shopingas, lakų kolekcija  thumbup.gif
Turi kelis klausimus.
1. Kas ten kaip pieštukas baltas prie shimeriukų guli?
2. Kaip Revlon tie pieštukai - blizgikliai lūpoms?

1. Ten AnneMarie Borlind maskuoklis - retokai naudoju, nes pagrinde pudros man uztenka (jei reikia, tai pirma pudra pamaskuoju paakius, o tada jau ant viso veido tepu). Nors siaip gal kiek nepatogus, nes pradzioj skysciau pasispaudzia, nors ir suplaku, o daugiau issukus jau per daug.... O ir kainos/kiekio santykis nepatinka (man rodos su nuolaida apie $15 mokejau, o labai jo mazai viduje).

2. Revlon tik nagu lakus turiu - lupoms tie piestukai-blizgiai yra Clinique (3) ir Tarte (4). Neisskirciau kazkuriu kaip labiau patinkanciu, naudoju tiek vienus, tiek kitus, nes spalvos skirtingos, tai priklausomai nuo noru. O Clinique 2 paprastos serijos ir vienas 'intense', tai jis jau labai pigmentuotas, grynai kaip lupdazis.
Atsakyti