labai gražu
kurie lakai labiausiai patinka?

QUOTE(style18 @ 2013 05 04, 19:59)
Dabar man pagal spalvas patikimo periodas eina, nes persilakuoju 2-3 kartus per savaite, tai visi laiko gerai. Seniau patikimas priklausydavo ir nuo laikymo, nes lakuodavau koki karta i savaite....

Siaip naujas atradimas Mineral Fusion lakai - graziai dengiasi, greitai dziusta, gerai laiko. Dar Priti NYC is itin greitai dziustanciu yra, na ir Zoya irgi nustebino, nes naturalus skaitosi, o kokybe labai puiki.
Isvis man turbut lengviau nepatinkancius butu isvardint. O nepatinka Revlon, nes man jie turbut is prasciausiai laikanciu ir siaip kazkokie neypatingi, Essie (bet tik pati kairiausia spalva), nes labai kreminis ir neina graziai ir tolygiai uzlakuot (nors kiti Essie labai mylimi), Coach dvi kairiausios spalvos (tiesiog labai nepigmentuotos ir skystos, net neprasidedu su lakavimu jomis, o trecioji spalva puiki).
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 04, 20:11)
shopingas, gerulė kolekcija
Kaip Dessert essence šampūnas, kondicionierius ir aliejus ten kažkoks kūnui?
Ir kaip Shikai kūno losjonas?

Kaip Dessert essence šampūnas, kondicionierius ir aliejus ten kažkoks kūnui?
Ir kaip Shikai kūno losjonas?

Desert Essence obuolini sampuna ir kondicionieriu kartoju - man labai patinka, plaukai purus lieka, nesuriebinti ir issilaiko purus ilgai. Kadangi 'volume', tai gal kiek pasausina, jei daznai plauni vien juo, bet as kaitalioju su Madre Labs, tai neissausina man plauku.
O aliejus yra Desert Essence 'cactus oil' - kaip aliejus smagus, bet man kvapas kiek stiprokas ir kiek saldokas ir del to gana ikyrus.... Bet susinaudos, nes kaitalioju tiek aliejus, tiek priemones.

Shikai losjonas nuostabus, ypac kvapas

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 05 04, 20:13)
kokios grazios spalvos lupu dazu
ar patinka tarte lip tint?ir kokios firmos kiti piestukai?clinique? gal gali palyginti su tarte?

Patinka Tarte, o kiti Clinique - skirtumo tarp ju nelabai jauciu, isskyrus, kad vienas Clinique is 'intense' serijos, tai jis labai pigmentuotas, grynas lupdazis.
QUOTE(shopingas @ 2013 05 04, 17:18)
O ko gedintis? Juk cia ivairius krepselius dedam - ir mazesnius, ir didesnius, ir brangesnem, ir pigesnem priemonem. Gedintis reiketu tik jei viskas baisiai netvarkingai ir neestetiskai atrodo, o kitu atveju, tai tik dekit 

to, kad mano krepšas visai ne smiškas, čia nėra nei Chaneliu nei YSL žodžiu visai ne prabangus

Norėjau paklausti apie Coach. Kuo jie ypatingi, ar rekomenduotumėte išbandyt nebandžiusioms, kiek ilgiausiai laiko, kiek sluoksnių reikia? Pirma kart šį laką matau, patiko buteliukas

shopingas - fainas krepšas
Koks ten plaukų purškalas prie sauso šampūno? Kokios jo funkcijos? Patinka?

QUOTE(Muminukė @ 2013 05 04, 21:04)
to, kad mano krepšas visai ne smiškas, čia nėra nei Chaneliu nei YSL žodžiu visai ne prabangus
man dar reikia priaugti
Norėjau paklausti apie Coach. Kuo jie ypatingi, ar rekomenduotumėte išbandyt nebandžiusioms, kiek ilgiausiai laiko, kiek sluoksnių reikia? Pirma kart šį laką matau, patiko buteliukas
bet ar patogu lakuotis nagus, ar neslysta buteliukas iš rankų?

Pfff, o mano labai SM'iskas...

Coach buvo rinkinukas dovanu perkant kvepalus (Sephoroj online, gal dar tebera tas kodas) - man patinka tik trecioji spalva, jau rasiau, kad kitos dvi labai nepigmentuotos, skystokos ir nelygiai dengiasi (noriu mest lauk jas, bet vis neprisiruosiu)... Ta trecioji tai pilnai galima 1-2 sluoksniais lakuot, kolkas tik karta isbandziau ir velgi kaip rasiau, perlakuoju kas kelias dienas, tai laikesi gerai. O buteliukas normalus, neslysta lyg ir.
Papildyta:
QUOTE(ambicija @ 2013 05 04, 21:08)
shopingas - fainas krepšas
Koks ten plaukų purškalas prie sauso šampūno? Kokios jo funkcijos? Patinka? 

Ten Giovanni 'vitapro fusion' purskalas - kazkada n supurskus esu, dabar vel prisiminiau ir nusipirkau pabandyt (na zinai kaip buna, kad po ilgo laiko kartais visiskai nebepatinka anksciau patike dalykai). Tai visgi visdar labai labai man jis

Shopingas, grazus krepsiukas
o jau kokios nagu laku spalvos.. labai mano skonio.. Nors nagu laku turiu tik kelis, nes nekenciu lakuot nagu
Kaip Juicy kvepalai? laiko normaliai? Siandien pauosciau, tai patiko man.. jau buteliukas

Kaip Juicy kvepalai? laiko normaliai? Siandien pauosciau, tai patiko man.. jau buteliukas

QUOTE(amber123 @ 2013 05 04, 21:55)

Man labai patinka jie - kazkada pretendavo i tuos vienintelius, o gal net jais ir buvo. Laiko gerai, skaniai kvepia, tokie tinkami visoms progoms, visiems metu laikams. Sunaudojau 50ml, tada sita simtuka nusipirkau ir jau leciau man jis naudojasi....

Man galetu but isvis tik sie JC, abeji turimi D&G kvepalai ir pilnai isgyvenciau. Na dar Chanel 'coco noir' ir Tom Ford 'neroli portofino' noru sarase, bet nera butini jie. Tai labai planuoji prapurskaliot turimus ir ties keliais buteliukais apsistot. Kolkas optimizacija vyksta puikiai - is pilnos kosmetines megineliu ir atomaizeriu beliko tik tas stiklinis indelis

QUOTE(Muminukė @ 2013 05 04, 21:04)
man dar reikia priaugti

Dar įdomiau
Kaip tau tas bb kremas,nesausina odos?nes mano misri tai po vienos dienos jau matos kad sausina...