Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

labai gražu 4u.gif kurie lakai labiausiai patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 04 gegužės 2013 - 19:00
QUOTE(style18 @ 2013 05 04, 19:59)
labai gražu 4u.gif kurie lakai labiausiai patinka?

Dabar man pagal spalvas patikimo periodas eina, nes persilakuoju 2-3 kartus per savaite, tai visi laiko gerai. Seniau patikimas priklausydavo ir nuo laikymo, nes lakuodavau koki karta i savaite.... ax.gif

Siaip naujas atradimas Mineral Fusion lakai - graziai dengiasi, greitai dziusta, gerai laiko. Dar Priti NYC is itin greitai dziustanciu yra, na ir Zoya irgi nustebino, nes naturalus skaitosi, o kokybe labai puiki.

Isvis man turbut lengviau nepatinkancius butu isvardint. O nepatinka Revlon, nes man jie turbut is prasciausiai laikanciu ir siaip kazkokie neypatingi, Essie (bet tik pati kairiausia spalva), nes labai kreminis ir neina graziai ir tolygiai uzlakuot (nors kiti Essie labai mylimi), Coach dvi kairiausios spalvos (tiesiog labai nepigmentuotos ir skystos, net neprasidedu su lakavimu jomis, o trecioji spalva puiki).
Atsakyti
shopingas, gerulė kolekcija thumbup.gif
Kaip Dessert essence šampūnas, kondicionierius ir aliejus ten kažkoks kūnui?
Ir kaip Shikai kūno losjonas? ax.gif
Atsakyti
kokios grazios spalvos lupu dazu biggrin.gif ar patinka tarte lip tint?ir kokios firmos kiti piestukai?clinique? gal gali palyginti su tarte?
a, jau radau atsakyma apie juos kitame psl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 04 gegužės 2013 - 19:18
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 04, 20:11)
shopingas, gerulė kolekcija  thumbup.gif
Kaip Dessert essence šampūnas, kondicionierius ir aliejus ten kažkoks kūnui?
Ir kaip Shikai kūno losjonas?  ax.gif

Desert Essence obuolini sampuna ir kondicionieriu kartoju - man labai patinka, plaukai purus lieka, nesuriebinti ir issilaiko purus ilgai. Kadangi 'volume', tai gal kiek pasausina, jei daznai plauni vien juo, bet as kaitalioju su Madre Labs, tai neissausina man plauku.

O aliejus yra Desert Essence 'cactus oil' - kaip aliejus smagus, bet man kvapas kiek stiprokas ir kiek saldokas ir del to gana ikyrus.... Bet susinaudos, nes kaitalioju tiek aliejus, tiek priemones. ax.gif

Shikai losjonas nuostabus, ypac kvapas wub.gif Senokai neturejau Shikai losjonu, bet seniau esu ne viena sunaudojsu ivairiu kvapu. Man labai patinka, nes gerai geriasi, nedaug reikia, skanus kvapai. Isvis budavo, kad nesiodavausi rankinej kaip ranku krema. 4u.gif

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 05 04, 20:13)
kokios grazios spalvos lupu dazu biggrin.gif  ar patinka tarte lip tint?ir kokios firmos kiti piestukai?clinique? gal gali palyginti su tarte?

Patinka Tarte, o kiti Clinique - skirtumo tarp ju nelabai jauciu, isskyrus, kad vienas Clinique is 'intense' serijos, tai jis labai pigmentuotas, grynas lupdazis.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 05 04, 17:18)
O ko gedintis? Juk cia ivairius krepselius dedam - ir mazesnius, ir didesnius, ir brangesnem, ir pigesnem priemonem. Gedintis reiketu tik jei viskas baisiai netvarkingai ir neestetiskai atrodo, o kitu atveju, tai tik dekit wink.gif

to, kad mano krepšas visai ne smiškas, čia nėra nei Chaneliu nei YSL žodžiu visai ne prabangus wink.gif man dar reikia priaugti blush2.gif biggrin.gif

Norėjau paklausti apie Coach. Kuo jie ypatingi, ar rekomenduotumėte išbandyt nebandžiusioms, kiek ilgiausiai laiko, kiek sluoksnių reikia? Pirma kart šį laką matau, patiko buteliukas wub.gif bet ar patogu lakuotis nagus, ar neslysta buteliukas iš rankų?
Atsakyti
shopingas - fainas krepšas bigsmile.gif Koks ten plaukų purškalas prie sauso šampūno? Kokios jo funkcijos? Patinka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 04, 21:04)
to, kad mano krepšas visai ne smiškas, čia nėra nei Chaneliu nei YSL žodžiu visai ne prabangus wink.gif man dar reikia priaugti  blush2.gif  biggrin.gif
Norėjau paklausti apie Coach. Kuo jie ypatingi, ar rekomenduotumėte išbandyt nebandžiusioms, kiek ilgiausiai laiko, kiek sluoksnių reikia? Pirma kart šį laką matau, patiko buteliukas  wub.gif bet ar patogu lakuotis nagus, ar neslysta buteliukas iš rankų?

Pfff, o mano labai SM'iskas... rolleyes.gif As irgi neturiu nei Chanel, nei YSL, bet man ir nepatinka niekas is siu firmu (na Chanel atomaizeri viena kvepalu turiu, o ir siaip vos pora kvepaliuku patinka).

Coach buvo rinkinukas dovanu perkant kvepalus (Sephoroj online, gal dar tebera tas kodas) - man patinka tik trecioji spalva, jau rasiau, kad kitos dvi labai nepigmentuotos, skystokos ir nelygiai dengiasi (noriu mest lauk jas, bet vis neprisiruosiu)... Ta trecioji tai pilnai galima 1-2 sluoksniais lakuot, kolkas tik karta isbandziau ir velgi kaip rasiau, perlakuoju kas kelias dienas, tai laikesi gerai. O buteliukas normalus, neslysta lyg ir.
Papildyta:
QUOTE(ambicija @ 2013 05 04, 21:08)
shopingas - fainas krepšas bigsmile.gif Koks ten plaukų purškalas prie sauso šampūno? Kokios jo funkcijos? Patinka?  unsure.gif

Ten Giovanni 'vitapro fusion' purskalas - kazkada n supurskus esu, dabar vel prisiminiau ir nusipirkau pabandyt (na zinai kaip buna, kad po ilgo laiko kartais visiskai nebepatinka anksciau patike dalykai). Tai visgi visdar labai labai man jis thumbup.gif Man gana greitai naudojasi, bet as ir netaupau. Cia kaip purskiamas nenuplaunamas kondicionierius gaunasi - ant buteliuko raso 'a unique blend of vitamins and proteins protect hair from heat and chemicals while repairing dry, damaged hair'. Siaip man didelis pliusas, kad neina jo padaugint - kiek bepurksi, vistiek plauku nesuriebins thumbup.gif O siaip man labai padeda jis issukuot dregnus plaukus.
Atsakyti
Shopingas, grazus krepsiukas wub.gif o jau kokios nagu laku spalvos.. labai mano skonio.. Nors nagu laku turiu tik kelis, nes nekenciu lakuot nagu verysad.gif doh.gif
Kaip Juicy kvepalai? laiko normaliai? Siandien pauosciau, tai patiko man.. jau buteliukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 05 04, 21:55)
Kaip Juicy kvepalai? laiko normaliai? Siandien pauosciau, tai patiko man.. jau buteliukas  wub.gif  wub.gif

Man labai patinka jie - kazkada pretendavo i tuos vienintelius, o gal net jais ir buvo. Laiko gerai, skaniai kvepia, tokie tinkami visoms progoms, visiems metu laikams. Sunaudojau 50ml, tada sita simtuka nusipirkau ir jau leciau man jis naudojasi.... ax.gif Nors kvapas tebepatinka, bet vis apsikraudavau naujais kvapais ir neprieidavau iki JC. Dar naujieji 'la fleur' ar pan versijos patinka, o kiti JC kvepalai man visiskai ne schmoll.gif

Man galetu but isvis tik sie JC, abeji turimi D&G kvepalai ir pilnai isgyvenciau. Na dar Chanel 'coco noir' ir Tom Ford 'neroli portofino' noru sarase, bet nera butini jie. Tai labai planuoji prapurskaliot turimus ir ties keliais buteliukais apsistot. Kolkas optimizacija vyksta puikiai - is pilnos kosmetines megineliu ir atomaizeriu beliko tik tas stiklinis indelis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 04, 21:04)
to, kad mano krepšas visai ne smiškas, čia nėra nei Chaneliu nei YSL žodžiu visai ne prabangus wink.gif man dar reikia priaugti  blush2.gif  biggrin.gif

Dar įdomiau
Atsakyti
Kaip tau tas bb kremas,nesausina odos?nes mano misri tai po vienos dienos jau matos kad sausina...
Atsakyti