Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Whiteness, gražus krepšiukas smile.gif tiek kiek reik thumbup.gif
Kokie skaistalai ten iš MAC, kaip patinka?
Ir jei neklystu, purškiamos pėdkelnės ten? Kaip jos, ar patinka, ar vertas dėmesio daiktas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whiteness @ 2013 05 05, 19:48)

Kas ten prie kuno prausikliu desineje?

Koks China Glaze nagu lako nr?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2013 05 05, 20:52)
Whiteness, gražus krepšiukas smile.gif tiek kiek reik thumbup.gif
Kokie skaistalai ten iš MAC, kaip patinka?
Ir jei neklystu, purškiamos pėdkelnės ten? Kaip jos, ar patinka, ar vertas dėmesio daiktas? 4u.gif

ačiū 4u.gif
Mac skaistalai - well dressed. Patinka, spalva universali wink.gif šiaip nesu daug turėjus skaistalų, tai nelabai galiu su kuo palyginti. Bet laikosi gerai, spalva tinka, turbūt tai svarbiausia smile.gif
O Sally Hansen Airbrush Legs tikrai super dalykas thumbup.gif aš tik spalvą per tamsią nsuipirkau, nes aš beveik porcelianinio baltumo, o mano spalva medium glow, tai man per tamsi, t.y. turiu labai labai gerai įtrinti, kad nesimatytų ruožų. Man labai patinka, nes galiu naudoti tik progoms, t.y. į darbą galiu eit su pamėlusiom kojom biggrin.gif o vakare į kokį pabuvimą jau visa įdegus biggrin.gif grįžus nusiprausiu ir vėl esu kaip buvus smile.gif savaiminio įdegio kremai man nepatinka... gal nesu atradu gero g.gif bt niekaip nepavyksta lygiai išsitepti, kvapas siaubingas ir t.t.
Atsakyti
Keliu savo kuklų krepšiuką, gal kam bus įdomu paganyti akis ax.gif
user posted image

Plaukų priežiūra:
user posted image

Kūno priežiūra:
user posted image

Pudros:
user posted image

Šešėliai, antakių šešėliai, skaistaliukai, meteoritai:
user posted image
user posted image

Papildyta:
Tušai, lineris, paakių maskuoklis:
user posted image

Šepetėliai:
user posted image

Rankų kremai ir pėdų balzamas:
user posted image

Lūpos (nemėgstų jų dažytis ar kažkuo teptis): user posted image

Naglakiai:
user posted image

Kvepalynas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 05 05, 21:04)
Kas ten prie kuno prausikliu desineje?

Koks China Glaze nagu lako nr?

Prie kūno prausiklio germaine de capuccini kūno šveitiklis.
China Glaze nagų lako nr 182 ruby pumps.
Atsakyti
Partena, na ko jau ko, bet krepšelio kukliu nelabai pavadinčiau biggrin.gif Gražu.

Karts nuo karto vis aš pamąstau - gal ir man pabandyt įkelt savąjį. Aišku, nieko labai ypatingo ten, bet vistiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whiteness @ 2013 05 05, 21:08)
ačiū  4u.gif
Mac skaistalai - well dressed. Patinka, spalva universali wink.gif šiaip nesu daug turėjus skaistalų, tai nelabai galiu su kuo palyginti. Bet laikosi gerai, spalva tinka, turbūt tai svarbiausia smile.gif
O Sally Hansen Airbrush Legs tikrai super dalykas  thumbup.gif aš tik spalvą per tamsią nsuipirkau, nes aš beveik porcelianinio baltumo, o mano spalva medium glow, tai man per tamsi, t.y. turiu labai labai gerai įtrinti, kad nesimatytų ruožų. Man labai patinka, nes galiu naudoti tik progoms, t.y. į darbą galiu eit su pamėlusiom kojom  biggrin.gif o vakare į kokį pabuvimą jau visa įdegus  biggrin.gif grįžus nusiprausiu ir vėl esu kaip buvus smile.gif savaiminio įdegio kremai man nepatinka... gal nesu atradu gero  g.gif bt niekaip nepavyksta lygiai išsitepti, kvapas siaubingas ir t.t.

Tai čia suveikia kaip įdegis savaiminis? Aš kažkaip užsifiksavus galvoj, kad čia tais atvejais, kai nenori kojakelnių mautis biggrin.gif Kad kažkokią iliuziją sukuria. Ar be priedo, kad kojos paruduoja dar kažkokį įspūdį sudaro? biggrin.gif
Papildyta:
Partena, nu tikrai nekuklu smile.gif)) Gražus krepšas! Kaip prausimosi priemonės iš Biodermos? (jei neklystu) Ar turi kvapą, kaip patinka?
Kokia jūsų oda? Kaip Jums Kanebo ir Chanel pudros, kuri labiau patinka ir kodėl?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2013 05 05, 21:21)
Tai čia suveikia kaip įdegis savaiminis? Aš kažkaip užsifiksavus galvoj, kad čia tais atvejais, kai nenori kojakelnių mautis biggrin.gif Kad kažkokią iliuziją sukuria. Ar be priedo, kad kojos paruduoja dar kažkokį įspūdį sudaro? biggrin.gif

suveikia, kaip įdegis savaiminis, kartu prideda blizgesio, kojos atrodo labai gražiai wink.gif negaliu pasakyt, kad kaip su kojinėm, bet vaizdą labai pagerina mirksiukas.gif ypač tinka kas nori paslėpti kokius randus, venas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whiteness: 05 gegužės 2013 - 20:25
QUOTE(Partena! @ 2013 05 05, 20:09)

Puikus krepsiukas thumbup.gif ir kvepalai dauguma mano "skonio" bigsmile.gif
Turiu keleta klausimeliu:
1. Bioderma Cicabio Arnica kremukas - kam ji naudojate/kaip patinka/koks poveikis?
2. Bioderma Atoderm kuno prausiklis ir losijonas - ar pakankamai drekina? ar priemones bekvapes? ar maloniai jauciasi ant kuno? Taip pat idomu, ar gerai/greit isigeria losijonas?
3. Biodrma Sensibio veido prausiklis - ar nesausina? svelniai, bet gerai nuprausia? Beje, kokia Jusu veido oda? nes domina ir sensibio rich kremukas ax.gif
4. John Frieda plauku balzamas - kaip patinka?
5. Gal dar pakomentuotumete placiau Gehwol pedu kremuka? 4u.gif

Iskart aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Partena! puikus krepsys smile.gif papasakokite apie visas plauku prieziuros priemones tai pat apei plauku sepeti smile.gif
Atsakyti
Uzderejo krepseliu thumbup.gif

QUOTE(Whiteness @ 2013 05 05, 21:08)
savaiminio įdegio kremai man nepatinka... gal nesu atradu gero  g.gif bt niekaip nepavyksta lygiai išsitepti, kvapas siaubingas ir t.t.

As baltuole esu, bet kazkaip man gerai - nors viena losjona idegiui esu naudojus ir patiko. Nature's Gate firmos, neparudindavo iskart stipriai, per kelais dienas pasimatydavo, o ir labai naturaliai atrode, tai man patiko. Bet nebutina man idegis, o ir tepliotis tingiu, tai nebenaudoju.

QUOTE(Partena! @ 2013 05 05, 21:09)

Maybelline nagu lakas gal nr54 cia?

Ir koks Zoya pavadinimas?
Atsakyti
shopingai, grazus krepselis, jau ka norejau paklaust - paklausta jau,

tik kas ten london butter nail foundation? ar fainas? 4u.gif
labai grazios lupdaziu spalvos ir naglakiai, ypac essie ir sephora by opi wub.gif
Papildyta:
whiteness, kaip jums JMO sampunas, ir kas ten is jemma kidd, gaila, kad nuejo pogrindin ta firma, taip varvinau seile light as air makiazo pagrinda isbandyt doh.gif
Papildyta:
pantera, irgi mielas krepselis, idomus atsiliepimai apie uoga uoga balzama ir bare minerals pudra, koks ten atspalvis? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2013 05 05, 21:04)
Uzderejo krepseliu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 05 gegužės 2013 - 21:45