QUOTE(RainyDay @ 2013 05 08, 00:10)
miulena, kaip avon laku kokybe?
kaip wet and wild seseliai?as turiu 6 spalvu palete(lust), tai pigmentacija ohoho
o priemoniu lupoms neturit?
kokius ten tusus turit ir kuris patinka labiausiai?
pritariu merginoms, garsi firma dar neviskas, perliuku galima rast ir pigesneje kosmetikoje
Avon lakais esu visai patenkinta, gerai spalvytė išsilaiko,iš pradžių pabijojau ,kad greit atsilupinės, bet patvarus jie ant mano nagų

dėl wet n wild, tai būtent prisiskaičius forumo sugalvojau nusipirkti, ir tikrai pigmentacija superinė

, nors spalvos po kiek laiko į raukšlę subėga, gal dėl to,kad šešėlių pagrindo netepu
tušai mano kažkokie apsitrynė tikriausiai dėl to,kad kosmetinėje būna prikimšta visko

naudoju Loreal Telescopic Mascara, Maybelline Volume Express ir BAOLISHI Elastic mascara (na 6is visai papigiai, bet gražiai padažo blakstienas) labiausiai iš turimų patinka Maybelline, jis suteikia tikrai daug apimties, nesulipina blakstienų vos po poros užtepimų
QUOTE(Astukasas @ 2013 05 08, 09:07)
Miulena, tikrai gražus krepšiukas.
Aš ir norėjau pastebėti, kad plaukus labiausiai mylite, nes krepšelis gausiausias
O jaunai merginai dekoratyvinės daug ir nereikia

Tik pasigedau priemonių lūpoms, vistiek kokį balzamą bent naudojat ir kažko žandukam atgyvinti, bet gal gyvumo veidukui suteikiat AVON rutuliukais?
Plaukus labiausiai myliu ,nes daugiausiai turiu
o lūpų priemonių tai tik vazeliną naudojų ir jį pamiršau nufotografuot

o dėl žandukų Jūs teisi, naudoju Avon rutuliukus žandams ,bet planuoju dar ką įsigyti