Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Rocco, super turtai , smagu buvo apžiūrėti , lauksim ir kitų turtų foto tavo thumbup.gif
Atsakyti
Rocco - jej bogu, esi mano kosmetinės turtų Diva kartu su Gisana bigsmile.gif bigsmile.gif Žiauriai gražu, turiu meleoną klausimų, bet nebežinau, nuo ko pradėt net laugh.gif

1. Pigesni lūpdažiai - trečias, ketvirtas nuo kairės, abu iškart už Apocalips - kokių firmų ir kokie pavadinimai spalvų? Kaip patinka?
2. Kaip Tau MAC lūpdažiai? Kaip vadinasi pati dešiniausia MAC spalva ir kas per Make Up (Forever turbūt?) spalvytė?
3. Kaip Guerlain lūpdažis ir koks pavadinimas?
4. Kaip Clarins, Revlon blizgiai? Kaip patinka Dior Lip Maximizer?
5. Kaip Make Up For Ever, MAC (skysta ir presuota) ir Laura Mercier pudros?
6. Kaip MAC ir BB maskuokliai?
7. Kaip patinka Milani, Rimmel, MAC skaistalai?
8. Kaip Inglot šešėliai? Ir kieno tos trys apatinės spalvos šešėlių pirmoje foto pačioje apačioje?
9. Ar gali palyginti Sleek šešėlius su NYX?
10. Kuris šešėlių primeris Tau geresnis?
11. Kuris tušas blakstienoms labiausiai patinka ir kodėl?
12. Kaip patinka Anastasia antakių šešėliai?

Ir apskritai, jei iš kiekvienos nuotraukos galėtum pasilikti po vieną produktą - kas tai būtų ir kodėl?

Iš anksto didelis ačiū už atsakymus!!! 4u.gif

P.S. Ech, kaip gera skaityt Tavo krepšo pristatymą - sesuo šopoholikė hihihi.gif gathering.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 05 12, 16:41)
man taip patinka, ir dar pirksiu jei noresiu  nail.gif
labai teisingai thumbup.gif
ir man patinka smile.gif gražus krepšiukas wub.gif

-koks ten lūpdažis prie brangių, tarp Tom Ford ir YSL?
-irgi lauksiu atsiliepimų apie krempudras smile.gif
-kurį maskuoklį rekomenduotum paakiams?
-labai gaivios skaistalų spalvos.. kurie mėgiamiausi kasdienai?
-kieno tie mėlyni tušai, kuris labiausiai patinka?
Atsakyti
Kokiu firmu seseliai yra pirmoje foto ir kaip patinka?gal gali trumpai juos visus palomentuot?
Atsakyti
QUOTE(bumbuls @ 2013 05 12, 16:59)
Wow wub.gif
Gal galima trumpai apie kiekviena pudra ir kuri pati paciausi  ax.gif
Ir kuris lupdazis ir pigesniu ir kuris is brangesniu, paciausi?  blush2.gif

Siuo metu labiausiai patinka Clarins Everlasting, kuri jau eina i pabaiga - gerai maskuoja, bet neatrodo sunkiai, veidas atrodo matinis, bet ne negyvas, nekemsa poru, issilaiko ilgai, nenuplaukia nuo veido, o mano oda tikrai labai riebi. Skaniai kvepia, labai aptogi pakuote, issispaudi tiek, kiek reikia. Reikia greitai issklaidyt ant veido, nes gan greitai dziuna.

Clinique Superbalanced jau irgi liko tik keliem kartam. Daugiau nekartosiu, na bent jau kol kas. Pasidengia labai graziai, jinai tokia drekinanti kazkiek, bet kaip jau minejau, mano oda labai riebi, tai blizgesys su ja islysdavo tikrai greit palyginus su Clarins, ir nuplaukdavo nuo veido, darbo pabaigoj jau budavo neaisku, ar as cia su pudra ar jau nelabai biggrin.gif Nesunki, vidutinis maskavimas. Manau, misriai odai, ne itin riebiai, tikrai gera pudra.

MUFE Mat velvet pakankamai nauja mano kolekcijoj, dar nespejau susidraugaut, bet pribaigus Clarins griebsiuos sitos. Pirmi ispudziai tai gana neblogi, bet ji zymiai sunkesne uz Clarins, maskavimas stiprus, matiskuma islaiko tikrai ilgai. Su sita veidas lieka visiskai matinis, o va su Clarins atrodo siek tiek gyviau. Tai ziuresim.

MUFE HD tai nevykes pirkinys, man visiskai netiko. Visiskai neskirta jinai riebiai odai. schmoll.gif Manau, jei oda nereikalaujanti didelio maskavimo, normali, tai tada turetu tikti.

MAC Pro longwear laukia vasaros, nes spalva man per tamsi, nors isrinko man ja konsultante. Siaip kiek bandziau, tikrai sita pudra islieka visa diena, maskavimas geras, manau, as ja mylesiu.

na ir LM Tinted moisturizer vasarai labai geras dalykas, lengvas, drekinantis, neblogai maskuoja kaip kremas su spalva.


Dabar lupdaziai. Is brangiu, man labai prie sirdies MAC, nes puikios spalvos, gerai dengiasi, ilgai islieka ir nesausina lupu. Taip pat Givenchy del tu paciu priezasciu. TF dar tik karta ar du spejau isbandyt, bet pasirode, kad tekstura tai kazkas nerealaus, jau toks minkstas, drekinantis, bet ilgai isliekantis wub.gif
Is pigesniu, labai patiko NYX matinis, butent del to, kad matinis, ilgai islieka ir nesausina. Taip pat Nivea lupdaziai labai mieli, vieni mano pirmuju apskritai.

karsta.gif
Atsakyti
Nerealus krepšys. wub.gif wub.gif wub.gif vienas iš labiausiai patikusių, kurie čia rodyti buvo. thumbup.gif klausimus tingiu uždavinėt. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rocco labai graži kolekcija, šešėlių spalvos patiko wub.gif
Kuriuos labiausiai naudoji?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2013 05 12, 18:31)
Nerealus krepšys. wub.gif  wub.gif  wub.gif vienas iš labiausiai patikusių, kurie čia rodyti buvo.

drinks_cheers.gif lūpdažių spalvos tobulos wub.gif
Atsakyti
superinis krepsas, lupdaziu kolekcija isvis nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 05 12, 17:07)
1. Pigesni lūpdažiai - trečias, ketvirtas nuo kairės, abu iškart už Apocalips - kokių firmų ir kokie pavadinimai spalvų? Kaip patinka?
2. Kaip Tau MAC lūpdažiai? Kaip vadinasi pati dešiniausia MAC spalva ir kas per Make Up (Forever turbūt?) spalvytė?
3. Kaip Guerlain lūpdažis ir koks pavadinimas?
4. Kaip Clarins, Revlon blizgiai? Kaip patinka Dior Lip Maximizer?
5. Kaip Make Up For Ever, MAC (skysta ir presuota) ir Laura Mercier pudros?
6. Kaip MAC ir BB maskuokliai?
7. Kaip patinka Milani, Rimmel, MAC skaistalai?
8. Kaip Inglot šešėliai? Ir kieno tos trys apatinės spalvos šešėlių pirmoje foto pačioje apačioje?
9. Ar gali palyginti Sleek šešėlius su NYX?
10. Kuris šešėlių primeris Tau geresnis?
11. Kuris tušas blakstienoms labiausiai patinka ir kodėl?
12. Kaip patinka Anastasia antakių šešėliai?

Ir apskritai, jei iš kiekvienos nuotraukos galėtum pasilikti po vieną produktą - kas tai būtų ir kodėl?

Iš anksto didelis ačiū už atsakymus!!!  4u.gif

P.S. Ech, kaip gera skaityt Tavo krepšo pristatymą - sesuo šopoholikė hihihi.gif gathering.gif  group.gif

eina sau, Almostina, tu nori mane i kapus nuvaryt ar ka lotuliukas.gif nu gerai, ikvepiam ir vaziuojam.

1. Ten Wet n Wild Think Pink ir Just peachy. Pirkau, tikedamasi, kad atrodys va taip kaip cia, dvi virsutines foto, na tai praktiskai taip ir yra, tik kad pigmentacijos 100 kartu daugiau, reikia su pirstu gerai issklaidyt. Siaip man jie patinka, tik viena bedele - man sviesus lupdaziai is esmes nelabai tinka verysad.gif Kai ateinu i darba ne su kokiu ryskiu, iskart sulaukiu klausimu, gal sergu biggrin.gif Tai dar pabandysiu pries tamsaus tamsaus akiu makiazo, jei ir taip nieko gero nebus, desiu i isparduotuve verysad.gif

Uz Apocalips stovi Sleek Peaches and cream wub.gif - myliu sita lupdazi, pamirsau paminet tarp megstamiausiu - puikiai dengiasi, puiki pigmentacija, puiki spalva, nesausina. Ir MUA Juicy - fainas lupdazis, grazi spalva, bet man kazkodel daznai ranka link jo nesitiesia. Gal del to, kad jis jau link sviesesniu toks.

2. MAC lupdazius megstu ir net labai, tikrai ateity pirksiu be jokios abejones biggrin.gif Del triju priezasciu - jie turi puiku spalvu pasirinkima, jie graziai dengiasi ir nesausina. Su MAC lupdaziais taip lengva, man net veidrodzio nereikia norint pasidazyt. Ten Vegas volt spalva. O MUFE spalva N21. Labai labai grazi spalva, bet velgi - man netinka, per sviesi. Kai draugei daviau pabandyt, tai tikrai nerealiai gerai atrode, jauciu jai ir atiduosiu, o paskui kankinsiuos ir pavydesiu biggrin.gif

3. Guerlain lupdaziu neturiu, gal Givenchy ten - pats pirmas is kaires? Labai patinka, tiek spalva nereali, ideali mano nuomone, tiek dengimasis. Kaip jau turbut pastebejai, man lupdazis turi atitikti tris kriterijus - spalva, dengimasis ir kad nesausintu biggrin.gif O sio dar ir pakuote super grazi. Spalva 310 Croisiere coral.

4. Clarins blizgiai labai patinka, jie ant mano lupu nesuteikia daug spalvos, bet as juos darbe naudoju vietoj lupu balzamo, nes jie drekinantys ir subtiliai blizga. Revlon vienas is ju be zerucio, kitas su, tai tas kur be, patinka, o kur su - ne. Pasilikau, nes kartais tenka daryt makiazus draugem, tai daugumai jis tinka ir patink, ten spalva Peony. O va Papaya patinka. Dior bus nekartojamas, jis man nieko nedaro, ka turetu. Siaip neblogas kaip blizgesys, bet tikejausi is jo ne to. Apskritai, tai supratau, kad blizgesiai man galetu pasaulyje ir neegzistuoti.

5. Aciu Dievui, nors sito klausimo isvengsiu biggrin.gif Atsakiau jau virsuje.

6. MAC Studio finish maskuoklis man anksciau labai patiko, bet kai isigyjau MAC Mineralize tai anas kol kas nustumtas i sona, nes atrodo per kietos konsistencijos ir sunkus palyginus su Mineralize. Tai dabar naudoju skysta sita ir dziaugiuosi, nes atrodo graziai, susilieja su oda visiskai, be to, islieka nerealiai ilgai, nenusitrina. BB tas juodoj tutelej tai patinka, bet truputi per tamsus siuo metu man. O BB corrector tai man absoliuciai nieko nedaro, tikrai keliaus i isparduotuve kai netingesiu surasyt skelbimo. Turbut, kad spalva per tamsia issirinkau, internetu pirkau.

7. Milani skaistalai - grazus dalykelis, bet man per daug shimmerio juose, o as megstu, kad skaistalai butu matiniai. Tai labai retai jie istraukiami i dienos sviesa. Rimmel - patinka, daugiau rudens/ziemos skaistalai jie man. Butent siti tai suteikia labai subtilia spalva, naturaliai atrodo. O MAC tai mano meile, turbut man jie nr 1 rudeniui/ziemai.


8. Inglot seseliai patinka, labai gera pigmentacija. Juos neseniai isigyjau, tai dar tik kokius 5 kartus bandziau. Pasirode truputi miltiniai tokie, lyginant su pvz UD. Bet siaip patiko, tikrai pirksiu dar. Ten 407, 155, 34.


9. Zinok, Sleek ir NYX man praktiskai nelabai kuo ir skiriasi, tiesiog mano turimi Sleek matiniai, o NYX ne. Bet per daug as juose skirtumo nematau kokybes atzvilgiu.

10. Man asmeniskau UD primeris isvis nieko gero, o va Too faced neblogas. Isvis labiausiai man turbut patiko anksciau turetas Artdeco, bet jis labai greit uzdziuvo man ir teko ismest dar net neipusejus.


11. Nezinau net, ka atsakyt apie tusus. Siaip man patinka Covergirl oranzinis, kurio siuo metu neturiu, taip pat Maxfactor False lash effect, nes graziai padazo, ryskiai ir nesuvelia. As megstu blakstienas isryskinti. Dabar tik pamaciau, kad pamirsau savo Maybelline Falsies nufotkint, tai sitas irgi neblogas, manau, bus kartojamas, bet jau ne taip graziai atskiria blakstienas kaip anie. Dior Diorshow man butu idealus, bet labai sunkiai nusiplauna, puse veido juoda buna biggrin.gif HR irgi patiko. Inglot ir LM tai visiskas sh. Chanel labai patinka.


12. Anastasia antakiu seseliai faini, bet daugiau tikrai nepirkciau, nemanau, kad verti tokiu pinigu.


Is lupdaziu pasilikciau Givenchy, jau rasiau kodel. Is blizgesiu pasilikciau Clarins, irgi rasiau kodel. Is pudru - Clarins arba MAC. Is kompaktiniu - turbut kad Rimmel Stay matte, nes manau kad gera kaina ir geras produktas, atlieka savo funkcija puikiai. Is skaistalu - jei butu vasara, pasilikciau Illamasqua, jei saltasis sezinas - MAC Melba. Is bronzantu - turbut kad Chanel arba Benefit Hoola. Megstu tik matinius bronzantus, tai Chanel labiau siltesnis atspalvis, bet tikrai ne oranzinis, o Hoola tobulas konturavimui, saltesnis atspalvis. Is maskuokliu - tikrai MAC Mineralize. Dar kada nors pabandysiu Pro longwear maskuokli. Is seseliu pasilikciau kazkuria is Naked paleciu, turbut kad Naked 2. Is primeriu - LM patinka, bet nedaug ir esu bandziusi. Is tusu - aj gal Chanel, nes dabar labai myliu melyna tusa. Is piestuku akims - UD melynaji. Is antakiam priemoniu - gal piestuka vis tik, nes dabar is tikro visai nereikia jokiu priemoniu antakiam, bet kartais kai noris dar ryskiau negu yra - piestukas labai gelbsti. Is sepeteliu akims - MAC 217, o veidui - RT Buffing brush.

OMG, atsakiau siaip ne taip, einu pailset biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 05 12, 17:15)
eina sau, Almostina, tu nori mane i kapus nuvaryt ar ka  lotuliukas.gif nu gerai, ikvepiam ir vaziuojam.
OMG, atsakiau siaip ne taip, einu pailset  biggrin.gif


ačiū ačiū ačiū oro_buckis.gif mano norų sąrašas pasipildė nemenkai nail.gif
Atsakyti
Jesus christ.. doh.gif lotuliukas.gif kol paziurejau viska, pamirsau, ka noriu klaust.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rocco, mazulka, pasakyk man, kaip tau patinka Rimmel Stay matt pudre.. as tik ka sita isigujau.
Kaip tau Bobbi Brown skaistalai? bigsmile.gif
Atsakyti