QUOTE(shemsa @ 2013 05 12, 17:15)
Kokiu firmu seseliai yra pirmoje foto ir kaip patinka?gal gali trumpai juos visus palomentuot?
UD Naked ir Naked 2, Chanel ketvertukas, Benefit, YSL ir Inglot dvi paletes. UD seseliai man turbut patys paciausi, tiek spalvomis, tiek tekstura

Chanel susizavejau spalvomis, ten va
tokie, bet pigmentacijos tai truksta oj kaip truksta

YSL spalvos irgi nerealios, ten
tokie, bet kokybe ne kazka, duociau 7/10. Benefit man patiko, juos gavau lauktuviu, spalvos tinkamos kasdienai, va
tokios, bet pati turbut nebuciau pirkus, nes ir taip tokiu spalvu pas mane meleonas

Duociau 8/10. Na ir Inglot - patinka, spalvos labai grazios, ivairiu ten jie turi, be to, mane zavi tai, kad pati galiu susikomplektuot palete. Pigemntacija tikrai gera, tik kaip jau minejau anksciau, jie tokie miltukiniai biski. Duociau 9/10. Is mano turimu 10/10 duociau tik UD. Na ir MAC turiu viena spalvyte per klaida pas mane atkeliavusia, Satin taupe, tai irgi paliko labai gera ispudi.
QUOTE(6Combo9 @ 2013 05 12, 17:31)
Nerealus krepšys.

vienas iš labiausiai patikusių, kurie čia rodyti buvo.

klausimus tingiu uždavinėt.
aciu

ir uz komplimentus, ir uztai, kad neklausi nieko
QUOTE(agnite @ 2013 05 12, 17:33)
Rocco labai graži kolekcija, šešėlių spalvos patiko
Kuriuos labiausiai naudoji?
aciu

UD turbut mano megstamiausi, bet naudoju visus pakaitom, stengiuos nei vienu neuzmest. Tie visi pavieniai tokie, tai juos daznai tiesiog issitraukiu, viena spalva voka padengiu, biski juodo arba rudo akiu piestuko, tuso ir viskas akims. Tai jie irgi gana daznai i trasa eina. O kai norisi matiniu, issitraukiu Sleek palete
QUOTE(amberr. @ 2013 05 12, 18:22)
Jesus christ..

kol paziurejau viska, pamirsau, ka noriu klaust..

Rocco, mazulka, pasakyk man, kaip tau patinka Rimmel Stay matt pudre.. as tik ka sita isigujau.
Kaip tau Bobbi Brown skaistalai?
Zinok, man patinka Rimmel Stay matte, bet as manau, kad cia nera toks produktas, kur patiks visiems. Ji tikrai padaro veida matini, tai man kaip riebiaodei pats tas, bet tau tai zinok nesu tikra ar patiks, galvoju, kad padarys tau per daug matini ir negyva veida

Nepamirsk parasyt atsiliepimu, kai jau susidarysi nuomone, labai bus man idomu
BB skaistalai man labai prie sirdies, tokia coral pink spalvyte cia, bet kaip jau minejau, as megstu matinius skaistalus, tai ne taip daznai juos issitraukiu. Bet jie tikrai labai labai grazus. Va
tokie
QUOTE(RainyDay @ 2013 05 12, 18:22)
rocco, nuostabu
kadangi almost
pavare klausimyna, as tik noriu pasiteirauti koks ten pirmas is desines lupdazis pirmame paveiksliuke, bais grazi spalva atrodo
aciu
tas sviesus ar i ruzavuma? tas i ruzavuma tai Barry M 153
Pink ribbon, o tas sviesus tai Lumene
Heather pink