Įkraunama...
Įkraunama...

Anykščių žaviosios mamytės

QUOTE(Aryvle @ 2013 08 14, 21:46)
bet man patinka būt nėščiai

o aš, jei galėčiau, tai mielai praleisčiau tiek laukimo laikotarpį, tiek patį veiksmą jau... iki leliuko paėmimo ant rankų biggrin.gif nenoriu ir nelaukiu nei dar didėjančio pilvo, nei tuo labiau pačio gimdymo schmoll.gif nesu iš tų svaigstančių... besimėgaujančių laukimu... bet tai kad rinktis nėra iš ko cool.gif
Atsakyti
Su mokslo ir žinių diena mūsų pirmokėlius ir jų tėvelius, ir taip pat nulinukus ir jų tėvekius, na ir visus visus, valio smile.gif smile.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

alioooooo, kur jūs????? bigsmile.gif

kaip gi mūsų pirmokėliams sekasi? bigsmile.gif

mes jau po biški įsivažiuojam į kasdienį mokyklos/būrelių ritmą... ech, kaip gerai ta vasara buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2013 09 10, 18:41)
laba diena 4u.gif

alioooooo, kur jūs????? bigsmile.gif

kaip gi mūsų pirmokėliams sekasi? bigsmile.gif

mes jau po biški įsivažiuojam į kasdienį mokyklos/būrelių ritmą... ech, kaip gerai ta vasara buvo cool.gif

laba diena,

Mes čia biggrin.gif

Mum kolkas puikiai thumbup.gif Mes dar neįvažiuojam, bet įvažiuosim, nebus taip labai įtempta, kaip galvojau, bet aš kaip namisėda tai man jau daug biggrin.gif Ypač antradienį.

Kaip tu? O kaip mūsų kitos nestuke.gif ?

Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2013 09 10, 18:57)
Mum kolkas puikiai  thumbup.gif  Mes dar neįvažiuojam, bet įvažiuosim, nebus taip labai įtempta, kaip galvojau, bet aš kaip namisėda tai man jau daug biggrin.gif Ypač antradienį.

Kaip tu?

tai ir mes dar neįsivažiavę pilnai... dar ir būrelių grafikai nėra tikslūs ir konkretūs... su mokykla tik viskas aišku biggrin.gif paskutiniai metai pradinėj doh.gif

kaip aš? na jau įjungus laukimo režimą... tokį konkretų laugh.gif nebe mano metams lauktis trečio hihihi.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(chimera @ 2013 09 10, 18:57)
O kaip mūsų kitos  nestuke.gif ?

ai, aš tai sveika gyva lotuliukas.gif tik kažkaip nėštumas labai greit į pabaigą eina ax.gif vaikas nuolatos spardo skrandį ir šonkaulius - dėmėsio trūksta matomai lotuliukas.gif aš vis dar paskendus darbuose, nu tikiuosi per mėnesį atsišaudyt daugmaž su visais darbais ir išeiti į "dekretą" lotuliukas.gif Mano vaikis į mokyklą eina laimingas visas. viskas ok, draugų, sakė, turiu be proto lotuliukas.gif žodžiu smagu, gyvenimas sukas lotuliukas.gif tik man kažkaip labai dienos metu durnai, išvežu 8 vaikus į darželį/mokyklą, 11:30 jau varau dičkio pasiimti, tada jis vienas su manim būna namie tai veda iš proto, nes nežino ką veikt vienam doh.gif tada 15-16 val varau mažiaus pasiimti. šiaip esu labai pririšta, svarstau galimybę ir mažių iš daržo pasiimti 11:30, nes labai daug man to lakstymo gaunas... doh.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,

Mano pirmokėliui irgi labai patinka mokykloj, noriai eina, laukia kitos dienos, kada vėl eis smile.gif Labai norėčiau, kad ilgai tas noras nepraeitų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

šaunu, kad pirmokėliai noriai eina į mokyklą, vistik jiems tai labai svarbus gyvenimo įvykis, kad jau mokyklinukai bigsmile.gif maniškis labai laukia mokyklos, kada gi kitas rugsėjis ateis hihihi.gif aš tai visai nelaukiu...

Wicked -- mėlynas 4u.gif tau
aš kažkada pagalvojau, kad ir gerai, kad bernai pas mane, nes ryte reiktų keltis anksčiau, kad mergaitei kasytes dar surišt, o aš taip mėgstu pamiegot lotuliukas.gif paskutinę minutę iš lovos išlipu doh.gif

pas mus tai viskas tas pats, net nežinau ką papasakoti g.gif Praėjo Rėjaus gimtadienis, Ugniaus krikštynos, krepšis pasibaigė, tai gyvenam vėl ramiai hihihi.gif
Atsakyti
Labas panos bigsmile.gif tylu ramu čia, davai, sujuskit, ruduo, tipo prie kompo neprisėdat? lotuliukas.gif

tai va, sveikinuku mūsų smalyziukę sulaukus sūnelio 4u.gif

user posted image

daug ramių naktelių ir saldaus pienelio 4u.gif

wicked, kaip tu gyveni? nestuke.gif

o aš vis dar nežinau ko laukiu - vienąsyk sakė berniukas, kitąsyk mergaitė, o trečiasyk vaikas atsuko užpakalį ir kojas drkart sukryžiavo lotuliukas.gif ir vis tik galvoju kad faina nežinot kas gims lotuliukas.gif ir db suprantu tas mamas kurios pasirenka nežinot lyties rolleyes.gif nors man ne savo noru tai išėjo, bet vis tiek smagu rolleyes.gif

kaip kiti vaikai gyvena? nesergat? kiek žinau va auksytėlė galėtų pasigirti kad mažąją jau į darželį veda ax.gif

ai, o aš višta ranką su ugnim gerai nusideginau tai šiandien skūra luptis pradėjo doh.gif žodžiu, pas mane kaip visada - neliūdna doh.gif ir mane vis dar pykina, nuo nėštumo pradžios taip ir nepraėjo, ir dar rėmuo prisidėjo, nu smagu, ką galiu pasakyt lotuliukas.gif bet nelabai turiu kada dejuot, dar reikalų/darbų pusė milijono likę rolleyes.gif

Atsakyti
laba diena 4u.gif

aš tai retai kada prie kompo nebūnu biggrin.gif bet kai čia niekas nerašo, su savim gi irgi nesikalbėsi tongue.gif

tuo labiau, kad paskutinės trys savaitės buvo pilnos ligų, gydytojų... didelio streso dėl vyresnėlio... tai ir ta nuotaika tokia irnesakyk.gif

pati? g.gif laikausi, laukiu, gyvenu...
ketvirtadienį buvau pasimatyme su mažiuku... tiksliau, kiekvieną vizitą tenka tas malonumas... šį kartą gerai mačiau ir stuburiuką, taip aiškiai, ir širdutę, ir skranduką... ir kas tarp kojų nepasikeitę hihihi.gif
tik vat, mane irgi pykina... ginekologei pasakiau, tai teko tirtis kepenų fermentus... pirmadienį laukiu atsakymų, nes pasirodo, pykinimas taip vėlai gali reikšti ir ne tokius gerus/gražius dalykus... tai matysim, ką darysim biggrin.gif
Atsakyti
man nuo pykinimo tai džiovintas imbieras labai padeda... aš sakiau ginei kad vis dar pykina bet jinai man nieko nesakė, tai ir nesigilinu -gyvent ramiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2013 10 12, 12:37)
man nuo pykinimo tai džiovintas imbieras labai padeda... aš sakiau ginei kad vis dar pykina bet jinai man nieko nesakė, tai ir nesigilinu  -gyvent ramiau lotuliukas.gif

aš irgi buvau rami... iki tam tikro momento biggrin.gif bet jei jau liepė pasitikrinti, tai pasitikrinsiu, kraujo nuleisti vienu kartu daugiau ar mažiau, koks skirtumas... o jei iš tiesų kas nors negerai, tai bent gydymą gausiu ir leliui gal geriau bus cool.gif
Atsakyti