Įkraunama...
Įkraunama...

Anykščių žaviosios mamytės

Labas rytas,

Wicked, jei galėsi kavos, tai šūkauk biggrin.gif

Smilėja - ką marinuoji? Aš tai dar nieko kolkas, mes visad viską vėliau pasodinam, tai vėliau ir gaunam biggrin.gif Tik cukinijos va guli bent penkios thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas, as laukiu jau kada sparagines baigs nokti, tada dirbsiu, marinuosiu smile.gif
labai jau jos mums patinka, niekad ilgam neuztenka kiek bepridaryciau
Atsakyti
laba diena 4u.gif
QUOTE(chimera @ 2013 07 15, 07:04)
Wicked, jei galėsi kavos, tai šūkauk  biggrin.gif

būtinai biggrin.gif tik kiek tu priklausoma nuo savo direktoriaus grafiko? kada tau patogu? g.gif
daugiau norinčių nėra?

aš marinavimams turbūt dar nepriaugus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2013 07 15, 10:51)
laba diena 4u.gif

būtinai biggrin.gif tik kiek tu priklausoma nuo savo direktoriaus grafiko? kada tau patogu? g.gif
daugiau norinčių nėra?

aš marinavimams turbūt dar nepriaugus cool.gif

Tai aš su direktorium galiu biggrin.gif Jei be jo tai sunkiai, tik vakarais.... O jo grafikas šiaip nelabai aiškus, geriau pirmoj dienos pusėj biggrin.gif
Atsakyti
as irgi noreciau galeciau kavytes, irgi su abiem, gal gamtoj kur mini susitikima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2013 07 15, 10:53)
Tai aš su direktorium galiu biggrin.gif  Jei be jo tai sunkiai, tik vakarais.... O jo grafikas šiaip nelabai aiškus, geriau pirmoj dienos pusėj biggrin.gif

suprantu, kad su juo mirksiukas.gif bet gal sakau, koks dienos miegelis konkrečiu laiku yra?
man tiktų ir gamtoj kur, svarbu be lietaus biggrin.gif
Atsakyti
Vienu žo, wicked, sakyk diena, kai žinosi, tau toliausiai ir sulėksim visos pagal situaciją ir orą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2013 07 15, 11:08)
Vienu žo, wicked, sakyk diena, kai žinosi,  tau toliausiai ir sulėksim visos pagal situaciją ir orą  smile.gif

aš kaip ir lanksti, nebent jei Vytį palikti mamai g.gif
matysim, kaip čia kas... nes dar noriu kurią dieną surasti pas ką nusikirpti doh.gif o ir taip manau, jog miestą sieksiu vistiek cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(chimera @ 2013 07 15, 07:04)
Smilėja - ką marinuoji?

kol kas dar tik agurkus smile.gif

QUOTE(mochito @ 2013 07 15, 09:51)
labas rytas, as laukiu jau kada sparagines baigs nokti, tada dirbsiu, marinuosiu smile.gif
labai jau jos mums patinka, niekad ilgam neuztenka kiek bepridaryciau

joo, šparaginės ir pas mus greit susivalgo thumbup.gif šiemet dar daugiau darysiu nei pernai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
oho!! ohohohoho lotuliukas.gif
neiko daugiau nerasysiu - reik perskaityti ka prikalbejot biggrin.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
QUOTE(agnuska @ 2013 07 21, 16:38)
neiko daugiau nerasysiu - reik perskaityti ka prikalbejot biggrin.gif

užsuk dažniau, nereiks tiek vytis tongue.gif

mes dar kaime, bet vat kavai susibėgti laiko taip ir nerandu... nors praeitą savaitę, tai gal tik penktadienį mieste nebuvau hihihi.gif bet kadangi važiuoju su mama, ir su reikalais, tai žinot... o antradienį jau namo važiuojam... turbūt taip ir nespėsiu visur...
Atsakyti
Labukas,gražuolės smile.gif

Niu,žiūriu mokyklinėm nuotaikom gyvenat cool.gif Aš dar nesuku galvos,dar visi metukai iki mokyklos,tai džiaugiuosi cool.gif Nes bijau jos,kaip velnias kryžiaus lotuliukas.gif Tiksliau bijau būti etatinė lankytoja dėl vaiko išdaigų lotuliukas.gif Na,bet nei vienas nuo to nepabėgsim,auga tie mūsų pipiriukai wub.gif Žiūrėkit,katik su pampersiukais lakstė,o čia jau mokykla...

Mes gyvenam gerai,labai gerai biggrin.gif Šiemet nemarinuoju,nevakuoju,nieko nedarau cool.gif Nei noro,nei laiko tam yra cool.gif
Atsakyti