Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 26, 22:58)
JCREW GIRLS' PLEATED COTTON FLOWER HEADBAND, 25lt

user posted image
HEADBAND

IMU LANKELI 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Gitula @ 2013 02 26, 15:00)
IMU LANKELI 4u.gif

aciu, issiusim jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 02 26, 20:16)
Kuri, mergytes, Dior Show gyret? Eisiu isbandyt smile.gif

ax.gif ir dar YSL bigsmile.gif
Atsakyti
Paaiškinite man žioplai, kaip viskas vyksta su Abercrombie užsakymais? Viena akim kažkada mačiau, kad lyg galima siųsti užsakymus tik tam tikru metu.. Limituotas kiekis ar kaip ten? g.gif
Supainiojau turbūt su Gymboree? biggrin.gif Tada kitas klausimas - ar iš abercrombie užsakote? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamputyje: 26 vasario 2013 - 22:26
QUOTE(gretuxxx @ 2013 02 26, 21:16)
Isejom is parduotuves, prisedom kavinukej, klausiu savo trimetes, kuri akyte graziau atrodo biggrin.gif Ziurejo, ziurejo, paskui kaip bede su pirstu i aki doh.gif  lotuliukas.gif I ta, kur Dior bigsmile.gif  biggrin.gif
Reziumuojant, kazkaip nelabai mane naujasis Chanel suzavejo. Dior graziau issukavo, Chanel kazkaip daugiau kuoksteliais sulipde ax.gif

...fainiai cia perteiket situacija thumbup.gif Tik tusai tox dalykas, kad vienas is maziausiai rekomenduojamu dalintis su kitais zmonemis! Kaip ir mobilus bei lupdaziai ir dar kazkas nepamenu... g.gif unsure.gif aaa Vyraz lotuliukas.gif cool.gif Juokauju del MB, zinoma (del visa kito - ne) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 26 vasario 2013 - 22:20
QUOTE(sollo @ 2013 02 26, 12:57)
Jottauute, gal dekliuką kokį gražų 5-am siunteisi ?  rolleyes.gif

Nea ax.gif Vyras sau ir iskart man is Omnio paeme tokius ale rimtus ,neidomius,nes paskutinio 3 kart stikla keite biggrin.gif Plansetiniui irgi pilka dekla gavau lotuliukas.gif
Reiks veliau pasikuist kazka grazaus g.gif iDEAL kaip buvau ,nieks i aki nekrito g.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2013 02 26, 19:41)
http://www.amazon.co...e/dp/B00021UR3C

esu maloniai nustebinta  wub.gif  rekomenduoju  smile.gif

Aha, man irgi šitas baisiai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 26, 13:23)

Parduodam Jcrew STRIPE COTTON-SILK POPOVER, 6 dydis, 150lt

parduota, aciu pirkejai rolleyes.gif

QUOTE(kamputyje @ 2013 02 26, 15:16)
  biggrin.gif  Tada kitas klausimas - ar iš abercrombie užsakote? blush2.gif

neperkame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 02 26, 23:37)
parduota, aciu pirkejai  rolleyes.gif

Ech, nespėjau doh.gif
Gaudau aš ją gal mėnesį doh.gif kaip tik 6 dydį doh.gif mačiau gyvai, super atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(esute @ 2013 02 26, 19:55)
Laba,

Kaip manot, ar verta demesio hautelooke orly geliniai lakai ir visa sistema. Gal kas turit ir galit ka pasakyt

Verti dėmesio, tik kiekis miniuko ax.gif bet kaina gera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 02 26, 23:49)
Ech, nespėjau  doh.gif
Gaudau aš ją gal mėnesį  doh.gif kaip tik 6 dydį  doh.gif mačiau gyvai, super atrodo  thumbup.gif

clap.gif clap.gif tai man pasiseke nail.gif
Atsakyti
QUOTE(inga1234 @ 2013 02 26, 23:54)
clap.gif  clap.gif  tai man pasiseke  nail.gif

Šaunu mirksiukas.gif tikrai labai faina mirksiukas.gif jei Jums netiks dydis, pasiūlykit prašau man 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 02 26, 21:51)
man EA GReen tea isvis nepatiko - ne del kvapo, o kad poveikis nulinis, jau geriau Nivea rutulinis is PC  rolleyes.gif

nu tap, man irgi:) mane geriau Hidro Fugal Forte apsaugo nuo prakaitavimo, bet jis visai bekvapis.
Atsakyti