Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Nonna @ 2013 02 27, 00:07)
Šaunu  mirksiukas.gif tikrai labai faina  mirksiukas.gif jei Jums netiks dydis, pasiūlykit prašau man  4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 02 27, 00:23)
nu tap, man irgi:) mane geriau Hidro Fugal Forte apsaugo nuo prakaitavimo, bet jis visai bekvapis.

Mano atradimas driclor karta per savaite thumbup.gif bet cia jau su hormonais surista, iki nestumo vistiek man netiko EA unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 02 26, 23:26)
Mano atradimas driclor karta per savaite  thumbup.gif bet cia jau su hormonais surista, iki nestumo vistiek man netiko EA  unsure.gif

Zinau ir sita, geras daiktas thumbup.gif , tik kad labai grauzia, net nakti pabudus einu praustis doh.gif o dabar kai dar maitinu, tai prisibijau naudoti toki stipru g.gif

o gal OLD navy renkamas su 30$ nuolaida nuo 100$ ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 26 vasario 2013 - 23:55
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 02 27, 00:54)
Zinau ir sita, geras daiktas thumbup.gif , tik kad labai grauzia, net nakti pabudus einu praustis doh.gif o dabar kai dar maitinu, tai prisibijau naudoti toki stipru g.gif

Aš jo nenaudojau griežtai nėštumo metu ir po gimdymo. Kol tvarkosi hormonai, tol tenka prausis po 3-4 kartus per diena biggrin.gif aš nemaitinu kokius 3 mėnesius, tai kol kas nenaudojau irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2013 02 26, 21:05)
EA green tea gal is kart astresnio kvapo, bet tikrai jo nejauciu dienos eigoj, superinis jis man vasara  4u.gif

drinks_cheers.gif ir toks lengvas, neįkyrus rolleyes.gif

QUOTE(Tiffany @ 2013 02 26, 21:51)
man EA GReen tea isvis nepatiko - ne del kvapo, o kad poveikis nulinis, jau geriau Nivea rutulinis is PC  rolleyes.gif

kaip keista, kaip skirtingai visoms taip išeina tas poveikis juntamas, man kaip tik EA pats geriausias kol kas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 02 26, 23:21)
Nea ax.gif Vyras sau ir iskart man is Omnio paeme tokius ale rimtus ,neidomius,nes paskutinio 3 kart stikla keite biggrin.gif Plansetiniui irgi pilka dekla gavau lotuliukas.gif
Reiks veliau pasikuist kazka grazaus g.gif iDEAL kaip buvau ,nieks i aki nekrito g.gif

laukiu kažkokio aš iš ebay,net nežinau kokį MB užsakė rolleyes.gif nors man patinka neutralūs,permatomi 4u.gif planšetei ir pilką turiu,bet ir su nugara ir prieky ta "garmoškė" labai patogi,o dar iš Juicy parsiuntė mergaitės man spalvotą "machniauką" thumbup.gif
pernai vasarą 4-am turejau Guess tokią piniginę ir kartu iphonui dekliuką tai visai nieko buvo 4u.gif
man ir nesekas nors galima sakyt sekas lotuliukas.gif 4- tą visa plokštuma virtuvej ant plytelių paleidau,o sekmadienį 5-tą teatre ant grindų doh.gif bet gerai vis laimingai rolleyes.gif MB net nesakau lotuliukas.gif ,sūnus mano specas ant "obuolių" greit viską man tyliai sutvarko bigsmile.gif
Atsakyti
Turim pradėtus rinkti užsakymus:

www.bloomingdales.com - 10% nuolaida
www.childrensplace.com
www.kennethcole.com
www.polo.com
www.guess.com
www.sephora.com
www.aeropostale.com
www.macys.com
www.sliceofnature.com
www.delias.com
www.seekairun.com
www.colehaan.com
www.venus.com
www.iherb.com
www.luckybrand.com
www.desigual.com
www.dillards.com
www.shoemetro.com
www.loehmans.com
www.jomashop.com
www.boscovs.com
www.drjays.com
www.meijer.com
www.theperfumespot.com
www.talbots.com
www.gnld.com
www.harney.com
www.fragranceshop.com
www.stockngo.com
www.amazon.com
www.crazy8.com
www.carters.com
www.sierratradingpost.com
www.cabelas.com
www.paulaschoice.com
www.crocs.com
www.beautyencounter.com
www.buysnow.com
www.tanforless.com
www.landsend.com
www.gymboree.com
www.lilydirect.com
www.modnique.com
www.sigmabeauty.com
www.drugstore.com

Junkitės ir prie čia nepaminėtų parduotuvių, pirksim viską, kas susirinks (arba nereikia laukti prisijungiančių) 4u.gif

BENDRA TEMOS FOTKI IŠPARDUOTUVĖ

BENDRA TEMOS SM IŠPARDUOTUVĖ
Atsakyti
JCREW Cashmere Boyfriend Sweater, XS dydis, neon fuchsia spalva, 250lt

user posted image
jcrew

Jcrew Factory Charley Sweater, medium dydis, 65lt
user posted image

sweater

Jcrew DREAM COLORBLOCK ELBOW-PATCH SWEATER, small dydis, 165lt

user posted image

Geoffrey Beene Dress Shirt, Stretch Striped Shirt, dydis 15 32/33, kaina 70lt.

NUORODA

user posted image

UGG, Toddler's Classic, 7 dydis, 150lt
EU 23,5, 14cm

user posted image

JCREW Bangle set, 75lt
user posted image

apyrankes
Gymboree, 4-5T dydis, 50lt
user posted image

Tommy Girl Juniors Dress, Long-Sleeve Striped Sweater Dress, M dydis, 75lt

user posted image
suknele

Jcrew Factory vyriskas megztinis, FACTORY LAMBSWOOL FAIR ISLE SWEATER, M dydis, 110lt

user posted image

megztinis

Papildyta:
VS bliuskutė, yra pakietinimas, L dydis
user posted image

CHINESE LAUNDRY auksinės spalvos tapkutės, 9,5 dydis.
user posted image

VENUS, L dydis, 70lt
user posted image

CROCS, M9 dydis, 70lt
user posted image

CK vyriškos tapkės, 11dydis.
user posted image

Vyriskas rugby dirzas, 36 dydis (108cm su sagtim), 125lt

user posted image

Jcrew factory palaidine, S dydis, 35lt
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites , gal galit patarti kur ieskoti vaikisku ar moterisku antialerginiu auskariuku smile.gif nuo paprastu auskaru puliuoja ausys panelytei , o auksiniu nelabai nori nesioti smile.gif
Atsakyti
Kur visos dingo ? help.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 02 27, 00:54)

Karta iskart po skutimosi pasitepiau lotuliukas.gif daugiau taip nedarau irman negrauzia

QUOTE(Nonna @ 2013 02 27, 00:57)
Aš jo nenaudojau griežtai nėštumo metu ir po gimdymo. Kol tvarkosi hormonai, tol tenka prausis po 3-4 kartus per diena  biggrin.gif aš nemaitinu kokius 3 mėnesius, tai kol kas nenaudojau irgi  ax.gif

Nestumo ir maitinimo metu man buvo viskas ok, bet po to, kai nustojau maitinti, po keliu men, prasidejo kosmaras doh.gif tada ir teko atrasti driclor rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot AX akinius tokius is dillards,gera kaina kai buvo, ir noretumet perleisti,labai noriu tokiu smile.gif
user posted image
I AZ mirksiukas.gif
Atsakyti