Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

Sveikutes, gal kas turi medziagos KT referatui dviguba pilietybe , ar siap referata KT. Skolinga neliksiu.

labai laukiu ats i AZ
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2013 11 06, 16:58)
na man pagrinde uzteko kodekso pas matkeviciu, is bendro isilavinimo kazkaip ziniu siaip uztenka, jei kazkiek su teise dirbi... tikrai sunku pas ji nebuvo...
konspektu neturejau, skaiciau pagal kodeksa, paziuredama kaikurias idomesnias bylas su prievolem..
Papildyta:
beje, gal kas  laiket logika pas Jakimenko? kokio tipo egzas buna? klausimai teoriniai ar uzdaviniai daugiausia? ar kaip ? blush2.gif

O pas Matkeviciu laikant kodeksu galima naudotis ar ne?
Atsakyti
Hey, gal laikete CPT pas Sulca? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Gal kasnors ruosiasi sausio 18d laikyti CPT? MAn egzaminas pas ŠULCĄ. Gal kas esate laike? Kaip vyksta egzaminas? Kaip destytojas?
Atsakyti
Sveiki, gal turite kas finansu teises konspektus, buciau labai dekinga. mano el. p. ausrike99@gmail.com
Taip pat turiu ct spec. dalies spausdintus konspektus jeigu kam reikia galiu atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(ausra.rub @ 2014 01 02, 12:33)
Sveiki, gal turite kas finansu teises konspektus, buciau labai dekinga. mano el. p. ausrike99@gmail.com
Taip pat turiu ct spec. dalies spausdintus konspektus jeigu kam reikia galiu atiduoti.

Issiunciau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kartais turite baudžiamojo kodekso komentarą pdf?
Būčiau labai dėkinga:), jei kas turit į až deimam0404@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2014 01 06, 00:33)
Sveiki, gal kartais turite baudžiamojo kodekso komentarą pdf?
Būčiau labai dėkinga:), jei kas turit į až deimam0404@gmail.com

Jau radau pati smile.gif
Atsakyti
Mielosios, sugalvojau labai gera bendravimo buda. Gal kas nores prisijungti? FB sukuriau grupele, MRU BAKALAURAS, gal norite jungtis? ten galima ir medziaga kelti, niekas neistrins, ir seip diskutuoti, visuomet matomi prisijunge nariai? ka manote? Jei norite prisijungti, susiraskite mane drauguose per FB: JUSTINA MECHOVSKIENE, ir prijungsiu i uzdara pokalbiu grupe smile.gif musu jau daugeja smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justytie @ 2014 01 07, 14:21)
Mielosios, sugalvojau labai gera bendravimo buda. Gal kas nores prisijungti? FB sukuriau grupele, MRU BAKALAURAS, gal norite jungtis? ten galima ir medziaga kelti, niekas neistrins, ir seip diskutuoti, visuomet matomi prisijunge nariai? ka manote? Jei norite prisijungti, susiraskite mane drauguose per FB: JUSTINA MECHOVSKIENE, ir prijungsiu i uzdara pokalbiu grupe smile.gif musu jau daugeja smile.gif  4u.gif

Nusiunčiau prašymą prijungti smile.gif
Po akademinių jaučiuosi kaip grįžus iš kosmoso biggrin.gif

Papildyta:
Sveikos, gal kas turit TVT pas Katuoką ir teisės istorijos pas Šapoką programas? Dvi skolos jau daug daug metų, gavau piktą laišką, kad šiemet reikia mokslus pabaigti ... kito kelio nėra, REIKIA ... mokytis iš ko dar rasčiau, bet kaip gauti programas menko supratimo neturiu, grupse senai publika mokslus pabaigę arba metę smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Aš taip pat jungiuosi į šią grupę. Esu susitabdžiusi studijas, turiu skolų ir tikiuosi jas sėkmingai įveikti smile.gif Norėčiau paprašyti pagalbos, gal kas turite kokius konspektus, ar taip kokios naudingos informacijos.

Tarptautinė Privatinė teisė - L.Vaigė
Konstitucinė Lyginamoji - Markauskas

Yra ir Baudžiamosios bendroji dalis, gal turite kas naudingos infprmacijos. Esu girdėjusi apie Fedosiuko skaidres? gal galite atsiųsti?

Būsiu labai dėkinga, taip pat padėsiu ir kitoms kuo tik galėsiu smile.gif iš anksto visoms dėkoju.
Papildyta:
QUOTE(dziuditele @ 2014 01 09, 13:47)
Laba diena smile.gif

Aš taip pat jungiuosi į šią grupę. Esu susitabdžiusi studijas, turiu skolų ir tikiuosi jas sėkmingai įveikti smile.gif Norėčiau paprašyti pagalbos, gal kas turite kokius konspektus, ar taip kokios naudingos informacijos.

Yra ir Baudžiamosios bendroji dalis, gal turite kas naudingos infprmacijos. Esu girdėjusi apie Fedosiuko skaidres? gal galite atsiųsti?

Būsiu labai dėkinga, taip pat padėsiu ir kitoms kuo tik galėsiu smile.gif iš anksto visoms dėkoju.

Mano el p. vikule21@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(dziuditele @ 2014 01 09, 11:49)
Laba diena smile.gif

Papildyta:
Mano el p. vikule21@gmail.com

Baudziamasias abi islaikiau per savaite, bet tik perskaicius abu piesliako vadovelius .. niekaip kitaip nesiseke sad.gif ir siaip jie visai idomus pasirode smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monira: 09 sausio 2014 - 13:24