Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 09, 13:01)
Ačiū, kad su manim džiaugiatės  šiandien ji dar gražesnė.
Pempe, taigi prašom mirksiukas.gif dar ir tinginiu pavaišinsiu essen.gif ir kvietkas apuostysi wub.gif

Ačiū biggrin.gif 4u.gif , tik kiek toloka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2013 03 08, 15:00)
Viena tik buvo lotuliukas.gif  Rimtai,butų tekę aliarmą skelbt temoj,ar kas nenori,nes nesimeto jos ir dar su tapatybes žeklais už trylika litų ax.gif
.

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 09, 14:06)
Sveikos, maza rankine turejau, mazas ir teikrito smile.gif Gerai atrodo kartu sudejus  thumbup.gif 

6 Lt uz mazaji mokejau, dicki 7,50 Lt biggrin.gif

[img

Ir kur Jūs tokių pigių gaunat bigsmile.gif ? Mano nervai neatlaikė, vėl parsigabenau, vieną už 20, kitą už 22 Lt, bet išardžius būklė verysad.gif . Pasodinta pusė bėdos, bet prilaistyta doh.gif . Šaknys beveik visos supuvę, o nuo tos drėgmės iš abiejų pusių puviniai doh.gif . Išpjausčiau išpjausčiau ką tik ir pamerkiau. Reikia gal žiedelį vienam nupjauti, cybisteris bus, jau pradeda skleistis. Bet man taip gražu, kad ant svogūno žydi ax.gif . Dar vieną parduotuvėje palikau, bet dabar gaila, kad ten pūva unsure.gif

Vijoleta, nuostabus taviškis dičkis thumbup.gif thumbup.gif. O ką mažylis žada, neprižlibinu blink.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 09 kovo 2013 - 16:23
o del vaikuciu, tai deja, bet neturesiu ka pasiulyti, nes jau is saviskiu eiluteje stovi  biggrin.gif

įspūdingas dičkis wub.gif wub.gif wub.gif
nieko keisto, kad jau eilutė susidarė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, maza rankine turejau, mazas ir teikrito smile.gif Gerai atrodo kartu sudejus  thumbup.gif  thumbup.gif

6 Lt uz mazaji mokejau, dicki 7,50 Lt biggrin.gif

Oi , norečiau užeit kur Spotlight už 7,5 lito - įkristų kokie 3 iš karto lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip džiugu, kad tiek žiedų pas jus, sužavėjo Violetos taškuotas grožis, džiaugiuosi su GIZZI5, pagaliau sulaukus Afroditės žiedų 4u.gif O aš sveikinu rytą ir rodausi kas kovo 8 prasiskleidė, mano nežiniukas iš EG. Svogūno ropelė paplokščia, stiebas labai aukštas su tamsiu vyšniniu atspalviu, žiedai smulkūs, gal Sweet Lilian? Padėkit atpažint. Kitas žiedas Exotis Star. Tuoj sulauksiu Amorice žiedų...user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasab @ 2013 03 09, 20:18)
Oi , norečiau užeit kur Spotlight už 7,5 lito - įkristų kokie 3 iš karto  lotuliukas.gif

nebuciau buvusi kvaila, buciau dar pagriebusi pati sau daugiau biggrin.gif nes buvo dar ir raudonu etikeciu , zadanciu raudona spalva, paskui kai nuvykau i ta pati taska, begavau liliputuka. biggrin.gif

Butu ,aisku , nesunku paiimti ir daugiau , ir pasiulyti jums cia, bet kol kas esu naujoke situose grazuoliuose tai nezinau kaip isrinkti gera svoguna, gal kai igus ranka pasiulysiu ir jums nupirkti:) ten toj pardoj visi tiek ir kainuoja, brangiausia pirkau dovanu 10 Lt kainavo. Ziuresim ka svogunas sakys po zydejimu.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2013 03 10, 11:44)

gražūs žiedai 4u.gif
Bet puslapį reikėtų sutvarkyti, kad nebūtų toks ištemtas, o gal tik man taip rodosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 10 kovo 2013 - 11:12
QUOTE(Lutpede @ 2013 03 10, 12:11)
gražūs žiedai  4u.gif
Bet puslapį reikėtų sutvarkyti, kad nebūtų toks  ištemtas, o gal tik man taip rodosi

man netampo rodo grazius ziedus telpancius i ekrana smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Na pagaliau, išaušo diena, galiu pasirodyti ir aš ax.gif blush2.gif
user posted image

Antrieji gimtadieniniai žiedai wub.gif
user posted image

Gal galite įvardinti šį gigantą? Prie jo nebuvo etiketės rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2013 03 10, 10:44)
Labas rytas, kaip džiugu, kad tiek žiedų pas jus, sužavėjo Violetos taškuotas grožis, džiaugiuosi su GIZZI5, pagaliau sulaukus Afroditės žiedų  4u.gif O aš sveikinu rytą ir rodausi kas kovo 8 prasiskleidė, mano nežiniukas iš EG. Svogūno ropelė paplokščia, stiebas labai aukštas su tamsiu vyšniniu atspalviu, žiedai smulkūs, gal Sweet Lilian? Padėkit atpažint. Kitas žiedas Exotis Star. Tuoj sulauksiu Amorice žiedų

Labai gražūs žiedai wub.gif Labai žaviuosi Exotic star. Mano geidžiamų sąraše jis nr. 1 smile.gif Po jo eitų Lady Jane smile.gif O tas nežiniukas tai tikriausiai ne šiemet pirktas? Ar EG šiemet prekiauja?
Papildyta:
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 03 10, 11:54)
Sveikos.  4u.gif
Na pagaliau, išaušo diena, galiu pasirodyti ir aš  ax.gif  blush2.gif

Kiek daug gražuoliukų wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Pražydo dar vienas žiedelis ax.gif Gal pagelbėsite nustatant vardą mirksiukas.gif Noriu kad prie jo būtų kortelė su vardu blush2.gif
user posted image

Atsakyti
kaip ir atitinka etikete  drinks_cheers.gif
http://images49.fotk...ture2176-vi.jpg[/img]

Fantastiškas žiedas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 03 10, 12:54)

Pirmoje NE Sweet Lilian, o paskutinė panaši į Monaco
Man įdomu, kodėl neįvedat pavadinimą į paieškas ir nepasižiūrit ką iš tikro turit?
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2013 03 10, 12:44)
Labas rytas, kaip džiugu, kad tiek žiedų pas jus, sužavėjo Violetos taškuotas

Sveika 4u.gif prapuolėle biggrin.gif nu gi gražumas koks Nežiniuko wub.gif ir iš profilio simpatiškas rolleyes.gif gerai, kad pas mane auga šito grožio vaikis mirksiukas.gif o tai pažaliuočiau iš pavydo.

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 03 10, 13:54)
Sveikos.  4u.gif

Va čia tai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Tas kur užvadinus kaip Sweet Lilian, yra Neon wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 10 kovo 2013 - 12:57