Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(agneliuxeee @ 2013 02 27, 17:48)
o mano amarile su lapais ir be ziedu g.gif sakau gal tuos lapus nupjaut tada zieda prades leist, gal zinot ka daryti  g.gif

O nuo kada lapai? Ir koks svogūno dydis?
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2013 02 27, 16:14)
Noriu pristatyt savo raudonąją kariauną.Spalvos natūroje tamsesnes,nes net juoda tapus nejuoda.

Labai gražu thumbup.gif . Ypač Splash wub.gif
Atsakyti
toks normalus per puse delno gal smile.gif pernai pirkau svoguna zemes ukio parodoj pasodinau bet jau nebeprazydo tik lapus isleido per ziema vel stovejo be lapu o db vel tik lapai g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 27, 16:14)
Noriu pristatyt savo raudonąją kariauną.Spalvos natūroje tamsesnes,nes net juoda tapus nejuoda.

Ajjaijai kaip gražu, tikri kareivukai - raudonukai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 27, 17:30)
Merginos,nežinau ar man pasisekė,bet kaip ir tikėjausi Cibister Rose pas mane  pražydo net trys lotuliukas.gif

Kas per klausimas? doh.gif Pasisekė, nepasisekė. rolleyes.gif Žinoma, kad pasisekė. Dabar tokia graži puokštė bendrai sudėjus gaunasi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2013 02 27, 18:32)
Pradės lysti žiedai? Ir kur radot taip parašyta?  Negalima pjauti lapų, kurie augina ir maitina svogūną. 
Gal pirma reikėtų pasidomėti apie  gėles, kurias ruošiesi auginti. Kažkaip atėjo mada  nei piršto nepajudinus kažką gauti. Moderatoriai ne be reikalo  rašo info pirmame puslapyje, tik reikia nepasivarginti ir perskaityti.
[/color]

thumbup.gif Šaunuolė, reikia kultūros nuduot, kad išmoktų pirmą puslapį skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 27 vasario 2013 - 21:16
QUOTE(amarrile @ 2013 02 27, 18:14)

Papildyta:
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 27, 19:30)

Merginos,nežinau ar man pasisekė,bet kaip ir tikėjausi Cibister Rose pas mane  pražydo net trys lotuliukas.gif

Kokie gražuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agneliuxeee @ 2013 02 27, 19:54)
toks normalus per puse delno gal smile.gif  pernai pirkau svoguna zemes ukio parodoj pasodinau bet jau nebeprazydo tik lapus isleido per ziema vel stovejo be lapu o db vel tik lapai g.gif

Gal per gausiai pradėjote laistyti po ramybės g.gif . Tikrai, perskaitykit temos pradžią, gal tada bus aiškiau, kurioje vietoje kažką darėte netaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 27, 19:30)
O ta žemiausia gėlytė ne kitokia? Ar visos skleidimosi pradžioje visos buvo tokios?

Nusipirkau ir aš su tokia etikete, pažiūrėsiu kas pražys.

Taip,ta mažoji kitokia,ji turi daugiau raudonumo.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 27, 16:38)
Sakykit,ar reikia išoperuoti tą vidinį rudą lukštą,svogūno viduje,ar jau pakanka apipjaustymo"
Kaip reguoti į kito svoguno raudonuma??

Jei viduj sausas rudumas- tai nereikia operuoti. O jei slapias- tai puvinys verysad.gif - butina operuoti. Pas mane is Tarp geliu pirktų šešių geliu trys su vidiniais puviniais verysad.gif Poros pavirsiniai, tai nedaug ispjausciau, o vienas turbut uzsilenks- paliko labai kudas centras ir dugnelis verysad.gif Ryt nufotkinsiu nelaimeli cool.gif
O kito raudonuma patepliociau zelionke mirksiukas.gif Blogiau nebus biggrin.gif

Pavydziu Rose trijules blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Tai va moteriškės
Skaitykit, kad mums visoms labai pasisekė šis pirkimas. thumbup.gif Buvau nulėkus į "Tik Gėles", o ten gauta siunta paprastų raudonų ir atrodo mini Obuolinių. Klausiau, o kodėl ne iš tos firmos, tai sako, kad jie užsako iš Olandų ir gauna tik tą ką jie atsiunčia.
Gal dar kada nuskils, o gal ir ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 27 vasario 2013 - 22:10
QUOTE(Ice tea @ 2013 02 27, 22:05)
Jei viduj sausas rudumas- tai nereikia operuoti. O jei slapias- tai puvinys verysad.gif - butina operuoti. Pas mane is Tarp geliu pirktų šešių geliu trys su vidiniais puviniais verysad.gif Poros pavirsiniai, tai nedaug ispjausciau, o vienas turbut uzsilenks- paliko labai kudas centras ir dugnelis verysad.gif Ryt nufotkinsiu nelaimeli  cool.gif
O kito raudonuma patepliociau zelionke mirksiukas.gif Blogiau nebus biggrin.gif

Pavydziu Rose trijules blush2.gif  wub.gif

Aš irgi dabar savo bėdą, bemirkstančią pažiūrėjau, sakau nufotografuosiu, įtariu, kad nebesiseks mano Magic Green'ui gyvenimas drinks_cheers.gif . Kuri čia pavydėjo, ar ne Lutpede mirksiukas.gif ?

Spėju pridėti. Juk toks jau amen?
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 27, 21:50)
Taip,ta mažoji kitokia,ji turi daugiau raudonumo.

Tai vieną jau kitokią turit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 27 vasario 2013 - 23:47
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 28, 00:15)
Aš irgi dabar savo bėdą, bemirkstančią pažiūrėjau, sakau nufotografuosiu, įtariu, kad nebesiseks mano Magic Green'ui gyvenimas  drinks_cheers.gif . Kuri čia pavydėjo, ar ne Lutpede mirksiukas.gif ?

Gausi man box.gif
ko man pavydėti? Bus tų cibulių biggrin.gif
Nemanau, kad tavo cibuliui amen. Tik gerai užpilk medžio anglies ir išdžiovink. Jei šerdis nepažeista-turėtų atsigauti
Arba priaugins vaikų.
Na čia kaip jau aukščiausias panorės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 27 vasario 2013 - 23:52
QUOTE(Lutpede @ 2013 02 27, 23:37)
Gausi man  box.gif
ko man pavydėti? Bus tų cibulių  biggrin.gif
Nemanau, kad tavo cibuliui amen. Tik gerai užpilk medžio anglies ir išdžiovink. Jei šerdis nepažeista-turėtų atsigauti
Arba priaugins vaikų.
Na čia kaip jau aukščiausias panorės

Ačiū už paguodą 4u.gif . Atrodė visai padoriai, nužydėjo, o paskui lapų galiukus raudonai ružavus tokius skystus po centimetrą iškišo ir nudžiovino visai cool.gif . Tai ir patikrinau, iš kur kojos dygo ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 02 27, 17:30)
Gražus raudonųjų paradas thumbup.gif
manau, kad bus galimybė padaryt keitimą lotuliukas.gif

Man tai matosi 2 Rose ir 1 Sumatra biggrin.gif
Atsakyti