Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

vijoleta20, kokie ziedai dideli bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2013 03 17, 21:58)
Labas vakaras mielos damos smile.gif Jungiuosi ir aš į Jūsų būrį. blush2.gif Prieš metus iš mamos atėmiau kelis amarilius, tai po poilsio pradėjo jie auginti žiedukus smile.gif Vienas vakar jau pražydo smile.gif Ar jis turi kokį savo pavadinimą tikslesnį? g.gif [img]

Smagu 4u.gif
Man atrodo, kad čia iš tų nuo seno Lietuvoje auginamos, bet gal aš klystu g.gif ...

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 18, 14:03)
As neiskenciu kol visiskai issiskleis  biggrin.gif

Linksmas laukimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 18 kovo 2013 - 16:35
[quote=vijoleta20,2013 03 18, 15:03]
Tikrai grozybiu daug , damutes pridejot wub.gif

As neiskenciu kol visiskai issiskleis biggrin.gif

Kaip tai pažystama lotuliukas.gif sveikinu,gražus raudonskruostis thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras mielos damos smile.gif Jungiuosi ir aš į Jūsų būrį. blush2.gif Prieš metus iš mamos atėmiau kelis amarilius, tai po poilsio pradėjo jie auginti žiedukus smile.gif Vienas vakar jau pražydo smile.gif Ar jis turi kokį savo pavadinimą tikslesnį? g.gif [img]

Gražus žiedelis wub.gif Aš dar nekokia žinovė blush2.gif bet man labai panašu į Amorice. Jei klystu, daugiau išmanančios mane pataisys, bet ir pati pabandyk palyginti pagooglinus mirksiukas.gif
Atsakyti

Gražuolis wub.gif
Atsakyti
Vijoleta, grazus geltonviduris thumbup.gif O antras ziedstiebis panasu kad dziusta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 kovo 2013 - 23:03
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 18, 14:03)
As neiskenciu kol visiskai issiskleis  biggrin.gif

Ax koks mielas kolibriukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 15, 20:19)

Kaip jusiske deive?
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2013 03 20, 11:15)
Kaip jusiske deive?

Jau apie 15 cm ilgio žiedstiebį tamsiai bordo išleidusi, jei klausi ar linksta į šviesą, tai nespėju sukinėt bigsmile.gif Labai laukiu žiedų wub.gif O Taviškė kaip?

Taip laukiu pavasario bigsmile.gif o sninga kaip pasiutę cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 20 kovo 2013 - 09:30
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 20, 09:28)
Jau apie 15 cm ilgio žiedstiebį tamsiai bordo išleidusi, jei klausi ar linksta į šviesą, tai nespėju sukinėt bigsmile.gif Labai laukiu žiedų wub.gif  O Taviškė kaip?

Taip laukiu pavasario bigsmile.gif o sninga kaip pasiutę cray.gif

Pamatavau saviske, tai 42cm bigsmile.gif antras ir po truputi vejasi thumbup.gif As ir nespeju sukineti biggrin.gif bei nekantrauju kada ziedus skels wub.gif

Pas mus saulute sviecia bigsmile.gif jau kaip tris savaites sviecia bigsmile.gif sniego nebera, bet jauciu, kad jau tuoj ir pas mus pasnigs
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2013 03 20, 11:59)
Pamatavau saviske, tai 42cm  bigsmile.gif antras ir po truputi vejasi  thumbup.gif As ir nespeju sukineti  biggrin.gif bei nekantrauju kada ziedus skels  wub.gif

Pas mus saulute sviecia  bigsmile.gif jau kaip tris savaites sviecia  bigsmile.gif sniego nebera, bet jauciu, kad jau tuoj ir pas mus pasnigs

42 bigsmile.gif mamulė šaunuolė thumbup.gif mažiukė tai neskuba rolleyes.gif leisim mamai pirmai pasirodyti bis.gif

Smagu, kad nebėr sniego blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 20, 10:13)
42 bigsmile.gif mamulė šaunuolė thumbup.gif mažiukė tai neskuba rolleyes.gif leisim mamai pirmai pasirodyti bis.gif

Smagu, kad nebėr sniego blush2.gif

Aciu thumbup.gif 4u.gif

Mes kazkokioj skylej esam biggrin.gif visur sninga, o pas mus nieko, saulute palina thumbup.gif
Atsakyti