Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(amarrile @ 2013 03 22, 23:21)
Džiaugiuosi visų žiedais  wub.gif Pas mane išsiskleidė dar vienas gražus žiedelis,bet niekam nerodysiu,kad nenužiūretumet  tongue.gif Anūkėlė  ax.gif  2.gif
O čia jau pražydėjusi

Močiutei kvietkų milijonas bis.gif . O mažylei linkiu visų gerųjų fėjų dovanų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[]
amarrile, prisijungiu ir aš prie sveikinimų thumbup.gif Tegul šį gėlytė džiugina Jus visus........na aišku, tokia proga močiutei ir gėlės priklauso,o mažajai visų prinsesės privilegijų user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 23 kovo 2013 - 11:48
amarrile, sveikinu ir linkiu sveikatytės anūkytei ir jos mamytei 4u.gif
Ant mano palangės žydi Amorice, šių metų žydėjimas ne toks ryškus, mažiau raudonos spalvos, nors stovėjo ant saulėtos palangės, gal trąšų pagailėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 22, 22:21)

Sveikinu su visais gražiais žiedais good.gif
O čia nežiniukas pilnam žydėjime.
Pražydo du stiebai, bet taip arti vienas kito, kad vieną teko nupjauti
user posted image

Gavau patvirtinimą, kad čia visgi Razzle Dazzle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 23 kovo 2013 - 13:59
QUOTE(pempė12 @ 2013 03 22, 20:51)
Kokia raudonų įvairovė bigsmile.gif , kaip aš nieko nežinau doh.gif ...
Abi gėlytės gražios, bet nuotraukoje ypač Colibri thumbup.gif . O realybėje gal kita?
Koks nematytas grožis thumbup.gif

Realybėje man dar gražesnis.
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2013 03 22, 23:21)
Džiaugiuosi visų žiedais  wub.gif Pas mane išsiskleidė dar vienas gražus žiedelis,bet niekam nerodysiu,kad nenužiūretumet  tongue.gif Anūkėlė  ax.gif  2.gif
O čia jau pražydėjusi

Sveikinu sulaukus mažos gėlytės, anūkėlės, o tas raudonas gražuoliukas superinis.Kokia jo veislė?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 22, 21:21)
O čia jau pražydėjusi
[img

Kol man per ilgą kaklą doh.gif blush2.gif . Galvojau, kad meilenio vaiko vaikas blush2.gif .

Sveikinu, sveikinu user posted image, kokia laimė šeimai vaikas wub.gif user posted image

Pražydėjusi irgi sveikina naująją gėlelę wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 03 22, 13:51)
aaa, šitą ir norėjau sužinoti, jei spalva suvienodės tai nenoriu gadinti
maniškiai, geltonas naujokas, o raudonas mano pačios pražydo

Gražus naujokas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Isdykelle @ 2013 03 22, 18:27)
Ateinu dar pasidalint savo grožiu smile.gif

Labai gražiai nuaugęs ir pražydęs thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2013 03 22, 21:21)

Sveikinimai močiutei ploja.gif 4u.gif
Pražydėjęs gražuolis labai, labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 23 kovo 2013 - 15:40
amarrile

user posted image
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2013 03 22, 15:24)
Kaip matau Macuiciuose buvot  rolleyes.gif As i si zalsvuokli ziurejau, bet atsispyriau ir neemiau  rolleyes.gif

kokios kainos ten? n ekarta kazkur netoli vaziuoju, bet vis neuzsuku ten g.gif
Atsakyti
na tas mano naujokas tai 6 lt kainavo, yra ir po 5 ar 3 lt bet tada jau neaišku koks gali būti nes būna arba be kortelės arba sumaišyta, o šiaip 9 lt kainuoja "geras" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2013 03 22, 15:24)
Kaip matau Macuiciuose buvot  rolleyes.gif As i si zalsvuokli ziurejau, bet atsispyriau ir neemiau  rolleyes.gif

GAL galite kas nors per ta maps atvesti zmogiuka i ta vieta butent i ta taska? 4u.gif
Atsakyti
o kur macuičiai žinote?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 23, 17:38)
GAL  galite kas nors per ta maps atvesti zmogiuka i ta vieta butent i ta taska? 4u.gif

http://www.atradau.l...-geles-filialas

maps.lt nelabai nori rasti. Jei aisku, tai cia ju kontaktai. Jei neaisku, klauskit, padesim paaiskinti smile.gif
Atsakyti