Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

biggrin.gif
Kolibriai sukompaktinti, man jie gaunasi vienkartiniai, kartais žydi porą kartų, o po to merdėja, kol iškeliauja angel_sadangel.gif neperku aš jų daugiau, nes labai jau man skaudu atsisveikinti.
[/quote]
Visiškai be burbuliavimo lotuliukas.gif tik pasitikslinau,nes ir aš ne visada viską gerai padarau[ne visiška blondinė,bet žiopla] Ačiū už apšvietimą apie kolibriuką,ką padarysi,vadinasi paieškos balto pillnavidurio tesiasi,o šitas gražuolis tegul tik pražydės ir tai jau džiaugsmas thumbup.gif ,o vėliau bus taip kap bus......
O dėl netinkamų nuotraukų pritariu Lutpedei,reikia trinti be pikčių .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 25 kovo 2013 - 21:33
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 03 25, 11:51)
Mano grazuole amarile smile.gif

Gražus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 03 25, 12:26)
Šiandien turiu ir aš ką parodyti;

Labai jau gražūs išpopinti žiedai. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 25, 21:07)
Kolibriai sukompaktinti, man jie gaunasi vienkartiniai, kartais žydi porą kartų, o po to merdėja, kol iškeliauja angel_sadangel.gif neperku aš jų daugiau, nes labai jau man skaudu atsisveikinti.

verysad.gif kaip gaila, kad jie vienkartiniai, bet gal gali ir išimčių būti rolleyes.gif
Atsakyti
AŠMAMA, tikiuosi kad pražys, jis vienintelis ir buvo, tiesa paėmiau šalia buvusį, turiu ilties kad bus toks pats, bet buvo be kortelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 03 25, 21:51)

Mėginau ieškoti straipsnių apie tuos kolibrius. Nelabai yra informacijos. Ką radau, tai tik tai, kad fiksuojamas svogūno dydis. Jie kažkokiu būdu paruošti pražydinimui esant mažo diametro svogūnui. Kitaip sakant nukvaišę mokslininkai išsityčiojo iš augalų. g.gif
Šiaip tas baltas pilnaviduris ir pas mane yra. Mėginau sužinoti pavadinimą nuo Alascos iki Alfresco. Lyginau žiedo formą ir dydį ir visgi sumasčiau, kad jis yra Alfresco.
Turiu 4 kolibriukus is kurių 2 tikrai mazučiai svogūnai ( vienas pernykštis ruošiasi žydėti), o kiti 2 tai visai pagal svogūnus į kolibrius nepanašūs. Tas pats ir su tuo baltu. Jei jie ir užsilenks, tai gailėsiu tik vienintelio to žaliuko, kuris beje vaiką augina
Atsakyti
tuoj parodysiu šios dienos žiedus.
Beja, kiek laiko laikosi pas jumi vienas žiedas?
Apple Bossom
user posted image

Picotee..nu man nerealiai gražus
user posted image

ir kaip sako etiketė Sumatra
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 26 kovo 2013 - 17:26
QUOTE(taburete @ 2013 03 26, 17:21)
Apple Bossom
ir kaip sako etiketė Sumatra

Ojei, kokie gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 03 26, 18:21)

Gražūs žiedai thumbup.gif
Gražios tvarkingos nuotraukos
Atsakyti

ir man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2013 03 26, 19:21)

Superiniai žiedai wub.gif labai gražu 4u.gif

QUOTE(nila_ks @ 2013 03 26, 20:09)

g.gif pamačiau, kad parašei žinutę bigsmile.gif jau taip su nekantrumu tikėjausi pamatyti Juodąją gražuolę rolleyes.gif o čia pasirodo kitų žiedeliais grožiesi rolleyes.gif
Ar dar neišsiskleidė? Mano kaip saulėgrąža linksta link saulutės ir auginasi iilgiausią stiebą, visai nebesulaukiu blush2.gif
Atsakyti

labai šauni nuotrauka thumbup.gif atskleistas tikrasis Picotee grožis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=taburete,2013 03 26, 18:21]
Gražus pasirodymas thumbup.gif
Atsakyti

Labai labai gražūs, ypač Picotee wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti