Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(AŠMAMA @ 2013 04 02, 13:43)
Na taip,pas močiutes neužmušami,o užsieniečiai?gal daug ir lengvai gauna,negi gėles augina tie, kurie jų nemyli g.gif Jug mes už savo sukydimus dažniausiai turime praradimo pasekmes.........visgi tai lieka neaišku ir nebūtina sekti jų pavizdiu,o juo labiau ironiškai to linkėti.

Ir Tau pasakysiu mirksiukas.gif ar galvoji, kad damutė nusipirkusi/ gavusi žydinčią gražuolę gėlytę, varginasi išlaikyti kitam žydėjimui? Aš manau ne. Ar skaito ir domisi auginimu? Manau ne. Tiesiog kai nužydi meta lauk ir nesuka sau galvos, Kitais metais vėl perka. O pardavėjams iki kaklo pasodinti amariliai tik į naudą, kuo daugiau supus, tuo daugiau pirks kitais metais- žiedų tai norisi.
Apie ligonius- kolekcionierius nekalbu, tokie patys ir ten ir čia, gydo, pergyvena ir visaip kitaip savo mylimiausius cibulius gelbėja.
Taip, kad tas pavyzdys labai netinkamas 4u.gif Nereikia taip nei auginti, nei tuo labiau taip jautriai reaguoti 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 04 02, 13:04)
Tik nebūkim tokios jautrios.cray.gif  Ne Jums asmeniškai taikyta, o šiaip bendrai.
Primenu sodinimo taisyklę:  2/3 svogūno išorėje- likusi dalis  žemėse.

user posted image
Niekas čia nebando kam nors įpiršt netinkama auginimo ar sodinimo taisyklių ir pūdyti tikrai neturiu iš ko,buvo paprasčiausias pamąstymas, žiūrint į va tokias nuotraukas,o jautriai suregavai pati Lutpede,ir bendrai neturime ko ginčitis,tikrai ne dėl to parašiau.
Atsakyti
Charisma
user posted image
Astersitos palanginis grožis, šiemet tooks gigantas wub.gif
user posted image
o čia visi kurie šiuo metu pas mane žydi, na ne visai visi, kai kuriuos bijau traukti nuo palangės ax.gif raudonoji armija kaimynus džiugina
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 02, 17:42)

Puiki puokštė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 02, 16:42)

Graži armija smile.gif wub.gif O su mano Charisma gavosi visai nesuprantamai g.gif Turėjau du svogūnus, tačiau pražydo tik vienas, bet padaugėjo raudonai žydinčių g.gif Žydėjo visi turėti svogūnai, jų turiu ne tiek daug, todėl visus gerai žinau. Ar galėjo iš Charismos pasidaryti raudonas? (Gal ir kvailai klausiu, bet taip yra blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 04 02, 18:47)
Puiki puokštė  thumbup.gif

ačiū 4u.gif ir man gražu

QUOTE(Linetax @ 2013 04 02, 18:48)
Graži armija  smile.gif  wub.gif O su mano Charisma gavosi  visai nesuprantamai  g.gif Turėjau du svogūnus, tačiau pražydo tik vienas, bet padaugėjo raudonai žydinčių  g.gif Žydėjo visi turėti svogūnai, jų turiu ne tiek daug, todėl visus gerai žinau. Ar galėjo iš Charismos pasidaryti raudonas? (Gal ir kvailai klausiu, bet taip yra  blush2.gif )

Galėjo, kad ir kaip gaila.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 04 02, 17:03)
buvo paprasčiausias pamąstymas, žiūrint į va tokias nuotraukas..............ir bendrai  neturime ko ginčitis,tikrai ne dėl to parašiau.

tikrai nematau jokio reikalo ginčytis, nors kartais ginčuose gimsta tiesa smile.gif
Tavo paskutinėje nuotraukoje pademonstruotas sodinimo būdas turi tam tikrą paskirtį
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 02, 16:50)
ačiū 4u.gif ir man gražu
Galėjo, kad ir kaip gaila.

Jei galėjo pavirst į raudoną, gal kada ir vėl pražys kaip Charisma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 04 02, 13:55)

Kaip žvaigždutė wub.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 04 02, 16:42)
Charisma
Astersitos palanginis grožis, šiemet tooks gigantas wub.gif
[img
o čia visi kurie šiuo metu pas mane žydi, na ne visai visi, kai kuriuos bijau traukti nuo palangės ax.gif raudonoji armija kaimynus džiugina

Jau koks Charizmos pumpuras wub.gif
Visi gražūs drinks_cheers.gif , o palangės grožis neprastesnis...

Papildyta:

QUOTE(Lutpede @ 2013 04 02, 17:04)
paskutinėje nuotraukoje pademonstruotas sodinimo būdas turi tam tikrą paskirtį

Kokią? Kad nedžiūtų maži svogūnai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 04 02, 19:44)

Kokią? Kad nedžiūtų maži svogūnai g.gif ?

+1
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 04 02, 18:56)

Mano naudai bigsmile.gif ? Tada yahoo.gif yahoo.gif
Papildyta:

QUOTE(Linetax @ 2013 04 02, 16:48)
O su mano Charisma gavosi  visai nesuprantamai  g.gif Turėjau du svogūnus, tačiau pražydo tik vienas, bet padaugėjo raudonai žydinčių  g.gif Žydėjo visi turėti svogūnai, jų turiu ne tiek daug, todėl visus gerai žinau. Ar galėjo iš Charismos pasidaryti raudonas? (Gal ir kvailai klausiu, bet taip yra  blush2.gif )

Galvojau galvojau, ką čia protingo pasakius mastau.gif ... Ar tai gali būti tokių ale "veislių", kurioms tam tikra spalva išgaunama vienam kartui g.gif ? Kaip orchidėjoms suleidus dažų... Nesu girdėjusi, bet gal gali g.gif ?
Atsakyti