Labas rytas :)
Ziuriu oru prognoze uk ir rodo kad nuo rut gerokai atšils
kaip tik ant mano išvažiavimo
taip tikiuosi kad Lt orai bus geri tas 3 sav!!!!
QUOTE(northstar @ 2013 07 01, 21:39)
Pinigu taip ir neradau, si menesi ir taip jau striuka, o cia kaip tycia :oh
Sveikutes visos mamytes ir vaikuciai :)
Gedvy, kaip Enola, tikiuosi jau sveikute? :4u: Tiesa, ar Disa jau isvaziavo? Kaip jai sekasi idomu.
Angelomama, mes irgi visas pievas sienaujam :D Kol nueinam iki parduotuves pilnos rankytes ir Noros "rankinukas" buna pilni mazu baltu gelyciu.
Pagaliau atradau tikraji Raffaello recepta :bigsmile: :sokiai: As taip ir maniau kad sviestas su kondensovke neatitinka Raffaello standartu :D Darysiu si savaitgali.
Gero vakaro! :)
Oi bedeliu Nora pridare! Išdykė mergaitė!
As kai gryšiu butinai pas jus i svecius uzleksiu :)
As ir noreciau rafaelo receptuko kai turesi laiko imesk :) aciu
QUOTE(zhiu @ 2013 07 02, 20:06)
As taippat noriu kokio skanaus torto recepto, gal galit pasiulyti koki? Ir kad nebutu sudetingas nes man su kepiniais nevisada sutart gaunasi :geda2: :D
Pamirsau pasisveikinti :geda2: Labas vakaras :) (buvau parasius rytas bet poto paziurejau kad jau 20val :oh :D ) va ka miego truumas is zmoniu daro :rolleyes:
Matas vel is ritmo normalaus issimuses, nezinau kas jam nutiko :rolleyes: vakar tik pries pat vidurnakti sugebejau uzmigdyti, o 6.30 jau pabudes buvo :oh pietu nemiegojo, istvere iki 18.30, poto uzmigo ant sofos, nesant I lova reke, bet poto nurimo ir uzmigo... Tikiuos nepabus jau siandien...
Dabar laukiu kol Amelia miego uzinores, bet matyt kad miegot eis tik kai as eisiu, iki dabar nesugebu vienos jos uzmigdyti, ant ranku nuluzta o guldant I lovyte veeee pasigirsta :ax:
Siaip savoj rutinoj sukames kaip visad, nieko labai naujo :ax: :)
Kaip jus visos laikotes? :)
Buna us tais miegais :oh man Daniele ir buna miega savo lovytej be problemu bet buna naktu kad pas mus lovoj beveik visa nakty pramiega
Uzauks greit Zhiu tai iśvis nemiegosim
isvarys i koki kluba ir budesim kol grys :oh