As kai karscio megeja tai man labai liuks toksai oras, aisku i dusa arba I baseina su Enola po kelis kartus per diena lendam, bet as kaifuoju
Zhiu, neskubek dar su sirupu, gal Matuka karsciai taip veikia.
As kai karscio megeja tai man labai liuks toksai oras, aisku i dusa arba I baseina su Enola po kelis kartus per diena lendam, bet as kaifuoju
Nezinau, dar kol atsius ta sirupiuka tai minimum savaite ar dvi praeis, karsciai jau gal bus pasibaige, bus matyt ar del ju ar ne jis taip nemiega, skubeti duoti neskubesiu bet tegu buna, jei matysiu kad reikalai nesikeicia tuomet gal ir pabandysiu ji...
Katik is kiemo mes, va dabar oras tai liuks
silta, gaivu, pasaka
Katik is kiemo mes, va dabar oras tai liuks
Labas rytas, einam gerti kavos I kiema
Siandiena kieme darbuosios, reikia Enolos baseine vandeni pakeisti tuo paciu ir zole pasilaistys
Vezima isplauti, o tai visas nutepliotas su ledais
Siandiena kieme darbuosios, reikia Enolos baseine vandeni pakeisti tuo paciu ir zole pasilaistys
QUOTE(gedvy @ 2013 07 17, 11:43)
Labas visoms
Orai pasakiski tai ir cia jau visai tuscia
Northstar prasom susikurti Fb
ten bent jau veiksmas kazkoks vygsta
Ir jei turi noro gal vel koki pasimatyma paplanuojam

Northstar prasom susikurti Fb
Orai tikrai pasakiski
Sveikutes visos
Crazy Brain - Sveikinimai susilaukus dukrytes
Northstar kita penktadieni ( 26d.) pas mane renkasi mamytes
QUOTE(gedvy @ 2013 07 20, 01:51)
Oi ir as tada noriu prisijungti
Mes siandien prabudom 10;30
Northstar, Zhiu pas mane renkames apie 11-12 val.
ErikaJura kaip tavo sveikata, kaip pilvuziukas?
QUOTE(gedvy @ 2013 07 24, 12:30)
Northstar, Zhiu pas mane renkames apie 11-12 val.

Gedvy gal gali parasyt kuriuo autobusu nuo stoties iki taves atvaziuoti? Jau seniai vaziavau pamirsau
QUOTE(gedvy @ 2013 07 24, 10:30)
Jau zinokit gerai jauciuosi, atsigavau
Gedvy, aciu uz smagu meetuka, vaises, Norai taip patiko smeliukas ir namelis, grizo nuvargusi, 10 val jau uzmigo
Radau toki nediduka nameli toysrus, jai taip patiko taviskis, reikes pirkti ir statyti troba svetainej
Radau toki nediduka nameli toysrus, jai taip patiko taviskis, reikes pirkti ir statyti troba svetainej