Įkraunama...
Įkraunama...

Vienmetės gėlės

QUOTE(voras34 @ 2013 03 15, 18:24)
einu, bet nerandu...todėl ir klausiu... mirksiukas.gif

o kokiam mieste ieškot, nes tarkim, aš tai tik Kauno laiks nuo laiko apeinu ir galėčiau atkreipt dėmesį pamačius. Tačiau tokio Vilniaus tik iš nuogirdų, kur ieškot reiktų, galėčiau parašyt. Gal kas iš mergaičių, žinodamos, kuriame mieste ieškoma, parašytų ir čia wink.gif

Kai vienos pakuotės reikia, tai žinoma, kad neapsimoka dar tiek mokėti už siuntimą.
Atsakyti
Aš pirkau vakar kvapujį tabaką Bauhofe (bet ne žemaūgį) čia Šiauliuose, gal ir kitų miestų Bauhofe būtų mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serenija: 15 kovo 2013 - 18:40
QUOTE(Serenija @ 2013 03 15, 19:40)
Aš pirkau vakar kvapujį tabaką Bauhofe (bet ne žemaūgį) čia Šiauliuose, gal ir kitų miestų Bauhofe būtų  mastau.gif

Aš ieškau Vilniuje, jei atvirai net nežinau ar yra Vilniuje Bauhof? einu googlinti doh.gif
Atsakyti
Jau sudygo koks trecdalis dekoratyviniu kopustu, tai juos perklet ant palanges kai jau mazdaug visi sudygs? nes tie kur jau sudyge tai tokius miniatiurinius lapukus turi wub.gif einu per diena po kleis kartus ir tikrinu kiek paaugo doh.gif biggrin.gif o flioksai idomiai, pasodinau i tris indelius mazus tai vienam jau dygsta o kituose schmoll.gif kazi dar sudygs? Dar puikuna pasisejau,raso kad zydi iki pat salnu, ant pokelio graziai atrodo, tikiuos ir realybej toks grazus bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 03 16, 11:59)
Aš ieškau Vilniuje, jei atvirai net nežinau ar yra Vilniuje Bauhof? einu googlinti doh.gif

Tai kad žalioj stotelėj jo yra, nebent gal ieškot kitokio?
http://www.seklos.lt/lt/Tabakas
...mačiau net ir Maximoj...
Atsakyti
Na va, gražiausia. Mano miesto ŽS jo nėra, Maxėj irgi. g.gif Miestas miestui nelygu, reiškia ne į visas parduotuves vienodai veža. Turėjau būtent šitą tabaką pernai, thumbup.gif , o šiemet nerandu. Pasisėjau savo surinktas sėkliukes, bet su dideliu klaustuku, ar ten tabakas, užrašas pasimetė.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 03 18, 11:30)
Tai kad žalioj stotelėj jo yra, nebent gal ieškot kitokio?
http://www.seklos.lt/lt/Tabakas
...mačiau net ir Maximoj...

kažkaip nepastebėjau... kurioje maximoj?
Atsakyti
Laba diena.

I paiesku tema biggrin.gif As uzsikasusi ieskau margenio seklu doh.gif Einu ratais-kvadratais ir nors uzsimusk niekur ner, arba dar nebuvau ten, kur jo yra. doh.gif

Pasisjau ziles, jau viena kilpele matosi. Is bemaz 30 celioziju daigu liko kazkur 12-13 ir dar su klaustuku. Nesuprantu kas joms nepatiko g.gif

Dar pastebejau, kad petunijos setos kovo pradzioj, zymiai graziau sudygo nei stosios sausio pabaigoj, ir dabar tokios grazutes, neisstypusios, su pora tikru lapeliu. Zymiai geresnis vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 03 18, 12:50)
kažkaip nepastebėjau... kurioje maximoj?

Atrodo Liepkalnio mačiau g.gif o gal ir kokioj mažesnėj centre buvo akis užkliuvus... kai aš kartą pasėjau kvepiantį, o užaugo turbūt paprastas - lapai vieni tongue.gif ... tai dabar tik šypseną sukelia, bet kai nereik tai rodos visur ir matau... nu dar rytoj pažiūrėsiu, pranešiu jei ką 4u.gif keista, kad žalioj stotelėj nėra, bet jei prie Kalvarijų - tai ten dar yra pačiam turguje labai daug sėklų pardavėjų - nesitiki kad nieks neturėtų - toks deficitas negi? blink.gif
Atsakyti
[quote=Kulke,2013 03 18, 13:22]
Laba diena.

I paiesku tema biggrin.gif As uzsikasusi ieskau margenio seklu doh.gif Einu ratais-kvadratais ir nors uzsimusk niekur ner, arba dar nebuvau ten, kur jo yra. doh.gif

Margenio sėklas pirkau iš čia: http://www.e-seklos....entas/geles?p=4

Kaip tik vakar pasėjau, praeitais metais labai gerai dygo.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 03 18, 12:22)
As uzsikasusi ieskau margenio seklu  doh.gif  Einu ratais-kvadratais ir nors uzsimusk niekur ner, arba dar nebuvau ten, kur jo yra.  doh.gif

o pas mane margeniu kad pridygo... savaitgali ispikiavau virs 100vnt daigeliu doh.gif gaila ismest, galeciau pasidalinti, dar yra neispikiuotu, praretinau ir auga dar kokiu 20vnt. Jei nerasit pirkt, galesiu duoti issipikiuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 03 18, 13:26)
Atrodo Liepkalnio mačiau  g.gif  o gal ir kokioj mažesnėj centre buvo akis užkliuvus... kai aš kartą pasėjau kvepiantį, o užaugo turbūt paprastas - lapai vieni  tongue.gif ... tai dabar tik šypseną sukelia, bet kai nereik tai rodos visur ir matau... nu dar rytoj pažiūrėsiu, pranešiu jei ką  4u.gif keista, kad žalioj stotelėj nėra, bet jei prie Kalvarijų - tai ten dar yra pačiam turguje labai daug sėklų pardavėjų - nesitiki kad nieks neturėtų - toks deficitas negi?  blink.gif

na, va visgi gerai tie forumai, paieškoti Kalvarijų turgavietėje nebuvo kilusi mintis doh.gif nors būnu ten neretai.....
Atsakyti