Įkraunama...
Įkraunama...

Vienmetės gėlės

QUOTE(jolitamaria @ 2015 02 26, 16:19)
Sveikos,
Ar pradejot vienmeciu seja ?

Patarkit ka lengviau uzaugint ir kuri geriau atrodys vazone -balta bakopa ar lobelija? Su kuriom vargo maziau. Planuoju sodinti kartu su verbenom.
Pasejau bordini burnoti , net nesitikejau koks jis sprinteris , per nakti sudygo wink.gif

As visom keturiom uz lobelija cool.gif man jos nerealiai patiko jos veslios tokios super atrodo. As jas praeita savaite pasejau.jau sudyge.
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2015 02 26, 18:23)
As visom keturiom uz  lobelija cool.gif man jos nerealiai patiko jos veslios tokios super atrodo. As jas praeita savaite pasejau.jau sudyge.

aciu uz greita atsakyma bigsmile.gif
o kiek ju seti ?
neisivaizduoju ar po viena i vazona reik sodinti ar kokiu 10
Atsakyti
lobelijų sėklos labai smulkios, stengtis retai sėti ir neužberti žemėm
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 02 26, 23:55)
lobelijų sėklos labai smulkios, stengtis retai sėti ir neužberti žemėm

vakar pasejau , dulkes ten - ne seklos smile.gif

idomios - ir gelsvos ir juodos dulkeles

pas mane jau pilna palange ir pilnas radiatorius - 3 m ilgio blink.gif

o dar artinasi pomidoru seja . Gal jau reik apsistoti ir nieko daugiau nebeseti , bet taip norisi dar ivairiu serenciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 30, 10:47)
šlamutis žilasis, tramažolė arba šliaužianti šilingė  4u.gif

Kur isigyti siu seklu ???? g.gif

Daigelius ermitarze maciau , bet brangu po 1 vnt pirktis
Atsakyti
ar buna slamuciu , silingiu seklu???
Atsakyti
Gal turite patirties su nasturtomis: uzsimaniau jas auginti balkone, loveliuose. Balkonas rytineje puseje, saules buna mazdaug iki 10 val ryto - ar galima tiketis kad graziai augs? Kada mazdaug rekomenduojama seti? Prisipirkau durpiniu vazoneliu - noretusi i lovelius sukelti jau ugtelejusius daigelius ax.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas žiote,kada reikia sėti serencius- gvazdikelius,ir celiozijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2015 02 27, 13:34)
Sveikos gal kas žiote,kada reikia sėti serencius- gvazdikelius,ir celiozijas. 4u.gif

Jau pasejau kelias dezutes zemaugiu. Aukstus sesiu kovo gale nes bijau kad istys per tiek laiko.
Dygsta jos greit 2-3 dienos jei ant radiatoriaus.
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2015 02 27, 11:44)
Gal turite patirties su nasturtomis: uzsimaniau jas auginti balkone, loveliuose. Balkonas rytineje puseje, saules buna mazdaug iki 10 val ryto - ar galima tiketis kad graziai augs? Kada mazdaug rekomenduojama seti? Prisipirkau durpiniu vazoneliu - noretusi i lovelius sukelti jau ugtelejusius daigelius  ax.gif

Pas mane sode nasturtos augo visur ir graziai,saulekaitoj skurdesnes,perkepino,o pavesy nuolatiniam net ir mano ir kaimynes labai graziai pletesi,vesejo, :-)
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2015 02 27, 12:34)

serenciai greit isdygsta ir uzauga,gal per anksti dar blush2.gif as turiu iki kelenu tuos puretus,tai man jie lauke per savaite isdygo birzeli smile.gif
Atsakyti
serenčiams tikrai anksti, jei neturit šiltnamio kieme, kad galėtumėt išnešti.

celiozijas sėjau pernai kovo 13, išdygo 16 d. labai išstyps, jei saulės nebus, luktelkit dar.
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 03 01, 17:52)
Pas mane sode nasturtos augo visur ir graziai,saulekaitoj skurdesnes,perkepino,o pavesy nuolatiniam net ir mano ir kaimynes labai graziai pletesi,vesejo,  :-)

O kada geriau jas seti, kad atsilus orams i balkona butu galima jau ne visai mazus augalelius isnesti?
Atsakyti