QUOTE(stryga @ 2013 03 02, 17:32)
As irgi sejau siek tiek Polbigo 25d., tai tik tik pradejo list, keli vienetukai yra, bet kiti dar miega... o va kiti, seti anksciau jau ispikiuoti. Siai dienai turiu aiskiai per daug Vilmos, Venus ir ypac Chico... Mano diagnoze dar ankstyvojoj stadijoj, o kai sejau isvis atrode, kad sudygs kokie 10%, nes is manes darzininke
. Pasirodo, sudygo mazdaug 90%, ir dar tikru lapeliu priaugino... Vis dazniau cia paskaitau, tai kazkaip kvailai jauciuosi dabar, kad viska, ka radau pakelyje ir susejau. Ir mano veranda, ir mamos du balkonai bus dabar pomidoriniai
Ir tik 4 rusiu
. Bet nieko, as taisausi, diagnoze isibegeja, kadangi siltnamio neturiu, dasipirkau seklu laukui - Promyk, Polfast ir Esmeralda. O kaskart, kai cia uzsuku, noriu dar. Bet stabdau save su mintim, kad kitamet vyra prispausiu koki siltnamiuka surest ir tada galesiu mirget pomidoriskom spalvom ir skoniais 

Tai dar tik prasides pomidoru seja. Gali tokius Vilmukus, Venus padalinti draugem, kiek tau nereikia. laisvai gales namuose auginti. O sau paseti gali ir kitu rusiu po seklyte, jei tik noro yra

Pas mane,kai dienos silteja, tai ir kurenam maziau ir temperatura labai svyruoja. Aisku, ten kur jau daigai islinde isboginti, tai pastovi temperatura, bet naujai sejai reiks kazka mandriau galvoti kur seklas daiginti