Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 03, 11:55)
ale miergai, pas mane nelaimė pasitiko- nugi sėjau eilutėmis po 3 sėklas, tarp eilių po tris- keturis cm tarpai, dabat žiūriu- pavadinimas yr,daigų nėr...galvojau jog nesudygo, bet...oranževy gugant ir severnaja krasavica  susibėgę į krūvą, tai dabar kas gausis? ar oranževaja krasavica ar severny gigant... nu žodžiu- neatskirsiu jau šių dviejų, o toki gražūs plenciukai dygsta  doh.gif  doh.gif  doh.gif o aš jau taip apsidžiaugiau ta krasavica kad graži, o čia še tau- ji ne viena...ir kodėl man nedašuto kad mergiškų ir vyriškų pavadinimų šalia nesodint? paviliojo net sėkliukes ( jaučiu laistant nuplaukė šonan  doh.gif )

lotuliukas.gif net apsiašarojau iš juoko bigsmile.gif bet pora suderinta wub.gif
Atsakyti
Sveikos, visoms besiruosiancioms seti ir toms kurioms seja jau praeityje 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 03 02, 22:58)
O kas pernai buvo blogai su Corazon  g.gif ? Aš jokių problemų su jais nepastebėjau  g.gif

Beje - jau dalyvauju eksperimente smile.gif Šiltnamyje pasėta smile.gif

O sejot tiesiai i zeme, ar ne? Klausiu, nes kazkuri lyg rase, kad i vazona ir pastate siltnamyje...
Dar sakykit kaip jus darot su tais ankstyvais salotu, ridikeliu ir pan.sejimais siltnamyje, kad veliau jie netrukdytu kai reikia sodinti pomidorus. As pernai buvau irgi pasisejusi tu visokiu zalumynu, bet jie man trukde sodinant pomidorus. Jus gal esat isbande, gal apskaiciuojate ir i tarpus tarp busimu pomidoru sejat, ar isilgai kokia eile per viduri lysves , pasidalinkite patirtimi kaip geriau daryti. g.gif Tiesa, noreciau ir serenciu pasiseti, bet paskui visi tie paseliai man labai trukdo.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 03, 11:19)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2013 03 03, 11:12)
Aztek, Red Cherry ir Venus jau ruosiasi leist tikruosius lapelius. Betaliux'ai tik tik islindo su VIlmukais. Geles jau ispravodinau lauk smile.gif atlaisvinau vazonus pipiriukams ir pomidoriukams biggrin.gif

Ar Venus pomidorai svyrantys? Tiktų pakabinamam vazone? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 03, 10:55)
ale miergai, pas mane nelaimė pasitiko- nugi sėjau eilutėmis po 3 sėklas, tarp eilių po tris- keturis cm tarpai, dabat žiūriu- pavadinimas yr,daigų nėr...galvojau jog nesudygo, bet...oranževy gigant ir severnaja krasavica  susibėgę į krūvą, tai dabar kas gausis? ar oranževaja krasavica ar severny gigant... nu žodžiu- neatskirsiu jau šių dviejų, o toki gražūs plenciukai dygsta  doh.gif  doh.gif  doh.gif o aš jau taip apsidžiaugiau ta krasavica kad graži, o čia še tau- ji ne viena...ir kodėl man nedašuto kad mergiškų ir vyriškų pavadinimų šalia nesodint? paviliojo net sėkliukes ( jaučiu laistant nuplaukė šonan  doh.gif )

nu jo, o man nebunant namie, atejo laiskas... dukrisu skambina, sako yra laiskas kazkokio ofiso... sakau atplesk, paziurek... smile.gif atplese, o ten lapukai isr juos atlankste paziuret.... paskum darmb taip pat "paziurejo" jau prie manes... tai rinkom cio-cio-sanus ir zolotaja rybka nuo grindu doh.gif bandem atrusiuot pagal seklas, likusias popieriukuose, pagal dydi... lotuliukas.gif na kai vaisiai prasides, tai bus aisku kur geltoni, kur raudoni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2013 03 03, 11:29)
Dar sakykit kaip jus darot su tais ankstyvais salotu, ridikeliu ir pan.sejimais siltnamyje, kad veliau jie netrukdytu kai reikia sodinti pomidorus. As pernai buvau irgi pasisejusi tu visokiu zalumynu, bet jie man trukde sodinant pomidorus.

aš visu išoriniu perimetru sėju. pas agurkus ridikėlius ir salotas, pas pomidorus sodinu bazilikus ir mairūnus. Pomidorų vis tiek taip arti sienos nesodinu, tai žolės netrukdo, bazilikai iki vasaros galo auga šiltnamy. Aišku, paskui sunkiau per pomus juos pasiekt, ale įmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 03 kovo 2013 - 11:52
QUOTE(Lusasita @ 2013 03 03, 11:45)
cio-cio-sanus ir zolotaja rybka

o tai pas jus kas gausis g.gif rybka san ar čio čio zoloto.. jooo, pas mane kiba krasavica aukštesnė už gigantus, trauksiu aš ją lauk...
Atsakyti
Pasejau ir as del kompanijos...bet prognozes mano nekokios blush2.gif sio metu zemes temp, kur seklytes 8laipsniai, 20cm gylije 4laipsniai..... o dar paziurejus artejanciu dienu prognoses, optimizmas isbleso biggrin.gif
Atsakyti
joooo. rybka san thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 03, 12:02)
Pasejau ir as del kompanijos..

o aš biski pasuoju- galiu tik paviršiui na gal 1cm gylyje sėt- įšalas pas mane blink.gif dafai aš vėliau biski pasėsiu...įmečiau pora saujukių, ale nemanau kad ten kas gausis tokiam gylyje ir šaltyje...
Atsakyti
galvoju kokiais tempais jus cia snekesit g.gif kadangi isvaziuoju, temos negalesiu sukurti... ar kurti dabar g.gif ?
Atsakyti