Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ir gimimas namuose

QUOTE(Kris_ @ 2013 03 04, 12:40)
remiantis kai kuriais šių laikų tyrimais, aš neįsivaizduoju kaip mus mamos užaugino  lotuliukas.gif
išvis, kodėl negalima auginti vaikų kaip anksčiau? Nei kažkokių mokslinių straipsnių reikėjo, nei knygų, nei kursų ir atrodo visi užaugom ir didžioji dauguma normalūs esam  g.gif

Aha,patenkantys į standartines NORMAS esam.Paįtakotas to laikmečio,kai augom smile.gif Tas tai tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 04 kovo 2013 - 11:42
QUOTE(Kris_ @ 2013 03 04, 10:42)

1./išvis, kodėl negalima auginti vaikų kaip anksčiau? Nei kažkokių mokslinių straipsnių reikėjo, nei knygų, nei kursų ir atrodo visi užaugom ir didžioji dauguma normalūs esam  g.gif
Papildyta:

2tai kodėl nediskutuojama? užveskit ant kelio, papasakokit kokie modeliai būna, kaip yra kitose šalyse, paieškosim, kas tinka Lietuvai, kas netinka  g.gif

1 tai anksciau kaip tik ir reguliavo: kaip gimdyt, kada tevui pamatyt vaika, kas kiek valandu zindyt, kada mamai i darba grizt ir tt

2tai viskas juk pateikta. gimimas.lt atsiverskit
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 03 04, 11:42)
remiantis kai kuriais šių laikų tyrimais, aš neįsivaizduoju kaip mus mamos užaugino  lotuliukas.gif
išvis, kodėl negalima auginti vaikų kaip anksčiau? Nei kažkokių mokslinių straipsnių reikėjo, nei knygų, nei kursų ir atrodo visi užaugom ir didžioji dauguma normalūs esam  g.gif
Papildyta:

Tai todėl normaliais, padoriais ir užaugom 4u.gif Vaikystę turėjo vaikišką, ir tėvai nebruko suaugusiųjų reikalų schmoll.gif O dabar..... Maži vaikučiai jau gimdymuose dalyvauja blink.gif Seksas ir tapo atvira tema, gi natūralu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 03 04, 11:42)
Aha,patenkantys į standartines NORMAS esam.Paįtakotas to laikmečio,kai augom smile.gif Tas tai tiesa drinks_cheers.gif

jaučiatės nuskriausta gyvenimo, kad neteko augti šiais laikais ir mama nesivadovavo šiuolaikinėmis „normomis ir rekomendacijomis“ g.gif

o kokios yra standartinės normos? nesam robotai, visi daugiau mažiau esam asmenybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2013 03 04, 11:47)
1 tai anksciau kaip tik ir reguliavo: kaip gimdyt, kada tevui pamatyt vaika, kas kiek valandu zindyt, kada mamai i darba grizt ir tt

Žinai, aš irgi savo mažytę stačiau į ritmą. Nes aš taip pat žmogus su poreikiais. Ir visi negali atsistebėti:koks tavo vaikas auksinis, kaip tau lengva ją augint....
O kas šiuo metu sakoma? Tėvams reikia taikytis prie vaikučio.... Maitinti tiek ir tada kada nori, tai kaip sakant, nė pakakot nėra kada lotuliukas.gif O vaikų auginimą prisimena su siaubu blink.gif Kaip vargo.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 03 04, 02:15)
Pradedu tuo tikėti. Vaikai, dalyvaujantys gimdymuose, turėtų būti kitokie. Tiesiog neįmanoma būt kaip visiems, nuo mažumės dalyvaujant suaugusių reikaluose. Kažin, "darant" sekantį vaikutį, jau esantys irgi dalyvauja?  bigsmile.gif  g.gif

ko gero liepiama vaikams stovėti, žiūrėti ir mokytis, kaip tai daroma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 03 04, 10:53)
Žinai, aš irgi savo mažytę stačiau į ritmą. Nes aš taip pat žmogus su poreikiais. Ir visi negali atsistebėti:koks tavo vaikas auksinis, kaip tau lengva ją augint....
O kas šiuo metu sakoma? Tėvams reikia taikytis prie vaikučio.... Maitinti tiek ir tada kada nori, tai kaip sakant, nė pakakot nėra kada lotuliukas.gif O vaikų auginimą prisimena su siaubu blink.gif Kaip vargo.

labai tikiu ir nei kiek nenustebau ax.gif fantastika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 03 04, 12:50)
jaučiatės nuskriausta gyvenimo, kad neteko augti šiais laikais ir mama nesivadovavo šiuolaikinėmis „normomis ir rekomendacijomis“  g.gif

o kokios yra standartinės normos? nesam robotai, visi daugiau mažiau esam asmenybės  g.gif

Nesijaučiu smile.gif bet gyvenimas eina pirmyn o ne atgal .Tai savo vaikams(ir anūkams) noris kitokių NORMŲ ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 04 kovo 2013 - 11:57
QUOTE(Selva @ 2013 03 04, 11:47)

2tai viskas juk pateikta. gimimas.lt atsiverskit

na bet niekam kaip suprantu neliko pasekmių nuo to, kad reguliavo biggrin.gif ar jaučiatės turinti gimdymo traumą?

tada paklausiu dar kartą, jei ten viskas pateikta, kam reikalinga diskusija čia? g.gif aš jums siūlau diskutuoti, o jūs mane siunčiat rašinėlių skaityt doh.gif
Atsakyti
Neaisku tik kam tada isvis ruostis, eit i kursus pas visokias jurgas ir mokytis gimdyt. Juk tai labai naturali busena, klausai savo kuno, tupcioji palei upeli vaiku apsupty ir viskas. Niekas musu mociutem jokiu kursu ir pamokeliu nevede.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2013 03 04, 12:56)
labai tikiu ir nei kiek nenustebau  ax.gif fantastika  bigsmile.gif

tikrai,koks gražus ir vertingas pavyzdys drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2013 03 04, 11:31)
ir kas vis del to uzsikoncervaves praeityje, o ne zingia koja kojon su naujovem?  bigsmile.gif
...................
kaip matau, vakar vakare vyko tikra troliu puota  biggrin.gif

Aaa, tai jei nuomonė išsiskiria iš tavo ir kitų natūralisčių, tai jau vadinama troliu? g.gif Ot tai logika gera lotuliukas.gif 10 balų lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti