Tai su Penktadieniu
Labas rytas,
Tai su Penktadieniu
Oras puikus - saule dangum ritinejasi
Tai su Penktadieniu
O mes kaime... Prie namo nuo ankščiau augo 1 m aukščio plonas medelis, retkarčiais vos kokiu vienu lapeliu apsirengdavęs, ir aš ja jį iškąsti ruošiausi... tik šiemet jis ėmė ir pražydo! Pasirodo, magnolija
QUOTE(Tuoj @ 2013 05 11, 16:26)
O mes kaime... Prie namo nuo ankščiau augo 1 m aukščio plonas medelis, retkarčiais vos kokiu vienu lapeliu apsirengdavęs, ir aš ja jį iškąsti ruošiausi... tik šiemet jis ėmė ir pražydo! Pasirodo, magnolija 
Smagu uz Jus
Mes buvom sode - karsta... bet smagu nerealiai
QUOTE(ingušonkas @ 2013 05 13, 09:19)
Smagu uz Jus
O kokios spalvos ziedai?
QUOTE(Tuoj @ 2013 05 13, 11:14)
Grazu
O mes sekmadieni iskylavom su klase. Buvo smagu
Ruošiamės gimtadieniui, rašom kvietimus
QUOTE(Tuoj @ 2013 05 11, 16:26)
smagu ......
mano magnolijos siuliuka (maza daigeli suo sugrauze), apziurejau gal isleis pumpura ...
QUOTE(Tuoj @ 2013 05 13, 17:39)
M vakar rado mokyklos kieme kibirėlį pilną skystų š.... (nesuprantu, kaip jie ten atsirado ir kodėl
QUOTE(Tyja @ 2013 05 14, 14:09)
M vakar rado mokyklos kieme kibirėlį pilną skystų š.... (nesuprantu, kaip jie ten atsirado ir kodėl
Sorry - bet zvengiau viena garsiai
Aisku tikrai idomu is kur tas kibirelis
Tuoj - mazas medelis - bet kokis ziedas
Laba ryta,
As ryt po Abeceles svente komandiruojuos i Palanga, sestadieni vezam Urte i konkursa Kaune - ir liekam nakciai. Tai kaip ir atostogos man?
As ryt po Abeceles svente komandiruojuos i Palanga, sestadieni vezam Urte i konkursa Kaune - ir liekam nakciai. Tai kaip ir atostogos man?
Ruošiamės gimtadieniui, rašom kvietimus
Šaunuolis mažius.
QUOTE(Tyja @ 2013 05 14, 14:09)
Ir kas apskritai stengiasi į kibirėlį daryti
). Pasakak M, kadangi š.. labai smirdėjo, todėl jis paspyrė kibirėlį. Mamtyt stipriai spyrė, nes išsitaškė viskas nemažu spinduliu. Aptaškė savo klasiokę, kuri buvo pasipuošusi fotosesijai. 
oi, negaliu