Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukiškės

QUOTE(Tyja @ 2013 05 14, 14:09)
M vakar rado mokyklos kieme kibirėlį pilną skystų š.... (nesuprantu, kaip jie ten atsirado ir kodėl  g.gif  Ir kas apskritai stengiasi į kibirėlį daryti  g.gif ). Pasakak M, kadangi š.. labai smirdėjo, todėl jis paspyrė kibirėlį. Mamtyt stipriai spyrė, nes išsitaškė viskas nemažu spinduliu. Aptaškė savo klasiokę, kuri buvo pasipuošusi fotosesijai.  blink.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 05 14, 16:03)
Sorry - bet zvengiau viena garsiai  biggrin.gif

QUOTE(Double Latte @ 2013 05 15, 23:43)
oi, negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man irgi juokina (žinoma aš suprantu situacijos nemalonumą ir užjaučiu mergaitę). Bet vis tiek juokas ima blush2.gif
Direktorė sakė, kad tokie veiksmai liudija apie 2-oko nespasiruošimą būti 3-ioku. blink.gif
Kitą dieną M mergaitės atsiprašė, ji sakė "Nieko tokio" smile.gif Šaunuolė 4u.gif

Rytoj vaikai važiuoja su klase į Panevėžį. Nuo 8 iki 18 h bus išvykę. Programoje pietų ir vakarienės nėra. Ką jiems tokio valgomo įdėti, kad nesugestų ir skrandžiam patiktų g.gif
Atsakyti
Vaduoju Ingusonka biggrin.gif Tai su tokiu graziu penktadieniu 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms biggrin.gif

palangoj oras buvo fantastiskas - braidziau po jura, apibegau parka biggrin.gif
Dar pabuvom Kaune sestadieni-sekmadieni - tai sian kaip po 4 d atostogu - tik darbo kruvis nenudziugino cool.gif
Atsakyti
Labas brangiosios smile.gif

Ko tylim? Apie ka tylim?
Pasakokit - kokie vasaros planai - kur desit savo turtus?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 05 22, 14:45)
Labas brangiosios  smile.gif

Ko tylim? Apie ka tylim?
Pasakokit - kokie vasaros planai - kur desit savo turtus?

Labas, brangioji 4u.gif
1-a savitę-eis į krepšinio mokyklos stovyklą, po to-mausim į turkiją. Nuo liepos visurio bus pas mano mamą, ar pas mus su mama-pakaitom:)
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 05 23, 08:22)
Labas, brangioji 4u.gif
1-a savitę-eis į krepšinio mokyklos stovyklą, po to-mausim į turkiją. Nuo liepos visurio bus pas mano mamą, ar pas mus su mama-pakaitom:)

Pavydziu tau :-)

Pas man pasiinkimas menkas - 3 grazuoliu vargiai ar pavyks kam isiulyt schmoll.gif U rugpjuti savaitei i sokiu stovykla, liepa bandysim 2 sav atostogaut, o daugiau... tv ir compas...
Atsakyti
Maniskiai birzelio pradzioj dviem savaitem keliaus i savo sportu stovyklas. Kazkiek vaziuos pabuti pas mano mama. Dar visi zadam kur nors i siltus krastus palekti. O as atostogausiu derindamasi pagal gera ora. Ir viena koja busiu namie, kita - darbe. Pas mus su kompu prastai - akumas nelaiko, o laidas, tevams isejus i darba, irgi kazkur dingsta smile.gif Taigi pazaisti nepavyksta. Vienu metu ir televizorius rodydavo tik tada, kai tevai namie budavo, nes budavo ziurima labai daug. O dabar, kai daug laiko praleidzia lauke, galima retkarciais ir televizoriaus paziureti.
Atsakyti
labas rytas - su penktadieniu :-)

Sian A koncertas - o ji kosti schmoll.gif Ir U kosti...
O siaip - viskas gerai :-)
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 05 23, 08:22)
Labas, brangioji 4u.gif
1-a savitę-eis į krepšinio mokyklos stovyklą, po to-mausim į turkiją.

Pas mus atvirkščiai - pirma Turkija, po to - krepšinio stovykla smile.gif Čia dičkiui.
Dvynys eis į programavimo stovyklą, sesė - į "Liepaičių". Beje, muziką (instrumentą ir solfą) visi dešimtukais baigė smile.gif Net tas kuris be klausos, piniginio atlygio siekdamas, įstojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 05 24, 11:27)
Pas mus atvirkščiai - pirma Turkija, po to - krepšinio stovykla smile.gif Čia dičkiui.
Dvynys eis į programavimo stovyklą, sesė - į "Liepaičių". Beje, muziką (instrumentą ir solfą) visi dešimtukais baigė smile.gif Net tas kuris be klausos, piniginio atlygio siekdamas, įstojo biggrin.gif

thumbup.gif Kur važiuosit Į Turkiją?

O kodėl stojo į muziką be klausos vaikas? ar "be klausos" čia netikra diagnozė?
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 05 24, 13:31)
thumbup.gif Kur važiuosit Į Turkiją?

O kodėl stojo į muziką be klausos vaikas? ar "be klausos" čia netikra diagnozė?

80 km nuo Antalijos, nžn. miestelio pavadinimo.

Stojo, nes brolis įstojęs premiją gavo, ir jam reikėjo smile.gif
O klausa ugdosi po truputį...
Atsakyti