Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukiškės

QUOTE(Renacita @ 2013 06 04, 08:32)
Maniskiams pirmoji atostogu diena prabego puikiai. Vienas buvo stovykloje, kitas - namie. Tiesa, is pradziu buvo kruva skambuciu is likusiojo namuose, bet greitai viskas susideliojo i vietas. Siandien likes namuose dar miega, tai kol kas irgi ramu biggrin.gif

Man ir pirma diena buvo issukis :-) Visos 3 namie. Viena jau pabunda kai as esu namie...
O ko skambina g.gif mama - valgyt galima viska? VISKA VISKA???
mama, o R zadejo man kukirsti galva su kirvuku... mama, o R ziuri televizoriu ir musasi... mama, o U liepe man skaityt angliskai, o as nemoku... Ir dazniausiai fone dar girdisi garsus bliovimas ir kukciojimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingušonkas: 04 birželio 2013 - 09:54
Geris, kai namie tik vienas vaikas likes biggrin.gif Man vakar ryte skambinejo, nes skype nepavyko isijungti, nes buvo nenustatyti angliska klaviatura, o slaptazodis yra su skaiciais. Pirma karat palikom kompa ijungta. O tada dar ejo pirma karta i biblioteka vienas. Prieina pie didziosios sankryzos, paskambina, pereina - ir vel paskambina. Bet cia jau mamos prasymas buvo smile.gif Paskui liko pas drauges, kuriu mama namie, kieme, tai buvo ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 06 04, 09:53)
Man ir pirma diena buvo issukis :-) Visos 3 namie. Viena jau pabunda kai as esu namie...
O ko skambina  g.gif  mama - valgyt galima viska? VISKA VISKA???
mama, o R zadejo man kukirsti galva su kirvuku... mama, o R ziuri televizoriu ir musasi... mama, o U liepe man skaityt angliskai, o as nemoku... Ir dazniausiai fone dar girdisi garsus bliovimas ir kukciojimas...

lotuliukas.gif Man labai aptinka, kai daliniesi savo gyvenimo detalėmis. Nes kartais atrodo, kad visų vaikai, kaip vaikai- ir vieni namie pabūna, ir nesimuša, ir pamokas be prievartos ruošia, o tik mano sukeliantys nemažai rūpesčių rolleyes.gif O po tavo pasakojimu suprantu, kad viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyja @ 2013 06 04, 12:10)
lotuliukas.gif Man labai aptinka, kai daliniesi savo gyvenimo detalėmis.  Nes kartais atrodo, kad visų vaikai, kaip vaikai- ir vieni namie pabūna, ir nesimuša, ir pamokas be prievartos ruošia, o tik mano sukeliantys nemažai rūpesčių rolleyes.gif O po tavo pasakojimu suprantu, kad viskas gerai.  4u.gif

Na va - ir kitiems gera padarau :-)
Atsakyti
Laba ryta,

norit juokinga istorija? Ogi vakar onkologinio koridoriuj mane pertauke kondicionierius - ir as dabar turiu baiiiisia sloga ir ji jau taikosi i sinusus :-)
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 06 06, 10:27)
Laba ryta,

norit juokinga istorija? Ogi vakar onkologinio koridoriuj mane pertauke kondicionierius - ir as dabar turiu baiiiisia sloga ir ji jau taikosi i sinusus :-)

Siaubas. O ka daktarai tau pasake? Kaip suprantu, del cistu buvai.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 06 06, 09:46)
Siaubas. O ka daktarai tau pasake? Kaip suprantu, del cistu buvai.

Cistos vis dar cistos :-) Leido po metu pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
Su penktadieniu 4u.gif Sunku net patiketi, kad jis jau atejo.
Atsakyti
Laba ryta,

SU PENKTADIENIU biggrin.gif

Sloga puiki, kosulys nerealus - vaikai namie (sian dar nesusimuse, tfu tfu tfu). Geros dienos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Pagalvojau kad jau norėčiau su Jumis susitikti... Ar būtų norinčių mieste susitikti, ar bandom "ant" Pilaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 06 10, 08:55)
Labas rytas  biggrin.gif

Pagalvojau kad jau norėčiau su Jumis susitikti... Ar būtų norinčių mieste susitikti, ar bandom "ant" Pilaites  g.gif

Sveikos,
smagu butu susimatyti. Galiu visaip, nors labiausiai tiktu Pilaite. Vis arciau namu.
Siandien ir antras vaikas iskeliavo i stovykla. Tai visiska ramuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 06 10, 09:18)
Sveikos,
smagu butu susimatyti. Galiu visaip, nors labiausiai tiktu Pilaite. Vis arciau namu.
Siandien ir antras vaikas iskeliavo i stovykla. Tai visiska ramuma  biggrin.gif

Tu nanarvuok cool.gif Mano visi 3 namie - tiesa sian dar neskambino kad susimuse, bet manau ilgai neteks laukti...
Atsakyti