Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukiškės

QUOTE(ingušonkas @ 2013 02 28, 10:18)
Gal kuri turit vafliu receptuka isbandyta> Bais noriu issikepti - atradau namie ketvuva  4u.gif

Jei nepamirsiu, vakare paklausiu mamos.

O mano merginai siandien vietines reiksmes varzybos. Tai jinai baisiai nervinasi. Baisiai bijo, kad neuzims prizines vietos. Bandziau guosti, kad svarbiausia atiduoti visas jegas. O brolis dar pridure, kad jie darzelinuku krepsinio cempionata pernai tik del to ir laimejo, nes jisai atidave visas savo jegas. Kad net dabar ju maziau like.
Atsakyti
Laba.

Renacita, čia čiuožimo varžybos? Sėkmės 4u.gif

Mėgstamiausi vafliai
5 kiaušiniai, 1 st. cukraus, 1 st. miltų, 200 gr. sviesto.
Kiaušinius išplakti, sviestą pašildyti, viską gerai išmaišyti su miltais (galima dėti truputį krakmolo - trapesni).

Kitas- 5 kiaušiniai, 100 gr. sviesto, 0,6 st. cukraus, 4 š. miltų.

Atsakyti
Su penktadieniu 4u.gif Kur Ingusonko sveikinimo zodis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 03 01, 08:48)
Su penktadieniu 4u.gif Kur Ingusonko sveikinimo zodis? biggrin.gif

SU PENKTADIENIU 4u.gif

Matai - jauciuosi laaabaj reikalinga ant darbo - tai nespejau doh.gif
Ar aisit i Kaziuko muge? Ora zada slykstu...
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2013 02 28, 16:07)
Laba.

Renacita, čia čiuožimo varžybos? Sėkmės 4u.gif

Taip, ciuozimo. Uzeme trecia vieta, nors balu surinko tiek pat, kiek ir antros vietos nugaletoja. Sunkiai jai sekasi tvarkytis su jauduliu. Buvo net keista ziureti, kaip nesiseka per vazybas toms mergaitems, kurios per treniruotes daro gerai, ir priesingai - kaip vaikai geba mobilizuotis ir per varzybas pasirodyti daug geriau nei per treniruotes.
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 03 01, 12:05)
SU PENKTADIENIU  4u.gif

Matai - jauciuosi laaabaj reikalinga ant darbo - tai nespejau  doh.gif

4u.gif

Deja, neisiu. O norėčiau. Aš visada noriu į kazį eiti. Bet vakar apsiligojau pati-tempas sukilo, gerklė. Tai jaučiu, kad ir dabar jau gal kiek yra. negaliu eit namo-bernai pakels triukšmą, jei paimsiu iš krepšinio varžybų tongue.gif

Aš vakar pabuvau supermama-mokyklos Kaziukui prikepiau kesiukų, spurgyčių priviriau ir vapliukų pristepiau. Padaryt tai juokų darbas, palyginus, kai viską pakavau blink.gif Bet buvau pažadėjus, o vaikai labai laukė tos mugės. Tai mirštanti gulbė, bet dariau. Praktiškai galiu paskelbt save šios savitės supermama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 03 01, 14:04)
4u.gif

Deja, neisiu. O norėčiau. Aš visada noriu į kazį eiti. Bet vakar apsiligojau pati-tempas sukilo, gerklė. Tai jaučiu, kad ir dabar jau gal kiek yra. negaliu eit namo-bernai pakels triukšmą, jei paimsiu iš krepšinio varžybų tongue.gif

Aš vakar pabuvau supermama-mokyklos Kaziukui prikepiau kesiukų, spurgyčių priviriau ir vapliukų pristepiau. Padaryt tai juokų darbas, palyginus, kai viską pakavau blink.gif Bet buvau pažadėjus, o vaikai labai laukė tos mugės. Tai mirštanti gulbė, bet dariau. Praktiškai galiu paskelbt save šios savitės supermama tongue.gif

Saunuole 4u.gif As vakar tik spurgyciu prikeciau. Mergina norejo, kad dar daugiau prikepciau, bet jau po varzybu ir ju paminejimo kavineje nelabai jegu turejau........
O kur krepsini lanko?
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 03 01, 15:17)
.
O kur krepsini lanko?

SKM-sostinės krepšinio mokykloj, yra pas mus mokykloje. Tai patogu-niekr niekam nereikia vežiot.
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 03 01, 18:19)
SKM-sostinės krepšinio mokykloj, yra pas mus mokykloje. Tai patogu-niekr niekam nereikia vežiot.

O tai jau varzybos prasidejo?
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 03 01, 20:42)
O tai jau varzybos prasidejo?

dar ne-tuoj prasidės.
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 03 02, 11:03)
dar ne-tuoj prasidės.

Aisku. Tai tu turbut anksciau rasydama treniruotes turejai omeny. Maniskis irgi treniruojsi SKM-e. Tai ir nustebau, kad jau varzybos. Kaip tavo sveikata?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 03 01, 10:05)

Buvau. Pirkau sau gėlių medelį vonios dekorui ir kibinų formą ax.gif
Atsakyti