Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukiškės

QUOTE(Tyja @ 2013 06 19, 12:28)
Į Pilaitę nevažiuočiau. Pasiklysiu ten smile.gif O dėl manęs vienos į miestą nėr ko jums lysti wink.gif

Kas per kalbos - zinoma, kad galim del taves ir i miesta listi mirksiukas.gif Tik va beda, kad iskilo nenumatytu rimtu seimyniniu rupesciu, tai sia savaite prisijungti nelabai galesiu.
Gal gali parasyti i az savo telefona. Kitakart butu kur kas paprasciau ir greiciau susisiekti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacita: 19 birželio 2013 - 14:28
QUOTE(Renacita @ 2013 06 19, 14:26)
Kas per kalbos - zinoma, kad galim del taves ir i miesta listi mirksiukas.gif Tik va beda, kad iskilo nenumatytu rimtu seimyniniu rupesciu, tai sia savaite prisijungti nelabai galesiu.
Gal gali parasyti i az savo telefona. Kitakart butu kur kas paprasciau ir greiciau susisiekti ax.gif

Na va - tada vel nukeliam i kita savaite lotuliukas.gif Man taip patinka tongue.gif
Sian mano diedas nuveze vaikus i filma, o vakare as su diedu aisiu ziuret Pagirios kazkurtai 4u.gif
Atsakyti
Aš šį savaitgalį važiuoju į šokių stovyklą. Grįštu ir su šeima prie jūros išvykstam.
Taip kad kitą savaitę susitikti su jumis negalėsiu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, kas dar esat ne atostogose - su PENKTADIENIU 4u.gif
Jau galit pradet sveikint - ryt mano Pyrago diena tongue.gif
Atsakyti
SVEIKINU smile.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ingusonkai - su Pyrago diena 4u.gif
O visoms kitos - lengvo laisvadienio 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

Jau pasenau blush2.gif

Tai kokie planai sia savaite?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 06 25, 10:03)
Laba visoms  4u.gif

Jau pasenau  blush2.gif

Tai kokie planai sia savaite?

Tai kaip senejimo puota? biggrin.gif
As sios savaites pradzioje galiu.
Atsakyti
Laba visoms kas dar ant eterio tongue.gif

Puota praejo sauniai, tik va pirmadieni miriau... ir kas liudniausia ne nuo alkogolio, o arba apsinuodijau, arba virusas. Prabudau nuo to kad pykina... Ir visa diena lovytej vos gyva prakiutojau, po pietu dar ir t-ra pakilo... O taip dziaugiausi kad 3 dienas galesiu pabut sode doh.gif
Atsakyti
Su Penktadieniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
tai visos atostogaujat?
Atsakyti
Laba,

as dar ne - nuo penktadienio
Atsakyti