Tai gal Gang Bei?
Tyja?
Gerai

Ačiū, mielosios, už smagų vakarą

Laba visoms
O darboholikai prazioplino visas zinutes...
Ar nuo ryt atostogose - minsim i Kroatija

O darboholikai prazioplino visas zinutes...
Ar nuo ryt atostogose - minsim i Kroatija

QUOTE(ingušonkas @ 2013 07 04, 11:43)
Susitikime ir šį įvykį aptarėm

Žadėtas pyrago receptas. Kadangi receptą davė šokių kolegė pavadinkim jį taip:
PYRAGAS "ŠOKIS"

4 kiaušiniai,
100g cukraus,
150g sviesto,
150g miltu,
450g konservuotų persikų,
100g juodojo šokolado su nesmulkintais riešutais (galima ir be jų)
100g migdolų,
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
keli šaukštai cukraus pudros.
Šokolada sulaužyti nedideliais gabaliukais, persikus supjaustyti nedideliais kubeliais. Migdolus sukapoti. Sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po viena įmušti kiaušinius. Maišant suberti miltus su kepimo milteliais. Atsargiai įmaišyti šokoladą, migdolus, persikus. Tešlą kepti 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Ištraukus iš orkaitės 10min. palaikyti. Apibarstyti cukraus pudra.
SKANAUS "
Renata, Tyja, ačiū jums
Ingušonkai, gerų atostogų

Ingušonkai, gerų atostogų

Laba
nu net man jau čia tyloka darosi. Aūūūūū!
Mes jau po atostogų. Gaila, kad baigėsi. bet orai buvo nuostabūs, atsotogos puikios.
Klaipėdos jūrų uoste yra organizuojamos nemokamos pažintinės ekskursijos laivu su gidu. Organizuoja uosto direkcija, riekia užsiregistruoti, nes laive vietų skaičius rivbotas. gal kam bus irgi įdomu.

nu net man jau čia tyloka darosi. Aūūūūū!
Mes jau po atostogų. Gaila, kad baigėsi. bet orai buvo nuostabūs, atsotogos puikios.
Klaipėdos jūrų uoste yra organizuojamos nemokamos pažintinės ekskursijos laivu su gidu. Organizuoja uosto direkcija, riekia užsiregistruoti, nes laive vietų skaičius rivbotas. gal kam bus irgi įdomu.
Tyja, aciu uz recepta.
Kavyte - smagu uz jus. As siek tiek pagyvenau be savo seimynos, tai galima sakyti, kad atostogavau, nors darbu buvau pasiemusi daugiau nei iprastai. Bet jauciuosi kazkaip net ir pailsejusi. Nepamenu, kada kelis vakarus is eiles esu naktinejusi, ziuredama gera filma. O dabar ta dariau.
Kavyte - smagu uz jus. As siek tiek pagyvenau be savo seimynos, tai galima sakyti, kad atostogavau, nors darbu buvau pasiemusi daugiau nei iprastai. Bet jauciuosi kazkaip net ir pailsejusi. Nepamenu, kada kelis vakarus is eiles esu naktinejusi, ziuredama gera filma. O dabar ta dariau.
Labas rytas
Aš nuo vakar dirbu
Atostogos yra gėris
Net vaikai kelionėje yra gėris

Aš nuo vakar dirbu

Atostogos yra gėris

QUOTE(ingušonkas @ 2013 07 23, 10:16)
Dziugu skaityti. Laukiam daugiau ispudziu.