Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukiškės

Renata, puikūs rezultatai 4u.gif Drobiazko su Vanagu gali būti ramūs biggrin.gif

Su penktadieniu Ingušonką ir kitas, jei dar yra skaitančių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2014 03 14, 09:31)
Renata, puikūs rezultatai 4u.gif Drobiazko su Vanagu gali būti ramūs biggrin.gif

Su penktadieniu Ingušonką ir kitas, jei dar yra skaitančių 4u.gif

Aciu. Mano sportininke taip nemano smile.gif Bet tai gerai - vadinasi, tures kur stengtis ir tobuleti.

Su penktadieniu 4u.gif Bet kur penktadienine linketoja. Ingusonkai, auuuuuuuuuu biggrin.gif
Papildyta:
Beje, kol mano sportininke ilsisi, gal galim kita savaite pasimatyti? Ar butu norinciu?
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2014 03 13, 11:34)
Kol visos vis dar dziaugiasi tulpemes, pasidziaugsiu, kad mano ciuozeja dalyvavo Elektrenuose varzybose. Is vienuolikos mergaiciu buvo trecia. Bet antradieni truputi per treniruote pasitempe koja, tai pora savaiciu gyvens be ciuozimo. Per diena po kelis kartus vis klausiau, kada gi pagaliau gales vaziuoti i treniruote.

Sveikiname 4u.gif Varžybos yra svarbu smile.gif Maniškė iš 22 mergaiciu buvo 9 4u.gif man irgi džiugu 4u.gif
Kaip šventėt kovo 11? Mes buvom seime - darėm vėliavėles, piešėm palinkėjimus Ukrainai.
Ir dar kovo 11 d tapau dar kartą teta - gimė dar vienas sūnėnas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2014 03 14, 12:22)
Aciu. Mano sportininke taip nemano smile.gif Bet tai gerai - vadinasi, tures kur stengtis ir tobuleti.

Su penktadieniu 4u.gif Bet kur penktadienine linketoja. Ingusonkai, auuuuuuuuuu biggrin.gif
Papildyta:
Beje, kol mano sportininke ilsisi, gal galim kita savaite pasimatyti? Ar butu norinciu?

Laba bigsmile.gif

As negaliu šian ir ryt - kitos dienos tinka - siūlykit 4u.gif
Atsakyti
[quote=ingušonkas,2014 03 14, 14:36]
Sveikiname 4u.gif Varžybos yra svarbu smile.gif Maniškė iš 22 mergaiciu buvo 9 4u.gif man irgi džiugu 4u.gif
Kaip šventėt kovo 11? Mes buvom seime - darėm vėliavėles, piešėm palinkėjimus Ukrainai.
Ir dar kovo 11 d tapau dar kartą teta - gimė dar vienas sūnėnas bigsmile.gif
[/quoteSveikinimai 4u.gif O sunenas - tavo seses?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2014 03 17, 13:01)
Laba  bigsmile.gif

As negaliu šian ir ryt - kitos dienos tinka - siūlykit  4u.gif

Aš treč. ir ketv. galiu tik po 18... O kaip penkt.?
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2014 03 17, 18:12)
Aš treč. ir ketv. galiu tik po 18... O kaip penkt.?

Laba,

man tinka penktadienis 4u.gif gal ir dar kam tiktu?
Atsakyti
gavau žinutę į elektroninį dienyną ir labai noriu ja pasidalinti su jumis :-)

"Sveiki, mokykloje gana vėsu. Ypač pamokų metu, kada nejudama. Dideliam kolektyve daugiau virusinių infekcijų Liepkite vaikams šilčiau rengtis ir geriau maitintis bei plauti rankas

Socialinė pedagogė"
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2014 03 19, 10:11)
Laba,

man tinka penktadienis  4u.gif  gal ir dar kam tiktu?

Kol kas tinka, bet dar nederinau su seimyna.
Atsakyti
Labas rytas - su PENKTADIENIU 4u.gif

Kaip Jumi sekasi? Kas naujo gražaus tyro?
Aš važiuoju sekmadieny į Panevėžio teatrą - žiūrėsiu "Žuvėdrą" - ot biggrin.gif
Atsakyti
Na -pasikalbėsiu :-)

Žuvėdra patiko - nors trukmė 3.20 valandos 4u.gif vakar šventėm brolio vaiko 6 metų gimtadienį lazerių arenoj - ir mums leido pašaudyt bigsmile.gif Nerealus užsiėmimas bigsmile.gif Senai nemačiau tokių laimingų didelių žmonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2014 03 25, 09:19)
Žuvėdra patiko

Specialiai dėl spektaklio važiavote?
Atsakyti