Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(pear @ 2014 06 18, 15:15)
Svajonės ir vizualizacija gal skiriasi vis tik.

O aš manau, kad labai susiję. Tu kažko lauki ir labai aiškiai matai ir jauti tą vaizdą ~ kaip viskas turėtų būti. Bet man asmeniškai viskas gaunasi atvirkštiniais variantais verysad.gif
Atsakyti
Skaitau ir stebiuosi kokios Jus 'galincios'. Tik kodel daugeliui gyvenimai nenusiseke, greičiausiai per savo uzgaidu tenkinima ir neatsizvelgima ka jaucia kitas, nes svarbiausia ko noriu AS. Meiles neisbursite su ko norite, jeigu tai nera Jums tinkantis zmogus, tai bus tik sukurtas melas ir iliuzija. Nes Meile yra tyriausias, nuoširdžiausias jausmas visatoje, bet dabartyniame pasaulyje zodis MEILE nieko nereiškiantis. Egoizmas klesti. Retoriniai klausimai, tai kodėl pasekmiu prisiimti paskui nenorite? Kodėl stebites, kad sveikata paslijo, vaikui mokykloje nesiseka, vyras neistikimas, darbas netenkina. Megaukites vizualizacijom, jos aprasomos teisingai, bet ne kiekvienas supranta teisingai ir kam/kaip naudojama. Ugdykite savyje dvasiskuma, išvalykite savo mintis, mylekite artima ir meile pati Jus suras. Nenoriu nieko izeisti, nepykite jeigu nepatiko ka parasiau, tiesiog pamirskite ir gyvenkite savo gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2014 06 18, 14:21)
Skaitau ir stebiuosi kokios Jus 'galincios'. Tik kodel daugeliui gyvenimai nenusiseke, greičiausiai per savo uzgaidu tenkinima ir neatsizvelgima ka jaucia kitas, nes svarbiausia ko noriu AS. Meiles neisbursite su ko norite, jeigu tai nera Jums tinkantis zmogus, tai bus tik sukurtas melas ir iliuzija. Nes Meile yra tyriausias, nuoširdžiausias jausmas visatoje, bet dabartyniame pasaulyje zodis MEILE nieko nereiškiantis. Egoizmas klesti. Retoriniai klausimai, tai kodėl pasekmiu prisiimti paskui nenorite? Kodėl stebites, kad sveikata paslijo, vaikui mokykloje nesiseka, vyras neistikimas, darbas netenkina. Megaukites vizualizacijom, jos aprasomos teisingai, bet ne kiekvienas supranta teisingai ir kam/kaip naudojama. Ugdykite savyje dvasiskuma, išvalykite savo mintis, mylekite artima ir meile pati Jus suras. Nenoriu nieko izeisti, nepykite jeigu nepatiko ka parasiau, tiesiog pamirskite ir gyvenkite savo gyvenima.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na va, nors vieną pritariančią radau, niekas netiki, kad reikia atsargiau su tomis vizualizacijomis. Susipirkau prieš kokius metus beveik visas knygas apie tai, labai buvau susidomėjusi ir įtikėjusi, o dabar atradau tikrąją tiesą ir galvoju į kurią biblioteką tas pasakas nešti.... Išmesti gaila, o dukrai palikti skaityti būtų kažkaip neteisinga... g.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2014 06 26, 00:53)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  na va, nors vieną pritariančią radau, niekas netiki, kad reikia atsargiau su tomis vizualizacijomis. Susipirkau prieš kokius metus beveik visas knygas apie tai, labai buvau susidomėjusi ir įtikėjusi, o dabar atradau tikrąją tiesą ir galvoju į kurią biblioteką tas pasakas nešti.... Išmesti gaila, o dukrai palikti skaityti būtų kažkaip neteisinga...  g.gif

O kas yra tikroji tiesa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2014 06 26, 05:56)
O kas yra tikroji tiesa?  ax.gif

Jau rašiau šitoj temoj, nenoriu kartotis, nes kažkaip nesulaukiau pritarimo. Matyt nepatogu daug kam girdėti tiesą, kai jaučiasi atradę savas tiesas.... Per didelis nusivylimas savimi būtų. Gal viskam savas laikas, ir aš šventai tikėjau, kad galima pritraukti norimus dalykus į savo gyvenimą. Realiai tai įmanoma, bet.... viskas turi savo kainą.... Ir ji per daug didelė, kad būtų verta mokėti. Nors daugelis kenčia ir nesusimąsto dėl ko atsitinka nelaimės. Turiu daug medžiagos apie tai, kai galėsiu, paieškosiu ir įmesiu nuorodą kur kalba konkrečiai apie tai. Užteko vieno sakinio ir galvoje įvyko perversmas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 26 birželio 2014 - 10:19
QUOTE(Moonlightmagic @ 2014 06 18, 14:21)
...Megaukites vizualizacijom, jos aprasomos teisingai, bet ne kiekvienas supranta teisingai ir kam/kaip naudojama. ...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(eupforia @ 2014 06 26, 10:10)
Gal viskam savas laikas, ir aš šventai tikėjau, kad galima pritraukti norimus dalykus į savo gyvenimą. Realiai tai įmanoma, bet.... viskas turi savo kainą.... Ir ji per daug didelė, kad būtų verta mokėti. Nors daugelis kenčia ir nesusimąsto dėl ko atsitinka nelaimės. Turiu daug medžiagos apie tai, kai galėsiu, paieškosiu ir įmesiu nuorodą kur kalba konkrečiai apie tai. Užteko vieno sakinio ir galvoje įvyko perversmas...

thumbup.gif Labai smalsu, koks sakinys/posakis viską vertė aukštyn kojom? Klausiu rimtai, kadangi kartais visai netyčia išgirsta frazė priverčia susimastyti. 4u.gif Galit ir į AZ atsakyti
Atsakyti
Man irgi butu labai idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2014 06 26, 19:08)
Man irgi butu labai idomu  4u.gif

trumpas atsakymas yra mano pasisakyme - viskas turi savo kaina. Tuo daug kas pasakyta. O šiaip radus įmesiu nuoroda, be to galit paklausyti Dariaus Ražausko ir, jei suprantate rusiškai, daktaro Torsunovo paskaitų. Būtent jis man atvėrė akis daugeliu gyvenimo klausimų ir daug kas pasikeitė gyvenime, kai atradau šitą lektorių. Darius yra jo mokinys. Visa medžiaga yra internete, galima parsisiųsti krūvas paskaitų, aš net du ausinukus tuo tikslu įsitaisiau, nuolat klausau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2014 06 27, 01:23)
trumpas atsakymas yra mano pasisakyme - viskas turi savo kaina. Tuo daug kas pasakyta. O šiaip radus įmesiu nuoroda, be to galit paklausyti Dariaus Ražausko ir, jei suprantate rusiškai, daktaro Torsunovo paskaitų. Būtent jis man atvėrė akis daugeliu gyvenimo klausimų ir daug kas pasikeitė gyvenime, kai atradau šitą lektorių. Darius yra jo mokinys. Visa medžiaga yra internete, galima parsisiųsti krūvas paskaitų, aš net du ausinukus tuo tikslu įsitaisiau, nuolat klausau smile.gif

Turbut esu perklausiusi visas Dariaus paskaitas smile.gif aciu, dabar supratau apie ka kalbate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2014 06 27, 06:09)
Turbut esu perklausiusi visas Dariaus paskaitas  smile.gif  aciu, dabar supratau apie ka kalbate  4u.gif

Aš daug jo paskaitų klausiau, o po to nutariau paklausyti Torsunovo ir... užsikabinau galutinai, jaučiu ilgam. smile.gif Per metus įvyko nemažai pokyčių mano gyvenime, ačiū jam. Vienoj paskaitoj jis trumpai palietė būtent vizualizacijos temą ir viską trumpai paaiškino. Maža nepasirodė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2014 06 27, 11:40)
Aš daug jo paskaitų klausiau, o po to nutariau paklausyti Torsunovo ir... užsikabinau galutinai, jaučiu ilgam. smile.gif Per metus įvyko nemažai pokyčių mano gyvenime, ačiū jam. Vienoj paskaitoj jis trumpai palietė būtent vizualizacijos temą ir viską trumpai paaiškino. Maža nepasirodė. smile.gif

Torsunovo mielai pasiklausyciau, deja rusu zinios labai menkos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2014 06 27, 18:49)
Torsunovo mielai pasiklausyciau, deja rusu zinios labai menkos  blush2.gif

Ooooo.... daug prarandate. g.gif Na bet nieko, Darius irgi neblogai viską perteikia, jo mokytojas gal įtaigiau sakyčiau... Visi pokyčiai mano gyvenime įvyko ir tebevyksta būtent pradėjus klausytis Torsunovo...
Atsakyti