Sveikos
Dėl iškepto ir trupančio modelino, tai reikėtų žiūrėti, kokioje temperatūroje jis buvo keptas - ypač atkreipti dėmesį į tai, ar kepant temperatūra buvo pastovi

Nes buvau nusipirkus paprastą krosnelę modelino kepimui, tai kiek aš visko sugadinau su ja kol supratau, kad nieko nebus

Niekaip nepavyko man stabilizuoti joje temperatūros - bandžiau ir plyteles dėti, vis tiek vienas nervas ir sėdėjimas šalia stebint termometrą

O darbeliai beje, taip sėdint šalia ir stebint termometrą bei reguliuojant karštį pagal jo rodmenis atrodė iškepę, o bet tačiau, pabandžius tvirtumą jų pasirodė trapūs trapūs, pusę sugadinau skyles bandydama gręžt

Gerai, kad į protą atėjau ir daugiau nebekepiau tam "pečiui" - sesuo davė tą tokį konvekcinį stiklinį puodą, tai temperatūrą tikrai gana stabilią palaiko konvekcija

tik termometro būtina nepamiršt, nes ant puodo parodyti visai kitokie skaičiai
Dėl seno - kol kas visus pavyko atgaivinti, naudoju skystą modeliną tam. Na... ir labai daug darbo tada, kažkada jau tokį trupantį visiškai atgaivint pasišoviau, kad galvojau niekaip, bet po pusvalandžio kančių turėjau jau normalų gabalą