Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis (modelinas)

QUOTE(-kitsune- @ 2015 01 07, 20:59)
manau, butent tik sie klijai ir telaikys ARBA daryti dekora aplink puodeli kad neliktu tarpo (uzlipdyti modelino juosta, o tada ant jo lipdyti kitas modelinines detales). Berods pries pora psl buvo merginos pavyzduka idejusios  smile.gif

Kaio tik taip as pati pabandziau padaryt,apvyniojau aplink visa puodeli modelino ir padekoravau,nu laikos atrodo ir arbata geriu,vandeni verdanti pilu,nieko atrodo,nekrenta smile.gif
Atsakyti
Merginos,kas naudojat skysta modelina,papasakokit ka su juo darot. Vis galvoju ar pirkt man ji ar ne,ar turesiu kur panaudot. Uzmaciau kaip vienus auskariukus daro su juo,apklijuoja gelytes aplink burbuliuka,noreciau pabandyt,bet vien del poros auskariuku kazkaip vis susilaikau ji pirkti. Sakau gal pasidalintumet savo patirtim kur dar ji panaudot smile.gif aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Monce_: 15 sausio 2015 - 11:04
QUOTE(_Monce_ @ 2015 01 15, 12:03)
Merginos,kas naudojat skysta modelina,papasakokit ka su juo darot. Vis galvoju ar pirkt man ji ar ne,ar turesiu kur panaudot. Uzmaciau kaip vienus auskariukus daro su juo,apklijuoja gelytes aplink burbuliuka,noreciau pabandyt,bet vien del poros auskariuku kazkaip vis susilaikau ji pirkti. Sakau gal pasidalintumet savo patirtim kur dar ji panaudot smile.gif aciu is anksto smile.gif

dazniausiai naudoju kai noriu suklijuoti kepta moli su nekeptu.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2015 01 16, 13:28)
dazniausiai naudoju kai noriu suklijuoti kepta moli su nekeptu.

O ta skysta modelina reikia kepti ar jis stingsta ore?
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2015 01 19, 11:05)
O ta skysta modelina reikia kepti ar jis stingsta ore?

Butina kepti.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 01 19, 11:06)
Butina kepti.

Aciu aciu uz atsakymus smile.gif leksiu visgi pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2015 01 19, 11:33)
Aciu aciu uz atsakymus smile.gif leksiu visgi pirkt smile.gif

Buvau dviejose dailes parduotuvese,skysto modelino NERA, o pardavejos apie toki nera girdejusios blink.gif O kur jus,pirkot?
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2015 01 19, 20:26)
Buvau dviejose dailes parduotuvese,skysto modelino NERA, o pardavejos apie toki nera girdejusios  blink.gif O kur jus,pirkot?

Siauliuose ermitazas yra? Vilniuj tikrai maciau ermitaze skysto polimero. Brangiau nei internete, bet tikrai buvo. Siaip galima ir internetu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 01 19, 21:11)
Siauliuose ermitazas yra? Vilniuj tikrai maciau ermitaze skysto polimero. Brangiau nei internete, bet tikrai buvo. Siaip galima ir internetu pirkti.

Yra,reiks paziuret ten. O internete radau,siaip ir paprastas modelinas ten pigiau visu litu beveik. Reiks turbut persiziuret atsargas ir daryt uzsakyma is interneto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2015 01 19, 23:37)
Yra,reiks paziuret ten. O internete radau,siaip ir paprastas modelinas ten pigiau visu litu beveik. Reiks turbut persiziuret atsargas ir daryt uzsakyma is interneto smile.gif

Na, reikia nepamirsti siuntimo kainos. Jei pirkti viena daikta, tai siustis nelabai apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 01 20, 09:01)
Na, reikia nepamirsti siuntimo kainos. Jei pirkti viena daikta, tai siustis nelabai apsimoka.

Tai zinoma,jei jau siusiuos,tai pasiciupsiu dar ko nors smile.gif o siaip niekad Ermitaze ner akis uzkliuvus uz Fimo,bet gal, kad niekad nereikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2015 01 20, 11:32)
Tai zinoma,jei jau siusiuos,tai pasiciupsiu dar ko nors smile.gif o siaip niekad Ermitaze ner akis uzkliuvus uz Fimo,bet gal, kad niekad nereikejo smile.gif

biaju sumeluot, bet siauliuose esu ieskojus ermitaze fimo ir neradau;) buvo tik ore stingstantis molis...
Atsakyti