Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis (modelinas)

QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 10 22, 11:11)
Vakar atidžiai ir su malonumu pažiūrėjau vieną pamokėlę, kurioje aiškino, kad su tais gėliukais papuošaliukais geriau į lietų nepatekti, nes ta masė 80 procentų pagaminta ................ iš popieriaus  lotuliukas.gif

Va ir japonai... Prisigalvoja visko  thumbup.gif

net ir tas modena? rimtai? idek nuoroda ir as noriu paziuret..as maniau, kad popieriaus mase atskiras reikalas unsure.gif doh.gif
Atsakyti
p.s. bandžiau tą šaltą porcelianą namuose darytis, tik neviriau, o be virimo receptą radau, jo majo kas gavos, šiaip masė nebloga, tačiau labai daug kremo reikia, kuris vėliau darbui jau išdžiūvus pradeda riebalais sunktis iš gaminuko smile.gif niu žodžiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2013 10 22, 11:28)
idek nuoroda ir as noriu paziuret..

Тaigi pažiūrėk tą "master klass" (meistriškumo pamokėlę) kur nuorodą įkėliau aukščiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 10 22, 14:28)
Тaigi pažiūrėk tą "master klass" (meistriškumo pamokėlę) kur nuorodą įkėliau aukščiau  thumbup.gif

aha, paziurejau bigsmile.gif nu labai grazios tos "padielkos" biggrin.gif bet va su tuo lietum tai geras, nu ***** suintrigavo mane, kazki tai jas atsitinka? istirpsta ar ka? g.gif gal cia labai stipriai reik mirkyti, kad susigadintu...
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2013 10 22, 15:34)
aha, paziurejau  bigsmile.gif nu labai grazios tos "padielkos" biggrin.gif bet va su tuo lietum tai geras, nu ***** suintrigavo mane, kazki tai jas atsitinka? istirpsta ar ka?  g.gif gal cia labai stipriai reik mirkyti, kad susigadintu...

Gal tiesiog istyzta g.gif
Atsakyti
antai i geliu ir augalu tema smile.gif si kart is tikro polimerinio molio.
ka tik is polymerclaydaily istraukiau.
Kaip pasidaryti amalo sakele http://vimeo.com/76823600
Atsakyti
Ačiū, kad mane čia paprotinot,kad ten visai ne modelinas, o porcialianas biggrin.gif o aš žiopla sėdėjau ir galvojau kodėl man nieks nesigauna doh.gif
Atsakyti
Sveikos, įkeliu pirmuosius savo įrankėlius iš modelino. 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

gal galite pasiūlyti kokį nors patikimą tinklapį tam šaltam pocelianiui parsisiųsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2013 11 02, 00:24)
gal galite pasiūlyti kokį nors patikimą tinklapį tam šaltam pocelianiui parsisiųsti 

Tai kad mes kiek žinau nei viena jo nenaudojome.

Siunčiasi rusės iš Japonijos, o konkrečiai iš kur net nesidomėjau kai neplanavau siųstis.
Paskaitai ir pamiršti žmogus... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2013 11 02, 00:24)
Sveikos,

gal galite pasiūlyti kokį nors patikimą tinklapį tam šaltam pocelianiui parsisiųsti  ax.gif

siulau paieskoti ebay arba etsy
Atsakyti
Sveikis,

Aš taip pat turiu klausimėlį - kaip padaryti tokius lygius vienodus burbuliukus?
user posted image
Pendant Sunny Dots by ST-Art-Clay, on Flickr

Gal galit kokią mokomąja nuorodą įmesti, bučiau labai dėkinga:)
Atsakyti