Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis (modelinas)

QUOTE(Vetute @ 2014 03 04, 16:32)

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, auksarankės smile.gif
Esu absoliučiai žalia šitoje srityje, bet pamačius parduotuvėje šį gėrį užsinorėjau pabandyti. Prisiskaičius atsiliepimų, išsirinkau Fimo soft. Ar nesuklydau? Tinka jis pradenančiosioms? Dar turiu klausimėlį dėl parduotuvės, kurioje pirkau - akmeneliai.com. ar greit atsiunčia?pavedimas padarytas vakar, bet kol kas jokių žinių iš jų negavau.
Laikyti pradarius pakuotę spėju reikia sandariuose maišeliuose?dar klausimėlis - kur galima būtų įsigyti magnetų (kad galėčiau pagaminti magnetukus ant šaldytuvo).
Ačiū, kas nepatingėjo perskaityti ir didesnis ačiū, kas nepatingės atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Olytee @ 2014 03 06, 17:28)
dar klausimėlis - kur galima būtų įsigyti magnetų (kad galėčiau pagaminti magnetukus ant šaldytuvo).

http://www.veriniams...92978e507047041
pirkau pačius mažiausius, laiko puikiai bigsmile.gif daug geriau, nei tie juodi, kur pirktiniuose magnetukuose būna.
Atsakyti
Sveiki.gal kam bus aktualu, atsakau i savo pacios klausima biggrin.gif
Akmeneliai.com pristate labai greitai, per 2 d jau turiu pas save fimo soft modelina. Beje,ten jis kainuoja 5,5, kiek ziurejau kitur 6,5.pasirinkimas nemazas. Tiek info.aciu uz demesi
Atsakyti
Radau labai šaunią pamokėlę rusų kalba kaip daryti mini lėkšteles iš modelino

thumbup.gif lėkštelės
Atsakyti
Aciu, gera pamokele smile.gif
Atsakyti
Sveikis,

Jūs man pasakykit, ar gali būti, kad toks dirbinys nesulužtų?
Aš nesuprantu, ar aš ką ne taip darau, ar ko nežinau, bet man ir daug storesni darbeliai yra sulūžę, tai toks manau tikrai neatlaikytų net ir silpno suspaudimo...
user posted image
92 by Angela.B, on Flickr
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2014 03 21, 16:07)
Sveikis,

Jūs man pasakykit, ar gali būti, kad toks dirbinys nesulužtų?
Aš nesuprantu, ar aš ką ne taip darau, ar ko nežinau, bet man ir daug storesni darbeliai yra sulūžę, tai toks manau tikrai neatlaikytų net ir silpno suspaudimo...

92 by Angela.B, on Flickr

mano supratimu, kad neluztu, turi buti elastingas, o kad butu elastingas i ji reik kazko ideti, pvz. skysto polimero. esu maciusi, kaip is tokio misinio padaro "spagecius" su svirkstu ir jie lankstosi, neluzta g.gif

P.S. bet nuotrauka, tai pabjaurinta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 21 kovo 2014 - 17:10
O kas blogai su ta nuotrauka g.gif
Atsakyti
Na va, rodziausi su nebaigtu darbu, o dabar galiu pasirodyti su pabaigtu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2014 03 24, 13:19)
O kas blogai su ta nuotrauka g.gif

dirbtinai isbalinta aplink verini o viduje matosi, kad nepavyko ir paliko geltona fona doh.gif jau geriau tada visai nebalinti...

Bjaurushka, nu labai grazu wub.gif
Atsakyti
Bjauruška, labai labai gražu wub.gif Tik man vėl norisi pasikartot - o nesuluš tos rožytės nešiojant? 4u.gif
Ir dar klausimukas - čia ant vielutės viskas suverta?smile.gif Ji irgi atrodo labai plonytė, ji nnesideformuos, neluš?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almukass: 25 kovo 2014 - 14:33