Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis (modelinas)

QUOTE(Bjauruska @ 2014 06 12, 11:46)
Yra speecialus skystis suminkstinimui  mirksiukas.gif

ačiū, nežinojau smile.gif
Atsakyti
radau kaip atgaivinti seniai sukietėjusį modeliną, labai gera pamokėlė rusų kalba

http://www.youtube.c...k...Dnl&index=4
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2014 07 07, 11:18)
radau kaip atgaivinti seniai sukietėjusį modeliną, labai gera pamokėlė rusų kalba

http://www.youtube.c...k...Dnl&index=4

idomu idomu! aciu uz pasidalinima smile.gif
Atsakyti
Nieko sau "dešrytė" doh.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

Šitie visai patiko.
Atsakyti
oho, bet tikrai sitokio dydzio desra del auskaru smile.gif suprantu ji dar kazka darys, bet nu ir uzmojai...
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 07 16, 05:39)
oho, bet nu ir uzmojai...

lotuliukas.gif )))
Taigi ten "konvejerinis" variantas lotuliukas.gif ))))

radau jutube kaip ji ją darė
http://youtu.be/DUa-Vor4y_U
Papildyta:
Ji darydama papuošalus, derina su paauksuotu sidabru, man gražu. Bet ir kaina graži lotuliukas.gif .

user posted image

Nuoroda į albumą

Gaila kad LT toks menkas furnitūros pasirinkimas sad.gif O ta darbelių autorė gyvena Izraelyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 16 liepos 2014 - 11:13
QUOTE(Nuotaikinga @ 2014 07 16, 12:19)
lotuliukas.gif )))
Taigi ten "konvejerinis" variantas  lotuliukas.gif ))))

radau jutube kaip ji ją darė
http://youtu.be/DUa-Vor4y_U
Papildyta:
Ji darydama papuošalus, derina su paauksuotu sidabru, man gražu. Bet ir kaina graži  lotuliukas.gif .

user posted image

Nuoroda į albumą

Gaila kad LT toks menkas furnitūros pasirinkimas sad.gif O ta darbelių autorė gyvena Izraelyje...

viskas aisku, vien ta furnitura kainuoja 100$ tai dar modelinas, plius antkainis, kad uzdirbtu kazia, va ir 200$ smile.gif gal ir grazu buti, bet kai 100 tokiu paciu, tai tas pats kaip nueiti i koki IBERO ir nusipirkti fintikliuske rolleyes.gif
Atsakyti
radau reportažą kur ji gyvena ir apie jos parduotuvę - ten net ypatingai turistų iš viso pasaulio lankomas miestas. Reiškia apyvarta irgi didžiulė, o kai papuošaliukai iškeliauja po visus žemės kampelius, visi pirkėjai gal mano kad įsigijo unikalų daikčiuką
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2014 07 16, 19:59)
radau reportažą kur ji gyvena  ir apie jos parduotuvę - ten net ypatingai turistų iš viso pasaulio lankomas miestas. Reiškia apyvarta irgi didžiulė, o kai papuošaliukai iškeliauja po visus žemės kampelius, visi pirkėjai gal mano kad įsigijo unikalų daikčiuką

na sis tas unikalaus tame yra, juk ta gyvates oda nulipbyta rankomis ir ten darbelio tikrai yra.. kita vertus, kas belieka, jei nori uzdirbti pinigu is savo rankdarbiu, tai reik konvejerio, tikriausiai... g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, gal galėtumėte patarti, kur įsigyti polimerinio molio dideliais kiekiais už geresnę kainą. Man reikėtų skirtingų spalvų ir kiekvienos spalvos ne mažiau kaip po pusę kilogramo. Pasižiūrinėjau mūsų rankdarbių barduotuvėlėse, tai tokio kiekio kaina gaunasi labai didelė. Gal patarsite, kurios rinčiau tuo užsiimate?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2014 07 23, 20:04)
Sveikos gyvos, gal galėtumėte patarti, kur įsigyti polimerinio molio dideliais kiekiais už geresnę kainą. Man reikėtų skirtingų spalvų ir kiekvienos spalvos ne mažiau kaip po pusę kilogramo. Pasižiūrinėjau mūsų rankdarbių barduotuvėlėse, tai tokio kiekio kaina gaunasi labai didelė. Gal patarsite, kurios rinčiau tuo užsiimate?

paprastai, randat pardaveja (Lietuvoje ar kur Europoje) ir paziurejus i kainas, jei protingos, rasot laiskeli su su konkreciais skaiciais: noreciau prikti xx tiek molio, kokia nuolaida pasiulytumet?
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2014 07 16, 13:19)
lotuliukas.gif )))
Taigi ten "konvejerinis" variantas  lotuliukas.gif ))))

O tai jūs iš tos pačios dešros nedarote kelių darbų? Aš tai visada darau, tik jie gal skiriasi kiek labiau, bet nematau čia nieko tokio, vistiek tai rankų darbas, tik labai jau gerai vertinamas doh.gif
Va mano tos pačios dešros variantai, ir čia dar ne visi:
user posted imageMagiški burbulai by ALMi polymer clay art, on Flickr
user posted imageAuskarai by ALMi polymer clay art, on Flickr
user posted imageGeras by ALMi polymer clay art, on Flickr
Atsakyti