QUOTE(auksine @ 2014 08 28, 16:37)
labas visoms,
norejau paklausti apie skysta polimerini moli, ar ji uztepus ant paprasto molio ir iskepus, jau nereikia lakuoti papildomai?
ji galima naudoti kaip laka, jei taip galima isireiskti. na pvz noriu uzfiksuoti kokius dazus, rasalus, pudras ar kazka kad nenusidevetu ir nebluktu. galima su skystu polimeriniu moliu tai daryti. uztepti plona sluoksi ir iskepti. lakuoti su laku ant virsaus vel galima, jeigu nori.
man lakas yra labai opi tema. tokia opi kad mane nervina

kartais labai reikia to pavirsiaus sluoksnio, bet nebezinau kuo tepti. pastebejau kad sculpey blizgiu laku lakuoti darbeliai pastoveje pasidaro lipnus. is pradziu viskas ok, bet patyrinejau savo senus gaminukus ir nusivyliau
paskutiniu metu as "lakuoju" su skystu polimeriniu moliu (SPM). tik jis turi keleta savybiu, kurias reik imti domen: 1. pavirsius nebuna lygus, nes tas SPM yra gana tirstas, bet cia priklauso nuo firmos 2. nesuteikia blizgaus efekto 3. reikia uztepti labai plonai ir rekomenduojama pakepti aukstesnej temperaturoj- buna skaidresnsnis, antraip buna balzganas.
turiu keleta darbeliu taip padengtu Kato SPM tai jie man kazkaip pagelto (per kokius 2 metus)

nezinau ar cia tas Kato ar kazkas kitas turejo itakos... bet jis dengesi graziai, gana lygiai, ne taip kaip Sculpey