Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis (modelinas)

QUOTE(bbiitute @ 2014 10 07, 20:00)
Labas vakaras  4u.gif
Kur galima rasti toki aparata modelinui  ax.gif  norim pasipuosti sauksciukus ir kur merginos pigiausia fima modelinas  blush2.gif  labai aciu kurios pagelbes  4u.gif
https://www.youtube....h?v=u6A32h22t3w
Koks skirtumas  g.gif Fimo classicm, Fimo effect, Fimo Soft  g.gif ?
http://www.akmenelia...974/Puslapis-1/

Tokį kaip video modelino švirkštą galiu parduoti jei norite, vieną kart naudojau ir neprilipo jis man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2014 10 07, 20:08)
Tokį kaip video modelino švirkštą galiu parduoti jei norite, vieną kart naudojau ir neprilipo jis man  unsure.gif

ir as mielai priglausciau, man skubiai riek, o is kinu po poros men ateis:(
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2014 10 07, 20:08)
Tokį kaip video modelino švirkštą galiu parduoti jei norite, vieną kart naudojau ir neprilipo jis man  unsure.gif

Parasiau jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 10 07, 20:06)
svirkstas, pas kiniecius geriausi ieskot, paprastas 4-5baksai, o sukamas 8-9baksai, tik siuncia ilgai. nes lt uz parasta esu maciusi 120lt, ar bent jau 50 kaip minimum.
o apie modelino skritumus, daug kalbeta temoje, gal net jos pradzioj yra.

dar karta permeciau tema g.gif smile.gif neradau kur kalbama apie Fimo modelino skirtumus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 10 07, 20:55)
dar karta permeciau tema  g.gif  smile.gif  neradau kur kalbama apie Fimo modelino skirtumus  unsure.gif

tai vienas clasikinis, kietesnis, kitas minkstas, o trecias su efektais: blizgucias, permatomas ir tt
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 10 07, 20:56)
tai vienas clasikinis, kietesnis, kitas minkstas, o trecias su efektais: blizgucias, permatomas ir tt

Aciu 4u.gif o kuris tinkamiausias irankiu puosimui su makaronu masina ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 07 spalio 2014 - 20:05
QUOTE(bbiitute @ 2014 10 07, 21:04)
o kuris tinkamiausias irankiu puosimui su makaronu  masina  ?

makaronų mašina? Turi minty vadinamą "pasta mašin"? Ar šitą švirkštuką?

Priklauso nuo metų laiko (žiemą geriau soft - nes jis minkštas), vasarą klasikinis, kietesnis. Softas vasarą karštomis dienomis gali būti perdaug nevaldomas, perskystas.

Labai dar priklauso nuo modelino išmaigymo lygio rankose. Kuo labiau išminkome, tuo stipriau minkštėja modelinas.

Na o efektai... Priklauso nuo dizaino. Gal norėsis permatomo efekto, gal blizgučių - kiekvienos skonis gi skirtingas. mirksiukas.gif

O su tuo švirkutuku - kuo minkštesnis tuo geriau, nes su juo išspausti tuos visokius makaroniukus iš modelino patikėk, tikrai rankomis laaaaaabai sunku. Aš sulaužiau net skirtą silikonui išspausti statybinį įrankį, jame įspraudusi tą švirkštą, nes skylutės mažos, o jėgos modeliną per jas išsunkti lauk reikia ojojoooiii kiek.

Kažkur buvau jutubėje radusi kaip rusei vyras pagamino prie stalo prisukamą a-lia įrenginuką, kuriame įspraudžiamas tas švirkštukas, ir paskui spaudžiama. Man jis priminė močiutės kažkada naudotą įrankį sūriui slėgti lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje filmuku kuriame dekoruojamas stalo įrankis, nesivadovauti. Jame dekoravimo lygis .... žemiau kritikos parodytas.

Modeliną reikia paklijuoti prie įrankio. Jei tik šiaip apsukta - nuskraidys karštame vandenyje plaunant.
Netvarkingas darbelių atlikimas. Nepatogiai padengta modelinu, reikia lyginti kur prasideda įrankių storėjimas paprastuose mūsų kasdienoje naudojamuose stalo įrankiuose, nes paprastai juk tie vardiniai įrankiukai daromi vaikučiams, o jiems juk turi būti ne tik gražu, bet kas labai svarbu, ir patogu, smagu valgyti. Tiesa? drinks_cheers.gif
Prancūzikė matyt pati pradedančioji, ir jos pamokėlė - tokia jau pirmokiukės lygio.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2014 10 08, 07:45)
makaronų mašina?  Turi minty vadinamą "pasta mašin"? Ar šitą švirkštuką?

Priklauso nuo metų laiko (žiemą geriau soft - nes jis minkštas), vasarą klasikinis, kietesnis. Softas vasarą karštomis dienomis gali būti perdaug nevaldomas, perskystas.

Labai dar priklauso nuo modelino išmaigymo lygio rankose. Kuo labiau išminkome, tuo stipriau minkštėja modelinas.

Na o efektai... Priklauso nuo dizaino. Gal norėsis permatomo efekto, gal blizgučių - kiekvienos skonis gi skirtingas.  mirksiukas.gif

O su tuo švirkutuku - kuo minkštesnis tuo geriau, nes su juo išspausti tuos visokius makaroniukus iš modelino patikėk, tikrai rankomis laaaaaabai sunku. Aš sulaužiau net skirtą silikonui išspausti statybinį įrankį, jame įspraudusi tą švirkštą, nes skylutės mažos, o jėgos modeliną per jas išsunkti lauk reikia ojojoooiii kiek.

Kažkur buvau jutubėje radusi kaip rusei vyras pagamino prie stalo prisukamą a-lia įrenginuką, kuriame įspraudžiamas tas švirkštukas, ir paskui spaudžiama. Man jis priminė močiutės kažkada naudotą įrankį sūriui slėgti  lotuliukas.gif

Oi aciu uz issamu atsakyma , kalbejau apie svirkstuka mirksiukas.gif va kaip cia teks padirbeti g.gif kaupsim jegas tik nusipirkti reiktu biggrin.gif ax.gif Modelina vadinasi gerai uzsisakiau Fimo soft thumbup.gif belieka tik sulaukti , toks noras buvo kad vietoj 55lt pavedima sugebejau akmenukai.com padaryti 550lt doh.gif doh.gif

dar sita ziuriu g.gif http://pigu.lt/virtu...nele?id=3898553 suprantu kad kocioti nereiktu , kazin ar verta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2014 10 08, 07:54)
Beje filmuku kuriame dekoruojamas stalo įrankis, nesivadovauti. Jame dekoravimo lygis  .... žemiau kritikos parodytas.

Modeliną reikia paklijuoti prie įrankio. Jei tik šiaip apsukta - nuskraidys karštame vandenyje plaunant.
Netvarkingas darbelių atlikimas. Nepatogiai padengta modelinu, reikia lyginti kur prasideda įrankių storėjimas paprastuose mūsų kasdienoje naudojamuose stalo įrankiuose, nes paprastai juk tie vardiniai įrankiukai daromi vaikučiams, o jiems juk turi būti ne tik gražu, bet kas labai svarbu, ir patogu, smagu valgyti. Tiesa?  drinks_cheers.gif 
Prancūzikė matyt pati pradedančioji, ir jos pamokėlė - tokia jau pirmokiukės lygio.

4u.gif 4u.gif o klijus kur perkat ?
dar matau buna visokiu dezuciu supakuoti cia gal pas kiniecius ieskoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 08 spalio 2014 - 07:03
Gal kuri turit si , cia kiek suprantu originalus g.gif gal lengviau su juo g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 10 08, 09:01)

dar sita ziuriu  g.gif http://pigu.lt/virtu...nele?id=3898553 suprantu kad kocioti nereiktu , kazin ar verta  g.gif
Papildyta:

makaronų mašina tai tikrai verta dėmesio:) bent man tai labai palengvino lipdymąsmile.gif
O aš turiu klausimą - ar dauk čia iš mūsų turit specialias kepimo krosnis, ar verta jas pirkti? Ar kepat bendroj orkaitėj kur ir maistą? Aš vis galvoju, gal užrašyt Kalėdų Senio;) Tik nežinau ar verta:)
Atsakyti
As buvau nusipirkusi ta svirksta kur rankomis reikia stumti, tai vajetus kaip sunku. Greitai meciau ji lauk ir pirkau si http://www.polyclayp...ProdClayGun.htm

Be pasta masinos dabar jau nebegaleciau gyventi, labai palengvina darba wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetute: 08 spalio 2014 - 15:58
QUOTE(Vetute @ 2014 10 08, 16:57)
As buvau nusipirkusi ta svirksta kur rankomis reikia stumti, tai vajetus kaip sunku. Greitai meciau ji lauk ir pirkau si http://www.polyclayp...ProdClayGun.htm
Be pasta masinos dabar jau nebegaleciau gyventi, labai palengvina darba wink.gif

oi kaip dziaugiuosi kad dar nenusiriekiau thumbup.gif thumbup.gif jusu kiek supratau sis ?
kur pirkot jeigu nepaslaptis blush2.gif
user posted image
as toki radau panasu kads toks tik firma kita g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(almukass @ 2014 10 08, 16:50)
makaronų mašina tai tikrai verta dėmesio:) bent man tai labai palengvino lipdymąsmile.gif
O aš turiu klausimą - ar dauk čia iš mūsų turit specialias kepimo krosnis, ar verta jas pirkti? Ar kepat bendroj orkaitėj kur ir maistą? Aš vis galvoju, gal užrašyt Kalėdų Senio;) Tik nežinau ar verta:)

Aciu dar vis mastau ax.gif bijau kad viska susipirksiu ir neuzkabins po pabandymu blush2.gif blush2.gif rytoj laukiu modelino thumbup.gif
Atsakyti